2:a // Sågargatan 8C

2:a // Sågargatan 8C // 2 195 000 kr 2:a // Sågargatan 8C // 2 195 000 kr
  • 2 195 000 Utgångspris

2:a // Sågargatan 8C // Kungsängen / Industristaden

Flexibelt tillträde // Perfekt första boende // Närhet till city & Fyrisån // Bra pendlingsläge // Nära till samtliga universitetsinstitutioner

Bostaden visas löpande. Kontakta ansvarig mäklare för bokad visning.

Denna lägenhet får ni inte missa! Välkommen till denna härliga och moderna tvåa i populära Industristaden. Här får du chansen att flytta in i en lägenhet med öppen och social planlösning, modern och smakfull standard samt nyrenoverat kök. Bostaden ligger på fjärde våningen och planlösningen ger en härlig rymd med öppna ytor och fransk balkong.
De 44 kvm fördelar sig på en hall med bra förvaringsmöjligheter i garderob och ett rymligt och helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare samt dusch. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger sociala umgängesytor. Fullt utrustat kök med bra arbetsytor och plats för matbord. Finns även en praktiskt köksö för avlastning och mingelhäng. Ljust vardagsrum som rymmer soffa och tv-möbel. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Här kommer du att trivas!

Här bor du i Industristaden, en växande stadsdel som erbjuder det mesta med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Bara ett stenkast härifrån ligger vackra Fyrisån som erbjuder både grönområden och härliga promenadstråk. På bara några minuter är du i stadsparken och Studenternas IP. Du har även närhet till flertalet restauranger, frisör, Willys och gym. Perfekt läge för dig som studerar och vill ha nära till samtliga universitetsinstitutioner och de populära nationerna. Här finns även goda bussförbindelser och bra pendlingsläge för både den som åker bil eller tåg med närhet till resecentrum. Industristaden är den perfekta kombinationen av centralt men lugnt läge!
Välkommen hem!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong/uteplats finns ej

Boarea 44 m2

Byggår 2011

2 405 kr/mån

Våning 4 av 7

Planlösning
Rumsbeskrivning : HALL med parkettgolv och vitmålade väggar. Välkomnande hall med upphängning i anslutning till entrén.

Praktiskt och nyrenoverat KÖK (ej nya vitvaror) med parkettgolv och köksö. Goda arbetsytor och bra med förvaring i skåp. Gråa luckor, vit laminatbänkskiva och vit kakel ovan diskbänken. Den maskinella utrustningen består av spishäll, diskmaskin, mikro, ugn och kyl/frys. Öppen planlösningar mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM med parkettgolv och vitmålade väggar samt fransk balkong. Stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Har får man plats med både soff- och matgrupp.

Mysigt SOVRUM med plats för dubbelsäng samt annat mindre möblemang. Praktisk förvaring i två garderober.

Helkaklat BADRUM med golvvärme. Duschhörna med vikbara glasdörrar, handdukstork, spegelskåp, WC samt tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2011
Fönster: 3-glasfönster
Övrigt:
Föreningen består av 66 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Fastigheternas adresser är Sågargatan 8A, 8B, 8C och 6D. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Storholmen förvaltning AB. Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn (minst 10%) Juridisk person godkänns inte.

TV- och internetanslutning
Avgift för Tv/Bredband/Telefoni tillkommer med 275kr/mån via Ownit.

Bilplats
Föreningen har 48 garageplatser som hyrs för 1000 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
I föreningen finns tvättstuga och cykelförråd. Förråd kan hyras av föreningen, i dagsläget är det kö till dessa.

Ekonomi
Pris: 2 195 000 kr, eller bud. Avgift 2 405 kr/mån. Avgift för Tv/Bredband/Telefoni tillkommer med 275 kr/mån. Avgift för el och varmvatten tillkommer med 440 kr/mån respektive 120 kr och justeras retroaktivt efter faktisk förbrukning.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 0.87929

Driftskostnader (2 personer):
El: 440 kr
Vatten och avlopp: 120 kr
Försäkring: 158 kr
Totalt: 718 kr

Bostadsrättsförening
Arken
Organisationsnummer: 769618-5912

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: [email protected]

Intresseanmälan