3:a // Sågargatan 15 A

3:a // Sågargatan 15 A // 3 150 000 kr 3:a // Sågargatan 15 A // 3 150 000 kr
  • 3 150 000 KR FAST PRIS

3:a // Sågargatan 15 A // Industristaden

FAST PRIS // Högt och fritt läge // Mycket bra skick // Öppen planlösning // Endast 3476 kr per månad // 2 Balkonger // Nära Stationen, Fyrisån mm

Fast pris, först till kvarn - kontakta ansvarig mäklare för mer info eller för att boka visning.

En bostad i mycket bra skick med en tilltalande planlösning. Bostaden ligger högt upp i huset, våning 6/7 och har två st balkonger, den större är inglasad och har ett härligt söderläge med en fantastisk utsikt. Balkong nr två ligger mot innergården och har kvällssol och här får man också grilla.

Bostaden har en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger gott om plats att duka upp för ett stort sällskap. Köket är fullt utrustat med bla en integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys, gott om förvaring och bänkskivor i sten. I köket, hallen och badrum finns infällda spotlights i taket. Badrummet har en modern och stilren design med både tvättmaskin och torktumlare. Två sovrum, där det större har en ordentlig walk-in-closet bakom skjutdörrar. Hela bostaden har parkettgolv i ek och ljusa målade väggar samt 2,6 meter i takhöjd.

En mycket stabil brf med låga avgifter och väldigt god ekonomi. Föreningen amorterar ordentligt och har sänkt avgiften samt haft avgiftsfria månader och det finns inga planerade avgiftshöjningar.

Fin och omtyckt innergård som erbjuder medlemmarna ett orangeri att boka vid tex kalas och fester. På gården finns också en lekplats, 2 st påkostade gjutjärnsgrillar, sandlåda samt grönytor.

Endast minuter bort finns matbutik, flera restauranger och till Uppsala city och Centralstationen är det ca 10 minuters promenad. Fyrisån och Stadsparken med sina vackra omgivningar och fina motionsspår når du på några fåtal minuter. I stadsparken ligger parksnäckan som har konserter flera gånger i veckan sommartid. Även E4:an når du snabbt och enkelt.

För att boka förhandsvisning eller vid frågor, kontakta ansvarig mäklare.

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 81 m2

Byggår 2015

3 476 kr/mån

Våningsplan 6 av 7 (5 trappor).

Byggnad
Byggnadsår: 2015

Övrigt:
På innergården finns förutom lekplats, sandlåda, gräsmattor, grillplatser mm även ett orangeri, perfekt att boka till sommarfesten eller kräftskivan.

TV- och internetanslutning
Tv och bredband från Telia triple play, ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Två balkonger. Den större är inglasad och har ett fritt läge i söder med en härlig utsikt. Den andra ligger mot innergården och har kvällssol och den får man grilla på.

Bilplats
Föreningen har 43 garageplatser på 62 lägenheter, separat kösystem och dom kostnad 780 kr per månad.

Övriga utrymmen
I föreningen finns garage, barnvagnsförråd, cykelförråd, och källarförråd. Till denna bostad hör ett källarförråd på ca 5 kvm.

Ekonomi
Pris: 3 150 000 kr, eller bud. Avgift 3 476 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten, Telia triple play och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

Driftskostnader:
El: 250 kr
Vatten och avlopp: 150 kr
Försäkring: 200 kr
Totalt: 600 kr

Bostadsrättsförening
Karl XI
Organisationsnummer: 769616-8942

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: daniel@roimakleri.se

Boka värdering