3:a // Hällbygatan 36 B

3:a // Hällbygatan 36 B // 2 395 000 kr 3:a // Hällbygatan 36 B // 2 395 000 kr
  • 2 395 000 KR eller bud

  • Visningar

3:a // Hällbygatan 36 B // Luthagen/Stabby

Uthyrningsdel // Låg avgift // Gavel // Välskött förening // Balkong // Nära service // Grönskande omgivningar // Bra kommunikationer

Möjlighet att förvärva en trea med uthyrningsdel i populära och naturnära Stabby! För den som vill hålla nere sina boendekostnader så kan bostaden med fördel nyttjas som en tvåa med uthyrningsdel men för den som behöver det extra utrymmet så kan du enkelt sammanbinda ytorna och du har då en rymlig trea med både badrum och gäst wc! Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i inbyggda garderober. Kök med matplats och generöst med förvaring i bänk- och väggskåp, rymligt sovrum med anslutande klädkammare, helkaklat och stamrenoverat (-99) badrum med badkar samt stort vardagsrum med utgång till balkong mot föreningens mysiga innergård. Delen som idag utnyttjas som uthyrningsdel består av ett rum med pentry där plats finns för både säng och soffa och här finns även wc med tvättställ samt inbyggd förvaringslösning. I husets källare finns duschmöjligheter för eventuell hyresgäst att nyttja. Detta är verkligen ett bekvämt boende med närhet till allt du kan önska, precis utanför porten finner Mimmi Ekholms plats med matbutik, flertalet restauranger, gym, vårdcentral, apotek mm. Den som uppskattar naturen har också Stabbybackes vackra naturområden på kort promenadavstånd. Till city tar du dig enkelt till fots, via nyanlagda cykelvägar eller via täta bussförbindelser. Kort och gott är detta ett boende som passar de allra flesta så varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

3 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 77 m2

Byggår 1950-54

4 077 kr/mån

Belägen på plan 2 av 4

Planlösning
Rymlig hall med förvaring i inbyggda garderober och plats för hatthylla/skoställ. Ljus plastmatta och målade väggar.

Köket har generösa förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp samt arbetsytor på bänkskiva och diskbänk med dubbelho. Spis/ugn, kyl/frys, fläkt samt förberett för diskmaskin. Plats för matbord vid fönsterparti. Laminatgolv och målade väggar.

Rymligt sovrum med förvaring i klädkammare. Plats finns för dubbelsäng med sidobord och ytterligare förvaringsmöbler. Parkettgolv och målade väggar. Ljusinsläpp från fönster.

Stamrenoverat (-99) badrum med ljusa materialval och badkar. Förvaring i spegelskåp och väggskåp, handfat samt wc. Praktiskt vädringsfönster som ger ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum där plats finns för både soffgrupp och matbord. Parkettgolv och målade väggar. Ljusinsläpp från fönsterparti och utgång till balkong mot föreningens mysiga innergård.

Uthyrningsdel/sovrum som har en egen ingång med hall där förvaring ges i inbyggd garderob. Kan enkelt öppnas upp och integreras till den större lägenheten. Här finns en gäst-wc med handfat och klinker på golvet. Rummet är stort med pentry och fristående kyl/frys, plats finns för soffa och säng. Ljusinsläpp från fönster mot innergården. Parkettgolv och målade väggar.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1950-54
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme

Övrigt:
Föreningen består av 56 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Mediator. För ytterligare information om föreningen besök dess hemsida: http://www.stabbygardarna.se
Renoveringar:
2017: Takbyte samt installation av solceller
2016: Målning trapphus
2011/12: Fönsterbyte och balkongrenovering
2009/10: Säkerhetsdörrar
2001: Takomläggning
1999: Stamrenovering

TV- och internetanslutning
Bredband 100 mbit från Telenor ingår i avgiften.
Basutbud med TV-kanaler, digitala och analoga, från Comhem ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Härlig balkong som vetter mot föreningens stora grönskande innergård.

Bilplats
Föreningen har 19 garageplatser (621kr/mån), 10 p-platser (165kr/mån) med motorvärmare samt 7 platser (100kr/mån) utan el. Separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör två st förråd. Föreningen har två bokningsbara tvättstugor samt en "akut tvättstuga". Det finns även förenings- och övernattningslokal som kan bokas utan kostnad.

Ekonomi
Pris: 2 395 000 kr, eller bud. Avgift 4 077 kr/mån. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, värme, vatten, bostadsrättstillägg samt tvättstuga. Föreningen har gemensamt upphandlad el som debiteras efter faktisk förbrukning 4 ggr/år.

Driftskostnader:
El: 320 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 445 kr

Elen upphandlas av föreningen och debiteras 4 ggr/år efter faktisk förbrukning.

Bostadsrättsförening
Stabbygårdarna

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    21 oktober
    15:45-16:15

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering