2:a // Betty Petterssons gata 9

2:a // Betty Petterssons gata 9 // Rosendal

Norra Rosendal // Exklusiva materialval // Badrum med hög hotellkänsla // Walk-in-closet // Klassboende // Dubbla balkonger // Nära centrum

Välkommen till en modern och väl tilltagen tvåa om 59 kvm. Bostaden erbjuder rymliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående fina ytskikt, exklusivt golv i vitpigmenterad, mattlackad ek och lyxiga materialval där bostaden genomsyras av naturmaterial, crémefärgade toner och vackra trädetaljer. Här kan du njuta av ett rikligt ljusinsläpp med stora fönster som går hela vägen ner till golvet, dessutom bidrar den generösa takhöjden till ytterligare känsla av rymd.

Här välkomnas du in i en positiv hall med goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd och estetiskt tilltalande garderobslänga.
Badrummet fint placerat till höger i hallen. Ett extremt smakfullt och rymligt badrum i crémefärgade nyanser med vackra detaljer i trä, utrustad med bl.a. takdusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, hotellkänsla de luxe!
Vidare in i bostaden finner du köket på vänster sida i en öppen planlösning med vardagsrummet till höger. Det stilrena köket har vita, släta luckor, helintegrerade vitvaror, bänkskiva i ljus sten och en platsbyggd kökssoffa, hög klass på allt material- och maskinval. I den öppna planlösningen intill köket har vi vardagsrummet med plats för bl.a. större matgrupp och soffa. Här finner du även utgången till den en av de två balkongerna som vetter i bästa västerläge. Från vardagsrummet nås det harmoniska och rymliga sovrummet med plats för större dubbelsäng och ytterligare möblemang om önskas. Sovrummet intill en äkta walk-in-closet, allt man kan tänka sig alltså. Sist men inte minst så har sovrummet utgång till egen balkong i västerläge.

Förutom innergården, där föreningen planerar att bygga en pergola, har du som medlem i föreningen tillgång till en gemensam takterrass med en vid och härlig utsikt.

Rosendal växer i snabb takt och har under kort tid blivit ett absolut favoritområde för många Uppsalabor. Förmodligen är det närheten till stan i kombination med det naturnära läget som gör området så populärt. Ett område som andas massor av optimism, näringsidkare i området vittnar om att de sällan eller aldrig stött på så många positiva och fysiskt aktiva kunder som de nu gör i Rosendal. Området sticker ut i mängden även vad gäller närheten till service. I Södra Rosendal finner du ICA, 2 st. olika gym, tennisbanor (inne + grus), padel såväl inomhus som utomhus, basketplan, bordtennis, frisbeebana, bank, apotek, dansstudio, cykelverkstad, foodcourt, salladsbar, frisörsalong, dubbla pizzerior, solarium, medicinsk fotvård, kiropraktor, löpcentrum, skönhetssalong, Blomsterlandet med mera. I Norra Rosendal som ligger närmare city finner du yogastudio, flertalet restauranger och pizzerior samt stadens kanske främsta sushi. Stor vårdcentral i Familjeläkarna, Hemköp, stort café/inredningsbutik (Kvarteret Rosendal), anrika bageriet Leijon, delikatessbutik, och mycket mer är på väg.

Vidare om området kan tilläggas att Rosendal ligger på "rätt sida av staden" för den som har följande intressen;
Golf - Söderby Golf med bil ca 15 minuter.
Ridning - Lurbo ridklubb med bil ca 10 minuter.
Skidor - Sunnersta, utförsåkning, med bil ca 9 minuter.
Skarholmens båtklubb ca 11 minuter.

Akademiska sjukhuset, BMC, SLU, Ångströms, samtliga nås i princip snabbast via cykel då de ligger så nära Rosendal.
De gröna bussarna går väldigt ofta, ca 10 st. / timme.

Information om garageuthyrning intill i garagehuset Dansmästaren (1.200:-/mån).
https://uppsalaparkering.se/vara-parkeringar-test/dansmastaren/

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 59 m2

Byggår 2021

2 994 kr/mån

Planlösning
Hall med plats för avhängning innanför entrén samt ytterligare plats i en garderobslänga. Vita väggar och vitpigmenterad ekparkett.

Köket erbjuder gott om förvaring bakom vita, släta luckor. Arbetsbänk i ljus sten och helintegrerade vitvaror från Electrolux i form av kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Intill fönstret finns även en platsbyggd kökssoffa med förvaring. Vita väggar och vitpigmenterad ekparkett.

Rymligt vardagsrum med plats för större matgrupp, soffa och tv-lösning. Stora fönster som går hela vägen ner till golvet med fönsternischer i naturfärgad ek. Utgång till en av bostadens balkonger. Vita väggar och vitpigmenterad ekparkett.

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang om önskas. Härifrån nås bostadens andra balkong, även den i bästa västerläge, samt en äkta walk-in-closet. Vita väggar och vitpigmenterad ekparkett.

Badrummet är helkaklat i en crémefärgad nyans. Detaljer som kommod och krokhylla i vackert trä. Vägghängd toalett, stort badrumsskåp med gott om förvaring, takdusch med glasvägg, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2021
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning
Tv via öppen fiber, boende väljer själva leverantör.
Bredband via öppen fiber, boende väljer själva leverantör.

Balkong/uteplats
Två balkonger i bästa västerläge

Övriga utrymmen
Parkering Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkering kan ske i parkeringshuset Dansmästaren som hanteras av Uppsala parkering.

Ekonomi
Pris: 2 495 000 kr, eller bud. Avgift 2 994 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme. Kall- och varmvattenförbrukning samt el faktureras separat.

Andel i föreningen: 1.461561

Driftskostnader (1 personer):
El: 138 kr
Vatten och avlopp: 115 kr
Totalt: 253 kr

Bostadsrättsförening
Prefekten
Organisationsnummer: 769635-0409

Övrigt
Bostadsrättsföreningen Prefekten äger fastigheten Kåbo 64:2 i stadsdelen Rosendal i Uppsala. I fastigheten finns 87 lägenheter och en kommersiell lokal.

Läs mer
  • Visning
  • onsdag
    25 maj
    15:00-15:15

Ansvarig mäklare
Hans Moberg

Hans Moberg
Fastighetsmäklare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5831212
E-post: [email protected]

Intresseanmälan