3:a // Sållargatan 1

3:a // Sållargatan 1 // 3 900 000 kr 3:a // Sållargatan 1 // 3 900 000 kr
  • 3 900 000 eller budgivning

3:a // Sållargatan 1 // Kungsängen/Industristaden

Vån 6 av 7 // Rymlig // Badrum och gäst-wc // Balkong i väster mot Domkyrkan // Fönster i 3 väderstreck // Pendlarläge // Först att flytta in

Möjlighet att flytta in i denna rymliga 3:a med balkong i västerläge belägen på våning 6 av 7 i citynära Kungsängen! Bostadens 91,5 kvm fördelas på en hall med anslutande klädkammare om 4 kvm, helkaklad gäst-wc, fullt utrustat Marbodalkök med vitvaror från Siemens, köksö mot matplats som ligger i anslutning till det luftiga vardagsrummet. Där når du också balkongen vars västerläge högt upp i huset ger en rogivande kvällssol och vy mot Domkyrkan. Badrum med tvättavdelning samt och duschhörna med glasväggar. Vidare finns även två bra sovrum där det största har en angränsande klädkammare. Detta är ett mycket modernt och bekvämt boende med något som passar de allra flesta! Hiss från källarplan, närhet till Fyrisåns vackra promenadstråk där du även finner Stadsparkens grönområden, centrumkärnans puls- och shopping samt Resecentrums kommunikationer för pendlaren.

Bostaden säljs på ritning av privatperson och då bostaden ännu är under uppförande så finns det ingen möjlighet till visning på plats. Inflyttning är möjlig från första halvan av December 2021.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 91.5 m2

Byggår 2021

5 073 kr/mån

Våning 6 av 7

Planlösning
Bostaden har genomgående fina ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Välkomnande hall med svart klinkergolv och förvaring i skjutdörrsgarderob med spegelglas.

Gäst-wc med svart klinker och vitt kakel. Tvättställ med kommod och spegel ovanför. Wc.

Fullt utrustat Marbodalkök som har generösa förvaringsytor i bänk- och väggskåp med gråa luckor. Bra arbetsytor på vit bänkskiva med dubbelho. Den maskinella utrustningen är från Siemens och består av induktionshäll, fläktkåpa, integrerad diskmaskin, fullhöjds kyl- och frys, samt mikro och ugn i högskåp. Köksö som sammanbinder köket med matplatsen och som ger extra arbetsyta samt plats för två stolar. Stor matplats vid rejält fönsterparti.

Sovrum med förvaring i anslutande klädkammare. Plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Luftigt vardagsrum som inrymmer allt du behöver. Soffa, soffbord, tv-bänk samt förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster samt utgång till balkongen på 9 kvm som är belägen i väster och som har utsikt mot Domkyrkans torn.

Badrum med moderna färgval med ljust kakel och svart klinker. Duschhörna med glasvägg, förvaring i kommod under tvättställ, spegel. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsytor och förvaring ovanför. Wc.

Sovrum med förvaringsutrymme i fristående garderob. Plats för säng med sidobord och skrivbord. Ljusinsläpp från fönster mot föreningens innergård.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2021
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 90 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 3 lokaler.

TV- och internetanslutning
Fiber från ComHem ingår i den angivna avgiften.

Balkong/uteplats
Balkong i högt västerläge mot föreningens innergård. Här kan du blicka ut mot Domkyrkans torn och njuta av kvällssolen.

Bilplats
Föreningen har 30 garageplatser. Separat kösystem.

Ekonomi
Pris: 3 900 000 kr, eller bud. Avgift 5 073 kr/mån. I avgiften ingår bredband, TV, ip-telefoni, värme och kallvatten. Kostnaden för varmvatten och hushållsel debiteras efter faktisk förbrukning.

Andel i föreningen: 1.349

Driftskostnader (2 personer):
El: 458 kr
Vatten och avlopp: 233 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 791 kr

Driftskostnaderna är beräknade på schabloner då ingen bott i bostaden.

Bostadsrättsförening
Närheten 1
Organisationsnummer: 769638-0364

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan