Villa // Brattbacksvägen 117

Villa // Brattbacksvägen 117 // 6 490 000 kr Villa // Brattbacksvägen 117 // 6 490 000 kr
  • 6 490 000 KR eller bud

Villa // Brattbacksvägen 117 // Lindbacken

Lindbacken // 162 kvm // Byggår 2015 // Hörntomt med högt läge // Exklusivt // Ryggåstak // Garage // Ett av områdets bästa lägen // Insynsskyddat

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning!

Äntligen ges här tillfälle att förvärva en rymlig och påkostad enplansvilla med putsad fasad och ett av områdets i särklass bästa lägen!

Här får ni en högt belägen och insynsskyddad hörntomt med härliga gräsytor bra solläge, stilsäker stensättning samt en väl tilltagen altan. Stora delar av tomten omges av en ståtlig och mycket påkostad stödmur som också är försedd med effektfull belysning.

Gedigen villa från Götenehus med rikligt ljusinsläpp och en utsökt planlösning där dessutom en stor del av bostadsytan har ryggåstak som ger en svårslagen trivselkänsla redan innanför entrén.

Garage med förrådsutrymme som enkelt kan göras i ordning till gästrum/generationsboende.

Bredband via fiber!

Den rymliga bostaden ger 4 ordentliga sovrum, två klädkammare, stor tvättstuga med groventré, rymlig hall, två fina badrum, stort vardagsrum med täljstenskamin och matsal samt ett härligt kök med stor köksö.

Det här är verkligen en bostad man trivs i!

Lindbacken ger ett lugnt och naturnära läge med endast 6 minuter till Gränby Centrum och ca 8 minuter till Uppsala City. I området finns ICA, flera förskolor, parkområden, skola mm. Goda bussförbindelser och nära till motorvägspåfarten.

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Villa

Biarea 0 m2

5 rum

Driftkostnad 42 442 kr/år

Tomt 943 m2

Garage finns

Boarea 163 m2

Byggår 2015

Planlösning
Rymlig HALL med gott om plats för avhängning i skjutdörrsgarderob. Vitmålade väggar och klinkergolv.Infällda spotlights i taket.

Rymligt SOVRUM med stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Två garderober med tillhörande överskåp. Infällda spotlights i taket. Vitmålade väggar. Parkettgolv.

Stort BADRUM helkaklade väggar och klinkergolv. Två vädringsfönster som ger trivsamt ljusinsläpp. Duschhörna med välvda glasdörrar. Här finns en stor kommod, spegel, förvaringsskåp samt en wc. Infällda spotlights i taket.

Mellan badrum och sovrum finns en rymlig KLÄDKAMMARE.

SOVRUM med vitmålade väggar och parkettgolv. Två garderober med tillhörande överskåp. Stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Infällda spotlights i taket.

SOVRUM med utgång till det stora altandäcket. Stora fönster som ger härligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Vitmålade väggar och parkettgolv. Infällda spotlights i taket.

Stort VARDAGSRUM med ryggåstak som ger en härligt luftig känsla. Stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Utgång till det stora altandäcket. Centralt placerad täljstenskamin. Vitmålade väggar och parkettgolv. Infällda spotlights i taket. Stor MATSAL med plats för ca 6-8 personer.

KÖK från Vedum med gott om förvaringsutrymme och generösa arbetsytor. Mosaik på vägg ovan bänk. Nedsänkt diskho. Två fönster. Stor köksö med spis och ytterligare en diskho. Infällda spotlights i taket och under överskåpen. Den maskinella utrustningen består av en kyl, frys, diskmaskin, mikro, ugn, induktionshäll samt en takhängd fläkt. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Stort SOVRUM med vitmålade väggar och parkettgolv. Stor klädkammare. Infällda spotlights i taket. Stort fönsterparti med utgång till altandäcket. Anslutande badrum.

BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv. Två vädringsfönster som ger trivsamt ljusinsläpp. Duschhörna med välvda glasdörrar, kommod, spegelskåp samt en wc. Infällda spotlights i taket.

Stor TVÄTTSTUGA med groventré. Vitmålade väggar och klinkergolv. Gott om förvaringsskåp och bra avlastningsytor. Fönster i två väderstreck ger rikligt med ljusinsläpp.Tvättho. Tvättmaskin och torktumlare i bekväm arbetshöjd. Infällda spotlights i taket.

Byggnad
Byggnadsår: 2015
Fasad: Puts
Stomme: Trä
Fönster: 3-glasfönster isoler
Bjälklag: Trä
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, vattenburet golvvärmesystem samt täljstenskamin

Vatten/Avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV- och internetanslutning
Tv och Bredband via fiber

Tomten
Tomtarea 943 m² (friköpt).

Uteplats
Stort altandäck med rogivande utsikt mot allmänning.

Övriga utrymmen
Förrådsutrymmet i garaget kan enkelt göras i ordning till gästrum/generationsboende.

Ekonomi
Pris: 6 490 000 kr, eller bud.

Driftskostnader:
El: 28 000 kr
Vatten och avlopp: 6 142 kr
Sotning: 700 kr
Försäkring: 6 000 kr
Totalt: 42 442 kr

Kostnaden för hushållsström inkluderar uppvärmning.

Taxering:
Taxeringsår: 2016
Byggnadsvärde: 2 476 000 kr
Markvärde: 1 282 000 kr
Summa taxeringsvärde: 3 758 000 kr

Det finns 2 pantbrev om totalt 5 878 000 kr

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: mattias@roimakleri.se

Boka värdering