2:a // Geijersgatan 15B

2:a // Geijersgatan 15B // Luthagen

Lugna och grönskande kvarter // Nära Ekonomikum // Bra skick // Stor balkong // Låg avgift // Perfekt för student // Flexibel inflytt // Välskött Brf

Möjlighet att förvärva denna pärla belägen i hjärtat av populära Luthagen med den grönskande Vindhemsparken som närmsta granne! Planlösningen ger en rymlig och möblerbar hall, stamrenoverat badrum med badkar, köksdel med gott om arbets- och förvaringsytor, matrum/sovrum med fönster mot innergården samt stort vardagsrum med gott om plats för både säng och soffa. Från vardagsrummet kliver du ut på den härliga balkongen som vetter mot föreningens mysiga och lummiga innergård. Lägenheten är bekvämt belägen en halvtrappa upp och är den enda bostaden på detta våningsplan vilket ger ett mycket ostört läge. Här bor du i en välskött förening med närhet till Ekonomikum och universitetets nationsliv samtidigt som Luthagens lugna kvarter med restauranger och grönytor ligger i direkt anslutning. För den som uppskattar naturen så ligger Stabbybackes naturområden endast en kort promenad bort med elljusspår, utomhusgym och hundhagar. Denna bostad bör ses. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong finns

Boarea 46 m2

Byggår 1937

2 013 kr/mån

0,5 trappor

Planlösning
Rymlig och välkomnande hall med förvaring i inbyggd garderober. Plats för hatthylla och sittbänk. Parkettgolv och vacker mönstrad tapet.

Stamrenoverat badrum (-11) med vitt kakel och grått klinker med golvvärme. Badkar, spegelskåp med belysning, tvättställ med förvaring nedan, wc samt förberett för tvättmaskin.

Matrum som lika väl kan användas som sovrum. Plats för matgrupp och förvaringsmöbler likväl som säng med sidobord. Härligt ljusinsläpp från fönster mot den lummiga innergården. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Fint kök med arbetsytor på bänkskiva i ek och på diskbänk med vitt kakel ovanför. Förvaring i bänk- och väggskåp som delvis är i vitrin. Rostfria vitvaror i form av diskmaskin, spis/ugn, fläkt, kyl/frys samt mikro i väggskåp. Praktisk skjutdörr mot intilliggande matrum/sovrum. Parkettgolv och mönstrad tapet. Ljusinsläpp från fönster mot innergården.

Luftigt vardagsrum med bra förvaring i tre garderober. Här finns plats för både säng och soffgrupp samt flertalet förvaringsmöbler. Vacker fiskbensparkett och målade väggar. Utgång till den rymliga balkongen med trätrall som vetter mot föreningen gröna och rofyllda innergård.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1937
Uppvärmning: Fjärrvärme

Renoveringar:
2015: Stamspolning
2015: OVK
2014: Renovering av fönster
2010: Radonmätning
2008: Stamrenovering
1994: Byte elledningar

TV- och internetanslutning
Kabel-tv från ComHem där grundutbudet ingår i avgiften.
Bredband från ComHem där medlemmarna själva tecknar avtal efter önskemål.

Balkong/uteplats
Underbar balkong i lugnt och fridfullt läge mot föreningens mysiga innergård.

Bilplats
Föreningen har inga egna p-platser men på gatorna i området tillämpas boendeparkering som administreras av Uppsala kommun.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett stort vindsförråd och ett mindre källarförråd. Föreningen har två tvättstugor som är belägna i källaren där man även har ett motionsrum som medlemmarna kan nyttja.

Ekonomi
Pris: 2 195 000 kr, eller bud. Avgift 2 013 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt tvättstuga. Månadsavgiften debiteras kvartalsvis.

Andel i föreningen: 1.2546
Andel av årsavgiften: -
Reparationsfond: 0 kr

Driftskostnader:
El: 450 kr
Försäkring: 74 kr
Totalt: 524 kr

Läs mer
 • Visning
 • måndag
  19 augusti

 • söndag
  25 augusti
  13:00-14:00

 • måndag
  26 augusti
  18:30-19:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan