4:a // Ellegatan 5

4:a // Ellegatan 5 // 4 295 000 kr 4:a // Ellegatan 5 // 4 295 000 kr
  • 4 295 000 KR Utgångspris

4:a // Ellegatan 5 // Centrum

Toppläge i Centrum // Låg avgift // Mkt populär förening // Två inglasade balkonger // Ledig garageplats // Genomgående planlösning // Pendlarläge

Välkommen till denna underbara 4:a belägen på bästa pendlarläge med en genomtänkt planlösning och dubbla inglasade balkonger! Här finner du ett stilrent och funktionellt hem om 104 kvm som fördelas på rymligt och välplanerat kök, tre sovrum i bra storlek, två badrum med dusch och wc samt två rymliga balkonger som båda är inglasade. Bostadens genomgående planlösning och generöst tilltagna fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. Brf Brandbilen är en omtyckt och välskött förening som har en trevlig innergård med gräsytor och sittgrupper. Här bor du på bästa centrumläge med kort promenadavstånd till Resecentrums kommunikationer, stadskärnans stora utbud av restauranger och barer samt de rogivande promenadstråken längs Fyrisån. Denna bostad bör upplevas på plats så varmt välkommen att boka in er på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong finns

Boarea 104 m2

Byggår 2012

4 436 kr/mån

Våning 3 av 5

Planlösning
Bostaden har genomgående vackra ekparkettgolv och ljust målade väggar.

Välkomnande hall med stilrent klinkergolv vid entrén. Separat del för avhängning av ytterkläder i garderobsvägg med skjutdörrar. I anslutning finns även en rymlig klädkammare som ger mycket gott om förvaringsutrymmen.

Ljust och luftigt vardagsrum som ligger i direkt anslutning till köket. Det rikliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna ger hela bostaden en luftig känsla. Plats finns för stor soffgrupp och förvaringsmöbler. Från vardagsrummet når du den ena av bostadens inglasade balkonger.

Välplanerat vinkelkök med generöst om förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor. Arbetsytor på diskbänk samt grå bänkskiva med vitt stänkskydd ovanför. Fullt utrustat med vitvaror i form av diskmaskin, induktionshäll, fläkt, fullhöjds kyl- och frys samt inbyggd ugn och mikro i högskåp. Rejäl matplats vid burspråk som ger ett härligt ljusinsläpp.

Sovrum 1 har ett härligt ljus från stort fönsterparti. Plats för säng, skrivbord samt förvaringsmöbler.

Sovrum 2 är mycket rymligt och har bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Plats för dubbelsäng med sidobord samt ytterligare förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster och utgång till bostadens andra balkong som vetter ut mot innergården.

Sovrum 3 ger förvaring i dubbelgarderob och plats finns för säng, skrivbord samt ytterligare förvaringsmöbel.

Badrum 1 är stort och har ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme. Duschhörna med vikbara väggar i glas. Tvättmaskin och torktumlare under ljus bänkskiva. Förvaring i spegelskåp med belysning, i rymliga väggskåp och i kommod under tvättställ. Handdukstork samt wc. Praktiskt vädringsfönster som ger ljusinsläpp.

Badrum 2 har ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme. Tvättställ med förvaring i kommod och spegel med belysning ovanför. Duschhörna, Wc och handdukstork.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2012
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 38 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Mediator.

TV- och internetanslutning
Tv från Telia ingår i avgiften.
Bredband via Telia ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Bostaden har 2 mycket rymliga balkonger som båda är inglasade och där plats finns för rejäla sittgrupper.

Bilplats
Föreningen har 34 garageplatser som hyrs för 1150 kr/mån. I dagsläget finns tillgänglig plats.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett källarförråd. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd.

Ekonomi
Pris: 4 295 000 kr, eller bud. Avgift 4 436 kr/mån. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, uppkoppling för Ip-telefoni samt värme.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 2.8833

Driftskostnader (4 personer):
El: 250 kr
Vatten och avlopp: 150 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 525 kr

Bostadsrättsförening
Brandbilen
Organisationsnummer: 769621-9885

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-838600
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan