2:a // Solskensgatan 19

2:a // Solskensgatan 19 // Gränby

Vån 4/4 // Inglasad balkong // Härlig planlösning // Fint skick // Lugnt läge // Brf med fantastisk takterrass // En av de större tvåorna i området

Välkomna till denna ljusa välplanerade 2:a i lugnt läge, högst upp i huskroppen med stor inglasad balkong!

Här erbjuds ni en av de större tvåorna i området med öppen, social planlösning i toppmodern standard. Den härliga planlösningen med sina generösa 61,5 kvm fördelar sig på en rymlig hall med bra förvaringsutrymmen, stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare, rymlig klädkammare, stort sovrum med skjutdörrsgarderob, fullt utrustat kök med gott om förvaringsutrymmen, generösa arbetsytor samt en väl tilltagen matplats, rymligt vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkong i bästa sydvästläge. Genomgående fina parkettgolv i samtliga rum och stora fönsterpartier som ger fanastiskt ljusinsläpp till hela lägenheten. Till bostaden hör också ett källarförråd.

Bostaden når ni bekvämt via hiss från markplan och garage.

Bredband 500 Mbit/s samt grundutbud tv ingår i månadsavgiften!

På taket i den högre huskroppen finns en av Uppsalas härligaste takterrasser till medlemmarnas förfogande. Den består av en öppen och en inglasad del, vilket möjliggör nyttjande året om. Här uppe har ni en makalöst fin utsikt över Uppsala. I föreningen finns också en samlingslokal samt ett övernattningsrum som kan hyras åt övernattande gäster. På den trevliga innergården finns sittgrupper och grillmöjligheter under säsong.

Här har ni all tänkbar service bara ett stenkast bort, bokstavligen talat! Det korta gångavståndet till expanderande Gränbystaden ger er tillgång till ett stort utbud av shopping, restauranger, bio, gym och mycket annat. Behagligt cykelavstånd till Uppsala centrum. Perfekt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart samt goda bussförbindelser ner till resecentrum.

Det här är verkligen en lägenhet som behöver upplevas på plats!

Varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 61.5 m2

Byggår 2016

3 486 kr/mån

4 av 4

Planlösning
Rymlig HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Här finns en garderob och ett städskåp. Parkettgolv och ljusa väggar. I den inre delen av hallen finns en rymlig klädkammare.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Duschplats bakom välvda glasdörrar. Praktiskt vädringsfönster som ger trivsamt ljusinsläpp. Här finns tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, avlastningsbänk, vägghängda förvaringsskåp, spotlightbelyst spegel, kommod med bra förvaring samt en wc.

Stort, välutrustat KÖK med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Nedsänkt dubbelho och kakel på vägg ovan bänkytor. Matplats för ca 4-6 personer vid stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Finns även möjlighet till flertalet sittplatser längs med "bardisken". Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den maskinella utrustningen består av en kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktionshäll samt en fläkt. Parkettgolv och ljusa väggar.

Det rymliga VARDAGSRUMMET ger gott om plats för soffgrupp, tv-lösning och annat möblemang. Rejäla fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Parkettgolv och ljusa väggar. Här finns utgång till den stora inglasade balkongen med insynsskyddat läge och en fin utsikt.

Stort SOVRUM med parkettgolv och ljusa väggar. Fönsterparti som ger rikligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Här finns en stor skjutdörrsgarderob som ger bra förvaringutrymme.

Byggnad
Byggnadsår: 2016

Renoveringar:
Solceller installeras under 2023.

TV- och internetanslutning
Telia triple play med grundutbud tv och 500Mbit/s bredband ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Stor inglasad balkong i bästa sydvästläge.

Bilplats
I föreningen finns det 33 stycken parkeringsplatser utan el som kostar 300kr/mån, 20 stycken garageplatser som kostar 1000kr/mån 6 av garageplatserna har möjlighet till elladdning samt 4 stycken MC. Separat kö till samtliga platser.

Övriga utrymmen
I föreningen finns cykelrum, barnvagn-/rullstolsförråd, föreningslokal, övernattningslägenhet samt en fantastisk takterrass med utsikt över hela Uppsala. På innergården finns grill, lekplats och sittgrupper. Till bostaden hör också ett källarförråd.

Ekonomi
Pris: 1 995 000 kr, eller bud. Avgift 3 486 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband (500Mbit/s) och tv (grundutbud) samt bostadsrättstillägget till hemförsäkringen. Individuell mätning av el- och varmvatten debiteras efter förbrukning. Föreningen följer rekommendationerna på en höjning om 2% per år.

Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Andel i föreningen: 1.05107

Driftskostnader (1 personer):
El: 232 kr
Vatten och avlopp: 222 kr
Totalt: 454 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 632 988 kr

Bostadsrättsförening
Solgläntan
Organisationsnummer: 769627-9533

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    4 juni
    12:00-12:30

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan