1:a // Industrigatan 19 - FAST PRIS

1:a // Industrigatan 19 - FAST PRIS // 1 950 000 kr 1:a // Industrigatan 19 - FAST PRIS // 1 950 000 kr
  • 1 950 000 FAST PRIS

1:a // Industrigatan 19 - FAST PRIS // Kungsängen / Industristaden

FAST PRIS // Centralt // Låg avgift // Stor balkong // Bra läge i huset // Utsökt pendlarläge // Bra förening // Fyrisån och Stadsparken runt hörnet

OBS! Lägenheten säljes till fast pris, kontakta mäklaren för att boka in en visning!


Här ges tillfälle att förvärva en modern, välplanerad etta i absolut nyskick med stor balkong, låg avgift och mycket bra läge i huset!

Lägenheten har ett bra insynsskyddat läge mitt i huskroppen på våning två av sju. Den yteffektiva bostaden ger en rymlig hall med bra förvaringsutrymmen, stort badrum med kombinerad tvättmaskin & torktumlare, välutrustat kök i öppen planlösning med allrummet. Allrummet har en sovalkov samt utgång till stor balkong på ca 10 kvm. På balkongen kan du under sommarsäsongen avnjuta solen från lunch till den går ner. Till bostaden hör även ett källarförråd.

Bredband ingår i månadsavgiften!

Välskött förening med trevlig innergård där sittgrupper och grill möjligheter finns.

Här bor du alldeles intill Fyrisån med sina härliga motionsspår och parkhäng. Stadsparken med div evenemang såsom Parksnäckan som har konserter hela sommaren samt Studenternas IP med bla allsvensk fotboll och bandy mm. Endast en minut bort finns en trevlig restaurang med uteservering mot ån och en obemannad matbutik med generösa öppettider. Utöver det finns även en stor matkedja, gott om ytterligare restauranger, gym, frisörer, båtplatser mm. Med en 5-10 minuters promenad når du Uppsala stadskärna med allt vad det erbjuder samt Resecentrum, perfekt för pendlaren.

Varmt välkomna på visning!

Fyrisån
Fyrisån
Fyrisån
Fyrisån

Bostadsrätt

Hiss finns

1 rum

Balkong finns

Boarea 34.5 m2

Byggår 2017

2 139 kr/mån

Våningsplan 2 av 7.

Planlösning
Rymlig HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Här finns rikligt med klädförvaringsutrymmen. Bra ljusinsläpp via fönster intill entrédörr. Klinkergolv och målade väggar.

Stort BADRUM med helkaklade vita väggar och klinkergolv. Här finns duschplats bakom välvda glasväggar, handfat med kommod, belyst spegelskåp, wc, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt väggskåp ovan tvättmaskin.

Kvalitéts-KÖK från Vedum med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Kakel på vägg ovan bänkyta. Den maskinella utrustningen består av en kyl/frys, induktionshäll, inbyggd mikro, inbyggnadsugn, diskmaskin samt en fläkt. Öppen planlösning med allrummet. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

ALLRUM med ljusa väggar och ekparkett. Gott om plats för matbord, soffa och tv-möbel. Praktisk sovalkov. Rikligt med ljusinsläpp via flera fönster samt utgång till den stora balkongen på ca 10 kvm. Fönsterbänkar av kalksten.

Byggnad
Byggnadsår: 2017
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning
Telia Triple-Play ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats
Stor balkong på ca 10 kvm i västerläge.

Bilplats
33 garageplatser. Går att hyra för 700 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Vissa av garageplatserna har laddning för elbil, dessa kostar 900 kr/mån + elförbrukning.

Övriga utrymmen
I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd samt en övernattningslägenhet med pentry, wc och dusch som kan bokas mot en kostnad av 200 kr/dygn, max 3 dygn/tillfälle. Till bostaden hör ett källarförråd.

Ekonomi
Pris: 1 950 000 kr, eller bud. Avgift 2 139 kr/mån. I avgiften ingår värme, bredband, digital-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Hushållsel samt vatten mäts individuellt och debiteras efter faktisk förbrukning. Föreningen har beslutat att höja avgiften med 2 % från och med årsskiftet.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 0.009651
Andel av årsavgiften: 0.96512

Driftskostnader (1 personer):
El: 185 kr
Vatten och avlopp: 90 kr
Försäkring: 85 kr
Totalt: 360 kr

Bostadsrättsförening
Åsikten 2
Organisationsnummer: 769627-6463

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan