3:a // Svartbäcksgatan 72B

3:a // Svartbäcksgatan 72B // 2 795 000 kr 3:a // Svartbäcksgatan 72B // 2 795 000 kr
  • 2 795 000 FAST PRIS

3:a // Svartbäcksgatan 72B // Svartbäcken

***FAST PRIS *** //Gavel // Balkong mot innergård // Öppen spis // ca 2,70 i tak // Fint skick // Gott om förvaring // Goda kommunikationer

*** FAST PRIS*** Bostaden säljs till fast pris enligt först till kvarn principen, kontakta ansvarig mäklare för visning!

Varmt välkommen till denna fina gavellägenhet med öppen spis och balkong i populära Svartbäcken! Bostadens genomgående planlösning och gavelläge gör att den får ett underbart ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck vilket ger hemmet en mycket trivsam känsla, addera den vackra öppna spisen i vardagsrummet och balkongen och du förstår att detta är en bostad du kommer att trivas i! Planlösningen ger ett stambytt och helkaklat badrum med golvvärme. Stort sovrum med platsbyggd förvaringshylla. Ett mycket rymligt kök i gott skick där man gjort om ena sovrummet till matplats vilket ger generösa umgängesytor. För den som önskar kan man sätta upp en vägg och återställa den ursprungliga planlösningen och skapa ytterligare ett sovrum. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp invid den öppna spisen samt matsalsbord om så önskas. Brf Olofsgårdarna är en välskött bostadsrättsförening där man utfört många stora renoveringar och även har hyresintäkter från restauranger som hyr lokaler av föreningen. I Svartbäcken finner du allt du behöver, all nödvändig service vid Torbjörnstorg, träningsmöjligheterna på Fyrishov endast ett stenkast bort, täta bussförbindelser precis utanför porten samt ett stort utbud av restauranger inom gångavstånd. Vill man ta sig ned till City gör man det med fördel via de vackra promenadstråken längs med Fyrisån.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

3 rum

Balkong finns

Boarea 72.6 m2

Byggår 1943

3 879 kr/mån

Våning 3 av 3

Planlösning
Rymlig hall som erbjuder avhängning på hatthylla och har plats för sitt/förvaringsmöbel. I hallens inre del finns även en rejäl klädkammare. Parkettgolv och ljusa väggar.

Stamrenoverat badrum (-97) med kakel och klinker med golvvärme. Duschhörna med fällbar glasvägg, toppmatad tvättmaskin, handfat, wc samt praktiskt vädringsfönster. Belysning från infällda spotlights i taket.

Stort sovrum med förvaring i garderobslösning. Här får du med lätthet plats med dubbelsäng och tillhörande sidobord samt ytterligare möbler. Ljusinsläpp från fönster. Parkettgolv och ljus tapet.

Vackert och inbjudande kök med generösa förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp med ljusa luckor. Den maskinella utrustningen består av side-by side kyl/frys, ugn, induktionshäll, fläkt, mikro samt integrerad diskmaskin. Arbetsytor på bänkskiva i trä med mörkt stänkskydd ovanför. Rymlig matplats i direkt anslutning vilket skapar härliga umgängesytor. Man kan återställa den ursprungliga planlösningen och skapa ett ytterligare sovrum vid behov.

Underbart vardagsrum vars läge på husets gavel har ett ljusinsläpp från två väderstreck som ger hela bostaden en luftig känsla. Rummet är stort och plats finns för både en rejäl matplats och större sofflösning intill den vackra öppna spisen vilket gör detta till hemmets naturliga samlingspunkt! Parkettgolv och ljusa väggar. Härifrån nås även balkongen som är belägen i högt och fritt läge mot föreningens innergård.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1943
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 51 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Bostaden är ursprungligen en 3:a men är ombyggd till en rymlig 2:a med matplats.
Renoveringar:
2017: Säkerhetsdörrar
2015: Fönsterbyte
2014: Spolning av avlopp
2005: Elrenovering
1997: Stambyte

TV- och internetanslutning
Kabel-tv och bredband från Bredbandsbolaget där en obligatorisk avgift om 165 kr/mån läggs på månadsavgiften.

Balkong/uteplats
Härlig balkong belägen i högt- och fritt läge mt föreningens innergård.

Bilplats
Föreningen har 24 st p-platser som hyrs för 200kr/mån. Separat kösystem tillämpas. I området finns även möjlighet till boendeparkering som administreras av kommunen.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör 2 st förråden belägna i husets källare. Där finns även tvättstuga med tillhörande tork- och mangelrum.

Ekonomi
Pris: 2 795 000 kr, eller bud. Avgift 3 879 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt tvättstuga. En obligatorisk avgift om 165kr/mån tillkommer för bredband.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 2.627

Driftskostnader (1 personer):
El: 300 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 425 kr

Bostadsrättsförening
BRF Olofsgårdarna
Organisationsnummer: 717600-3007

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan