2:a // Klockarbolsvägen 12N

2:a // Klockarbolsvägen 12N // Bälinge

Rymlig 2:a // Kan enkelt göras om till en 3:a // Stor balkong // Bra läge nära matbutik och busshållsplats // P-plats ingår i avgiften // Bra förening

Nu ges tillfälle att förvärva en rymlig 2:a som enkelt kan göras om till en 3:a men ändå bibehålla en riktigt bra planlösning!

Bostaden ger idag en rymlig hall, klädkammare, stort sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, utgång till stor balkong i bästa västerläge samt ett stort badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Parkeringsplats medföljer lägenheten och ingår i månadsavgiften! Endast under årets kallare månader betalas en mindre avgift vid nyttjande av elstolpe.

BRF Tingstukällan är en välordnad förening med god ekonomi och bergvärme som uppvärmningskälla.

Här bor du bekvämt med mataffär och busshållplats alldeles intill bostaden. Härifrån tar ni er snabbt in till Uppsala både med bil eller buss med täta avgångar. I närområdet finns bl.a vårdcentral, skola och förskola. Under sommartid har ni också nära till det omtyckta Bälingebadet.

Bild 001
Bild 001
Bild 005
Bild 005
Bild 004
Bild 004
Bild 003
Bild 003

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong finns

Boarea 73.5 m2

Byggår 2004

4 052 kr/mån

Våning 2 av 2

Planlösning
Rymlig möblerbar HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Här finns en stor skjutdörrsgarderob med spegelförsedda skjutdörrar. Flera fönster som ger bra ljusinsläpp. Ljusa väggar och parkettgolv. I hallens förlängning finns en stor klädkammare.

Stort SOVRUM med ljusa väggar och parkettgolv. Här finns tre garderober. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Här finns en duschplats idag men det finns gott om utrymme för badkar. Här finns en tvättbänk med tillhörande ho, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, spegelskåp, handfat samt en wc.

Rymligt KÖK med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Här har ni bra kontakt med middagsgästerna tack vare den öppna planlösningen med vardagsrummet. Kakel ovan arbetsytorna. Nedsänkt dubbelho. Den maskinella utrustningen består av en diskmaskin, spishäll/ugn, kyl/frys samt en fläkt. Ljusa väggar och parkettgolv.

Stort VARDAGSRUM som enkelt kan delas av för att skapa ett sovrum till (se den alternativa planlösningen som är utlagd). Här finns gott om plats för soffgrupp, matsalsmöblemang och tv-lösning. Flera stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänkar i sten. Utgång till den stora balkongen i västerläge. Ljusa väggar och parkettgolv.

Byggnad
Byggnadsår: 2004
Uppvärmning: Bergvärme
Övrigt:
Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för sänkta elkostnader, dessa debiteras månadsvis.

TV- och internetanslutning
Tv & Bredband via fiber. Avtal gällande utbud och hastigheter tecknas enskilt av medlemmarna efter eget behov.

Balkong/uteplats
Stor balkong i bästa västerläge

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett rymligt förråd. På föreningens innergård finns sittgrupp och grill.

Ekonomi
Pris: 1 690 000 kr, eller bud. Avgift 4 052 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten och parkeringsplats. I föreningens försäkring ingår bostadsrättstillägg så du behöver endast teckna vanlig hemförsäkring.

Andel i föreningen: 6.62

Driftskostnader (1 personer):
El: 65 kr
Försäkring: 61 kr
Totalt: 126 kr

Bostadsrättsförening
Tingstukällan
Organisationsnummer: 769609-0880

Läs mer
  • Visning
  • torsdag
    14 november

  • söndag
    17 november
    13:15-14:15

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: mattias@roimakleri.se

Intresseanmälan