4:a // Sturegatan 4A

4:a // Sturegatan 4A // 4 490 000 kr 4:a // Sturegatan 4A // 4 490 000 kr
  • 4 490 000 KR eller bud

4:a // Sturegatan 4A // Främre Luthagen

Extremt låg avgift 2480kr/mån // Garanterad p-plats i garage // Våning 5/5 // Hiss från markplan och garage // Toppskick // Stor inglasad balkong

Nu ges äntligen möjlighet att förvärva en välplanerad fyra lugnt belägen på våning 5 av 5 i en av Uppsalas populäraste föreningar!

I Brf Luthags-City bor ni med extremt låg månadsavgift där även bredband på 1000 Mbit/s ingår och varje lägenhet är garanterade minst en bilplats. Föreningen har nyligen avslutat en balkongrenovering där balkongerna samtidigt gjordes större, allt utan avgiftshöjning. Här bor ni bekvämt med hiss från markplan och garage och har ett fantastiskt utbud av restauranger samt omåttligt populära Ica Luthagens Livs alldeles intill bostaden. Föreningen har också en takterrass med trevlig trädgård, utemöbler, grillplats och sandlåda. Här kan de boende sola, äta, grilla eller leka med sina barn. Emellanåt har föreningen även gemensamma fester på terrassen.

Lägenhetens väldisponerade kvadratmetrar ger tre sovrum, möblerbar hall med bra klädförvaring, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang, välutrustat och påkostat kök med matplats, gäst-wc samt ett badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Från vardagsrummet når ni den stora inglasade balkongen i bästa västerläge och rogivande utsikt mot bl.a Domkyrkan. Det här är verkligen en bostad man trivs i!

Till bostad hör 2 förråd!

I främre Luthagen bor ni med utsökt pendlarläge då resecentrum finns på behagligt gångavstånd. Här finns avkopplande promenadstråk längs med Fyrisån och ni har den ljuvliga Vasaparken som er närmsta granne.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 87 m2

Byggår 1965

2 480 kr/mån

Våning 5 av 5

Planlösning
Rymlig möblerbar HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Dörren är en sk säkerhetsdörr som både ger ökad trygghet samt eliminerar ljud från trapphuset. Dörren är försedd med elektroniskt "tittöga" i form av en display som visar vem som ringer på. Den inre halldelen är försedd med tre platsbyggda garderober med tillhörande överskåp samt en stor garderob med spegeldörrar. Ljusa väggar och Pergo laminatgolv.

Välutrustat genomgångs-KÖK från Epoq som installerades i december 2016. Här får ni rikligt med förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Här finns flera finesser som exempelvis Led-spotlights under överskåpen som tänds och släcks genom att man sveper med handen förbi en sensor samt en lätt puff med knät öppnar den motorstyrda källsorteringsluckan när du har händerna fulla med disk. Mosaik ovan bänkytorna och kakel vid spisen. Nedsänkt dubbelho. Den påkostade maskinella utrustningen består av en kyl och en frys, båda i fullhöjd, inbyggd varmluftsugn med självrengöringsfunktion, inbyggd mikro, diskmaskin, induktionshäll samt en vägghängd fläkt. Här finns en matplats för ca 4 personer vid stort fönster som ger härligt ljusinsläpp till hela köket. Fönsterbänk i sten. Ljusa väggar och Pergo laminatgolv.

Stort VARDAGSRUM med gott om plats för soffgrupp, tv-lösning samt matsalsmöblemang. Ljsa väggar och Pergo laminatgolv. Stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Utgång till den stora inglasade balkongen med isolerande matta och bästa västerläge.

Gäst-WC med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns ett handfat samt ett spegelskåp.

BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Här finns en duschplats bakom välvda glasdörrar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handfat med underskåp, handdukstork samt ett spegelskåp.

Stort SOVRUM med ljusa väggar och eklaminatgolv. Här finns tre platsbyggda garderober med tillhörande överskåp. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten.

SOVRUM med ljusa väggar och fin originalparkett. Här finns en skjutdörrsgarderob. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten.

Rymligt SOVRUM med ljusa väggar och fin originalparkett. Här finns en garderob. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten.

Byggnad
Byggnadsår: 1965

Renoveringar:
1995 Nya luftbehandlingsaggregat för kontor o butik på Skolgatan.
1996 Nya luftbehandlingsaggregat för kontor o butiker Sturegatan.
1998 Bildäcket på innergården tätas och får ny asfaltbeläggning.
2000 Nya fönster i samtliga lägenheter, dock inte balkongpartierna.
2004 Bredbandsinstallation genomför i fastigheten.
2007 Enreduce installeras för driftsoptimering av värmen.
2008 Styrd belysning monteras i samtliga trapphus.
2009 Första hissen byggs om Sturegatan 4B.
2010 Samtliga pumpar till värmesystemet byts ut med nya ventiler till radiatorkretsen.
2010 Fönsterbyten till butiker på innergården inleds.
2011 Stamrenoveringen avslutad med nya vatten, avlopps- och dagvattenledningar
samt totalrenovering av bad- och vc-rum.
2011 Nya luftbehandlingsaggregat till kontor o restaurang på Sysslomansgatan samt garaget.
2011 Ombyggnad av hiss Sysslomansgatan 15B.
2011 Nya fönster till större kontor Skolgatan och Sysslomansgatan.
2011 Nya glaspartier i två lokaler på Sturegatan
2012 Nya entrédörrar samt nytt kontrollpassersystem
2012 Nya glaspartier till lokal på Sysslomansgatan
2013 Installation av nytt system för tvättstugebokning
2015 Nya glaspartier i två lokaler Sturegatan
2015 Ny ventilation och nytt undertak i hyreslokal Sturegatan
2015 Ombyggnad två hissar Sturegatan 2B och 4A
2016 Ombyggnad två hissar Sturegatan 2A och Sysslomansgatan 15A
2017 Nytt tegeltak med rännor och snöskydd, båda höghusen.
2017 Utbyggnad av samtliga balkonger med nya räcken, byte av fönster och dörr till 3-glas.

TV- och internetanslutning
Tv från Com Hem, grundutbudet ingår i avgiften. Bredband från Alltele/A3, 1000 Mbit/s ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Stor inglasad balkong i bästa västerläge. Utsikt mot bl.a Domkyrkan. Balkongen är försedd med isolerande matta.

Bilplats
Varje lägenhet är garanterad minst en p-plats. Det kan ta ca 3 månader ifall någon med fler platser måste sägas upp för att frigöra en plats. Den första platsen kostar 250 respektive 450 kronor per månad. Den som önskar fler platser måste därefter betala 700 respektive 1200 kronor per månad. För tillgång till laddstolpe tas en tilläggsavgift ut. Uppsägningstiden är tre månader. Garaget är kameraövervakat.

Övriga utrymmen
Hissen tar dig till den stora tvättstugan som finns i källaren och är utrustad med 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare samt 3 torkskåp. Föreningen har också en välsorterad återvinningsstation. Till bostaden hör två förråd, ett på ca 3,3 kvm och ett på ca 0,7 kvm.

Ekonomi
Pris: 4 490 000 kr, eller bud. Avgift 2 480 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, tvättstuga, grundutbudet kabel-tv samt bredband på 1000 Mbit/s.

Överlåtelseavgift: 1163 kr
Andel i föreningen: 0.63
Andel av årsavgiften: -
Reparationsfond: 0 kr

Driftskostnader:
El: 640 kr
Försäkring: 175 kr
Totalt: 815 kr

Bostadsrättsförening
Luthags City

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: mattias@roimakleri.se

Intresseanmälan