2:a // Portalgatan 78

2:a // Portalgatan 78 // 2 195 000 kr 2:a // Portalgatan 78 // 2 195 000 kr
  • 2 195 000 KR eller bud

  • Visningar

2:a // Portalgatan 78 // Kapellgärdet

Öppen planlösning// Nyskick// Balkong i söder// Stor klädkammare// 56 kvm// Bredband ingår// Bra pendlarläge

Välkommen till denna härliga och ljusa lägenhet i populära Kapellgärdet. Här får du chansen att flytta in i en lägenhet med öppen och social planlösning samt med genomgående modern och smakfull standard som har högsta kvalitet! Bostaden som ligger fyra trappor upp erbjuder en härlig rymd med öppna ytor och stora fönster. De 56 kvm fördelar sig på hall med förvaring och tillhörande klädkammare, helkaklat badrum med golvvärme, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med plats för dubbelsäng och inbyggda skjutgarderober. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum som innefattar både matplats och umgängesytor. Från vardagsrummet tar du dig ut till den härliga möblerbara balkongen på ca 6 kvm som vetter mot soliga söder. Charmig lägenhet med snyggt parkettgolv i samtliga rum och smakfulla materialval.

Här bor du mycket nära city och på endast 5 minuters cykeltur tar du dig ner till Uppsala centrum, där finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Perfekt pendlingsläge för den som pendlar och nära till resecentrum. Du har även närhet till både gym och kiosk i området. I föreningen finns det garage, cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd och gemensam tvättstuga. Till bostaden hör ett källarförråd. Denna lägenhet måste upplevas på plats!

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 56 m2

Byggår 2015

3 424 kr/mån

Våning 4 av 6

Planlösning
Planlösning: Välkomnande HALL med beige klinkergolv och ljusgråa väggar. Plats för avhängning av ytterplagg på hatthylla. Det finns även plats för skoskåp eller annat mindre möblemang.

Stort och härligt BADRUM med WC, kommod och duschhörna med vikbara glasväggar. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux. Helkaklade vita väggar och beige klinkergolv. Både handdukstork och golvvärme finns.

KLÄDKAMMARE i anslutning till hallen med parkettgolv och vitmålade väggar. Elfainredning för både hängande och vikta kläder. Finns även ett städskåp/garderob inne i klädkammaren.

KÖK i öppen planlösning mot vardagsrummet. Marbodalkök med vita höga skåp som ger bra med förvaringsmöjligheter. Arbetsbänk i ek och dubbel diskho. Vitvarorna är från Electrolux och innefattar kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadshäll/ugn och mikro. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Stort och öppet VARDAGSRUM på 29 kvm med plats för både soffgrupp, tv-möbel samt matsalsgrupp. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Från vardagsrummet kommer du ut på den härliga BALKONGEN som ligger mot den fina innergården. Balkongen är på 6 kvm och ligger i söderläge.

Härligt SOVRUM med fönstret ut mot gården. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Fönsterbänk i natursten. Stor skjutdörrsgarderob med elfainredning för både hängande och vikta kläder.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2015
Uppvärmning: Fjärrvärme

Övrigt:
Föreningen består av 52 lägenheter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Delat förvärv tex förälder/barn accepteras. För mer info besök hemsidan http://tangenten.bostadsratterna.se/info-om-foreningen

TV- och internetanslutning
Både TV och bredband via fiber. Digital- Tv med grundutbud och bredband 100/10 Mbit ingår i månadsavgiften. Leverantör: ComHem.

Balkong/uteplats
Härlig balkong mot fin innergård.

Bilplats
37 garageplatser. Kostnad 870 kr/mån. 7 parkeringsplatser. Kostsnad 350 kr/mån. 4 mc-platser. Kostnad 250 kr/mån. Till samtliga parkeringsplatser är det separat kö.

Övriga utrymmen
Det finns en gemensam bokningsbar tvättstuga belägen på Portalgatan 88. Den är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.

Ekonomi
Pris: 2 195 000 kr, eller bud. Avgift 3 424 kr/mån. I avgiften ingår trippelplay för 175kr i månaden.

Driftskostnader:
El: 135 kr
Vatten och avlopp: 58 kr
Försäkring: 133 kr
Totalt: 326 kr

Bostadsrättsförening
Tangenten
Organisationsnummer: 769626-8718

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    20 januari
    13:00-14:00

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: tove@roimakleri.se

Boka värdering