3:a // Muningatan 21

3:a // Muningatan 21 // Kungsängen / Industristaden

Uteplats i Sydväst // Fint skick // Ledigt garage // Öppen och genomgående planlösning // Rymlig // Barnvänligt // Pendlarläge // Bra förvaring

Välkommen att flytta in i denna välplanerade och genomtänkta genomgångstrea med egen uteplats i populära och citynära Kungsängen med lummiga Mjölnarparken som närmsta granne! Bostadens 84 kvm fördelas på en rymlig hall med förvaring i skjutdörrsgarderob och intilliggande klädkammare, fullt utrustat kök som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet som gemensamt skapar hemmets naturliga mittpunkt. Stort helkaklat badrum med komfortvärme och tvättmaskin/torktumlare. Vidare finns även två bra sovrum där det största även har utgång till uteplatsen som vetter mot föreningens innergård. Här bor du med närhet till Fyrisåns vackra promenadstråk där du även finner Stadsparkens grönområden, centrumkärnans puls- och shopping samt Resecentrums kommunikationer för pendlaren.

Varmt välkommen att boka in er för visning för att uppleva denna bostad på plats!

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Uteplats finns

Boarea 84 m2

Byggår 2010

3 775 kr/mån

Halvtrappa upp

Planlösning
Bostaden har genomgående nyslipade och vitpigmenterade parkettgolv och ljusa väggar.

Rymlig hall med förvaring i både skjutdörrsgarderob och rymlig klädkammare i den inre delen. Plats för sittbänk samt hatthylla/skoställ. Vackra glasväggar i industriell stil mot vardagsrummet.

Stort inbjudande vardagsrum med ett rikligt ljusinsläpp från fönsterpartier mot den lummiga Mjölnarparken. Plats finns för stor soffgrupp, förvaringsmöbler och TV-lösning. Vardagsrummet angränsar till köket vilket ger trevliga umgängesytor.

Luftigt kök med ett rikligt ljusinsläpp från fönster. Arbetsytor på bänkskiva med dubbelho och mörkt stänkskydd över. Förvaring ges i bänk- och väggskåp och den maskinella utrustningen består av varmluftsugn, glaskeramikhäll, fläkt, diskmaskin i behaglig arbetshöjd samt fullhöjds kyl- och frys. Matplats vid fönster som ger ljusinsläpp. Mot vardagsrummet är det en praktisk halvvägg som ger ett naturligt avbrott som ändå låter ljuset flöda fritt mellan rummen. Infällda spotlights i taket.

Helkaklat badrum med stilrena materialval och golvvärme. Badkar, tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta på bänkskiva och förvaring ovanför, tvättställ med kommod, spegel med belysning, handdukstork och Wc.

Sovrum med förvaring i inbyggd garderob med skjutdörrar och plats för säng samt skrivbord. Ljusinsläpp från fönster mot uteplatsen.

I hemmets största sovrum finns plats för dubbelsäng med sidobord. Inbyggd förvaring i garderob med skjutdörrar. Ljusinsläpp från fönster samt utgång till den härliga uteplatsen som vetter mot föreningens grönskande innergård. Uteplatsen har trätrall och platsbyggda förvaringsbänkar och planteringslådor. Utrymme finns för matbord och loungedel, perfekt för barnfamiljen som vill ha koll när barnen när de leker på gården!

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2010
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 92 st lgh upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.
Renoveringar:
2015 Sotning och rengöring kanaler.
2016 OVK utförd och godkänd.
2017 Radonmätning
2018 Stamspolning
2019 OVK
2021 Laddboxar installerade i garaget.
2022 Kompletterande radonmätning godkänd

TV- och internetanslutning
Föreningen har gruppavtal via Telia för Fiber, TV och Ip-telefoni. Obligatoriskt tillägg om 230 kr/mån.

Balkong/uteplats
Underbar uteplats som vetter mot föreningens grönskande innergård. Uteplatsen har trätrall och platsbyggda förvaringsbänkar och planteringslådor. Utrymme finns för matbord och loungedel, perfekt för barnfamiljen som vill ha koll när barnen när de leker på gården!

Bilplats
Föreningen har 88 p-platser som hyrs för 800 kr/mån. Det finns möjlighet att mot en avgift få tillgång till laddbox för elbilar/hybrider som kostar 200 kr/ månad + elförbrukningen. I garaget finns också åtkomst till cykelförråden.

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns garage, cykelförråd samt cykelförråd. I föreningen finns även ett uthyrningsrum för gäster.

Ekonomi
Pris: 3 350 000 kr, eller bud. Avgift 3 775 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. En obligatorisk avgift tillkommer med 230 kr/mån för TV, bredband och IP-telefoni. Avgiften kommer att höjas med 17% 2023-01-01 vilket motsvarar 642 kr för denna bostad.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 1.03134

Driftskostnader (2 personer):
El: 350 kr
Vatten och avlopp: 120 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 570 kr

Bostadsrättsförening
Ångkvarnen 1
Organisationsnummer: 769617-7471

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    11 december
    13:15-13:45

  • måndag
    12 december

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan