1:a // Murargatan 18B

1:a // Murargatan 18B // 1 455 000 kr 1:a // Murargatan 18B // 1 455 000 kr
  • 1 455 000 KR FAST PRIS

1:a // Murargatan 18B // Salabacke

FAST PRIS // Snabbt tillträde // Bra första boende // Bra planerad // Halvtrappa upp // Bredband ingår

FAST PRIS - Först till kvarnen principen. Den som först lägger budet får köpa bostaden. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in tid för visning.

I populära Salabacke ges nu tillfälle att förvärva denna härliga etta i omtyckt förening med mycket god ekonomi. Bostaden ligger en halvtrappa upp och har närhet till grönskande område. Välkomnande hall med plats för hatt-och skohylla och tillhörande garderob. Rymligt kök med plats för matplats och bra arbetsytor. Stamrenoverat och helkaklat badrum med badkar. Stort rum med plats för både säng, soffgrupp och tv-bänk. Här finner du även en klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Till bostaden finns även två tillhörande förråd. Charmig och välplanerad lägenhet som måste upplevas på plats!

Här bor du i en mycket välmående och välskött förening med låga avgifter. Kort gångavstånd till expanderande Gränbystaden som erbjuder stort utbud av shopping och restauranger. Även behagligt cykelavstånd till Uppsala centrum. Perfekt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart samt goda bussförbindelser ner till resecentrum. I föreningen finns tvättstuga samt cykel-/ barnvagnsförråd.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

1 rum

Balkong/uteplats finns ej

Boarea 38.1 m2

Byggår 1956

2 208 kr/mån

Våning 1 av 4

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande HALL med plats för avhängning. Vitmålade väggar och mörkt laminatgolv.

Stamrenoverat BADRUM med badkar, WC och handfat. Plastmatta och kaklade väggar.

Rymligt KÖK med plats för matbord (4 personer). Bra arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis och fläkt. Finns även ett inbyggt städskåp. Vitmålade väggar och laminatgolv.

Stort RUM som rymmer soffgrupp, tv-bänk och säng. Tapetserade väggar och en målad fondvägg. Angränsande rymlig klädkammare.

Byggnad
Byggnadsår: 1956
Övrigt:
Finns totalt 111 bostäder som samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Fastigheternas adress är Murargatan 14-18. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.
Föreningen tillåter delat ägande (minst 10%). Juridisk person accepteras inte som ägare.
Renoveringar:
1998/99 Stamrenovering el och VA, samt byte ev. el i samtliga lägenheter
2002 Byte av entrédörrar
2003 Installation av säkerhetsdörrar
2004 Byte till treglasfönster
2005 Förstoring och renovering av balkongerna.
2009 Skorsten har tagits ner, ny gång över gräsmattan, ny grillplats, ommålning av fönsterblecken. Byte av resterande motorvärmare. Lekplatsen har bytts ut. Utbyte av 3 dagvattenbrunnar i undercentralen, ommålning av golven i källaren. Bygge av barnvagnsförråd
2010 Renovering av ventilationen
2011 Radonsanering
2012 Nytt ventilationssystem, nytt låssystem, portkod till husen, spolning av avloppsledningar, förbättringsarbeten av källare, trappuppgångar, tvättstugor samt gården
2015 Utökad källsortering
2017 Byte av garagedörrar samt fönster för gemensamma utrymmen
2018 Ommålning av trapphusen samt ny belysning

TV- och internetanslutning
Kabel-TV via Comhem, (basutbudet ingår i månadsavgiften). Bredband 1000 Mbit ingår i avgiften tillsammans med IP-telefoni från AllTele (kräver dock att man tecknar abonnemang hos AllTele och betalar minutavgift).

Bilplats
Föreningen har 54 st. p-plats med elplint (ca 160 kr/mån) samt 14 st. garage (ca 360 kr/mån). Separat kösystem tillämpas. Det finns även möjlighet att parkera på gatorna i kvarteret.

Övriga utrymmen
I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd och barnvagnsrum. Till lägenheten hör två förråd, ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Ekonomi
Pris: 1 455 000 kr, eller bud. Avgift 2 208 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: Värme, vatten, bredband och kabel-tv.

Andel i föreningen: 0.61158

Driftskostnader (1 personer):
El: 250 kr
Försäkring: 151 kr
Totalt: 401 kr

Bostadsrättsförening
Brf Muraren

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: tove@roimakleri.se

Intresseanmälan