4:a // Topeliusgatan 2A

4:a // Topeliusgatan 2A // Nyby

Välplanerad // Inglasad balkong // Hiss // Barnvänligt // Bredband ingår // Nära service och kommunikationer // Naturnära // Tillgänglig p-plats

Välkommen till en modern fyra med hiss från markplan. Trevlig lägenhet vars hörnläge ger ett härligt ljusinsläpp som genomsyrar hela bostaden. Planlösningen ger ett rymligt vardagsrum i halvöppen lösning mot matplats och kök. Köksdelen är välplanerad med bra arbetsytor och utrymme för matplats finns invid fönster. Det finns tre bra sovrum, varav ett är något mindre. Goda förvaringsmöjligheter i fristående garderober samt i stor klädkammare. Stort våtutrymme med kakel och klinker samt tvättmaskin. Nyby är ett trivsamt och mycket barnvänligt område med närhet till förskola och grundskola. Inom gångavstånd finns flera snabbmatrestauranger, Willys och Gränbystadens utbud av butiker och service. Utsökt pendlarläge med närhet till E4:ans påfart samt goda bussförbindelser ner till resecentrum.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong finns

Boarea 85.3 m2

Byggår 2000

5 406 kr/mån

1 trappa upp

Planlösning
Välkomnande och rymlig hall med plats för sitt/förvaringsmöbel. Generösa förvaringsutrymmen i intilliggande klädkammare. Ljus plastmatta och målade väggar.

Helkaklat badrum med vitt kakel och ljusblått klinker. Duschhörna, handfat och förvaring i spegelskåp. Förberett för tvättmaskin.

Välplanerat kök som ligger i delvis öppen lösning mot matplats och vardagsrum. Gott om förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor. Arbetsytor på bänkskiva med vitt kakel ovanför. Diskmaskin, fläkt, ugn/spis med glaskeramikhäll, samt fullhöjds kyl- och frys. Ljus plastmatta och målade väggar. Matplats som inrymmer 6-8 personer samt utgång till den mysiga och inglasade balkongen.

Vardagsrum med ett rikligt ljusinsläpp och plats för stor soffgrupp samt förvaringsmöbler. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Rymligt sovrum med ljusinsläpp från stort hörnfönster. Plats för dubbelsäng med sidobord och förvaringsmöbler. Ljus plastmatta och mönstrad tapet.

Rymligt sovrum med ljusinsläpp från stort fönsterparti. Plats för dubbelsäng med sidobord. Förvaring i fristående garderober. Ljus plastmatta och tapet.

Sovrum som passar perfekt som barnrum. Plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Ljus plastmatta och tapet.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2000
Uppvärmning: Markvärmepump (el) och fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 60 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.
Renoveringar:
2019: Stamspolning
2016: Anläggning för solenergi
2015 Målning av carports, diverse annat målningsarbete utomhus, installering av LED-belysning i trapphus och tvättstugor
2012: Installation av bergvärme

TV- och internetanslutning
Bredband och kabel-tv via ComHem ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Rymlig inglasad balkong belägen i sydöst med plats för matbord och stolar.

Bilplats
Föreningen har 18 p-platser i Carport (300kr/mån) och 40 utomhusparkeringar (200kr/mån). Separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett vindsförråd. Det finns tre cykelförråd samt tvättstuga på gården. Sopförråd vid parkeringen. Finns även en gårdsplan med grill och lekmöjligheter.

Ekonomi
Pris: 2 250 000 kr, eller bud. Avgift 5 406 kr/mån. I avgiften ingår Bredband, kabel-tv, värme samt varm- och kallvatten.

Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Andel i föreningen: 1.77128
Andel av årsavgiften: 1.7713

Driftskostnader (1 personer):
El: 225 kr
Försäkring: 120 kr
Totalt: 345 kr

Bostadsrättsförening
Topeliusparken
Organisationsnummer: 769604-8565

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    19 september
    11:00-12:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan