1:a // S:t Olofsgatan 56B

1:a // S:t Olofsgatan 56B // 1 850 000 kr 1:a // S:t Olofsgatan 56B // 1 850 000 kr
  • 1 850 000 Utgångspris

1:a // S:t Olofsgatan 56B // Höganäs

Genomgående planlösning // Generös takhöjd // Vackra trägolv // Flexibelt tillträde // Nära city // 30-tals charm // Tre förråd

Nu har du möjlighet att förvärva denna genomgående och mysiga 30-tals lägenhet på en eftertraktad adress i centrala Uppsala. Här bor du i charmig och ljus lägenhet med generös takhöjd och fönster i två väderstreck. De 44 kvm fördelar sig på en välkomnande hall som leder in i ett halvrum som idag består av en smart garderobslösning. Fint kök med plats för matbord. Fint ljusinsläpp från de stora fönsterna och med utsikt från köket mot den mysiga innergården. Stort rum som rymmer både soffgrupp samt säng och annat mindre möblemang. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Till lägenheten hör även tre stycken förråd. Här bor du med närhet till både city och grönskande områden. Välkommen att flytta in och bara njuta!

Höganäs är ett område mitt i centrala Uppsala. Här finns en härlig blandning av både bostäder, restauranger och butiker. Mysiga grönområden i området med närhet till lekplatser och koloniområde. Här bor du på gångavstånd till resecentrum och citykärnan. Du har även närhet till E4:an för dig som pendlar med bil. I affärsgallerian Kvarnen finns både ICA-butik, apotek, restauranger och systembolag. Friskis och Svettis ligger också på gångavstånd från bostaden. Denna lägenhet passar perfekt för dig som söker ett mysigt och centralt boende med närhet till allt!

Hoppas vi ses där!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

1 rum

Balkong/uteplats finns ej

Boarea 44 m2

Byggår 1936

2 656 kr/mån

Våning 2 av 4

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande HALL med plats för hatthylla och skoställ. Bra med förvaringsmöjligheter i garderober. Vitmålade väggar och fint trägolv.

Bra KÖK med plats för matbord. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, ugn, spis, kyl och frys. Bra arbetsytor och kakel ovan diskbänk.

Stort RUM med plats för soffgrupp och säng. Trägolv och vitmålade väggar.

Helkaklat BADRUM med dusch, WC och handfat samt tvättmaskin och handdukstork.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1936
Övrigt:
Byggår 1936. Fastigheten ritades av dåvarande stadsarkitekt Gunnar Leche. Föreningen består av 1 bostadshus innehållandes 34 lägenheter med adressen St Olofsgatan 56 A-C. Föreningen godkänner delat ägandeskap, där den boende ska äga minst 10%. Juridisk person godkänns inte.
Renoveringar:
1993: Vatten- och avloppsstammar.
1994: Balkonger, fönster, tvättstuga, tak, el, fasad.
2007: Renovering av de två balkongerna mot Väderkvarnsgatan.
2008: Energideklaration.
2009: Målning av fönster. Karmar etc. målades in- och utvändigt. Även källargolv och tvättstugegolv målades.
2014: Målning av tak och byte av stuprör.
2016: Ommålning av fönster samt påbörjad renovering för att göra pannrum till samlingslokal.
2017: Slutförd renovering av samlingslokal.
2018: OVK.
2019: Nya fläktar installerades i torkrummet.
2021: Bullersanering

Kommande renoveringar: Föreningen har en avtalad och planerad trapphusrenovering med start oktober 2022, den räknas finansieras med sparade medel hos föreningen.

TV- och internetanslutning
Kabel-TV via Telenor. Grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via Telenor, bostadsinnehavaren tecknar sitt eget abonnemang.

Bilplats
Bostadsrättsföreningen tillhandahåller inga parkeringsplatser. På närliggande gator tillämpas boendeparkering, se Uppsala kommuns hemsida för mer information.

Övriga utrymmen
I föreningens hus finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkrum samt hobbyrum med biljardbord. Till lägenheten hör tre stycken förråd (ett vindsförråd och två källarförråd).

Ekonomi
Pris: 1 850 000 kr, eller bud. Avgift 2 656 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: värme, vatten och TV.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 2.512

Driftskostnader (1 personer):
El: 340 kr
Försäkring: 152 kr
Totalt: 492 kr

Bostadsrättsförening
Aslög 3
Organisationsnummer: 717600-2777

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: [email protected]

Intresseanmälan