1:a // Råbyvägen 55F

1:a // Råbyvägen 55F // Gränby

Flexibelt tillträde // Välplanerad // Gym i huset // Perfekt första boende // Bra kommunikationer

Välkommen hem! Här flyttar du in i en hemtrevlig och välplanerad lägenhet två trappor upp. Den passar perfekt för dig som söker ditt första boende eller är student. Bostaden på 29 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, rymligt och helkaklat badrum med dusch, praktiskt och fullt utrustat kök, smart sovalkov med avskiljare i taket och i rummet får du plats med både soffgrupp och matplats. Mysig lägenhet med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Charmig bostad som måste upplevas på plats!

I detta område bor ni med promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker och gym. Området har bra kommunikationer med busshållplats precis intill där man smidigt tar sig till centrum och centralstationen samt bra cykelvägar. Fina parker och grönområden i direkt närhet med härliga promenadstråk. I huset finns också tvättstuga och gym. Det tillhör även ett förråd till lägenheten. Här kommer du att trivas så varmt välkommen på visning!

Snabbt tillträde för den som önskar!

Bostadsrätt

Hiss finns

1 rum

Balkong/uteplats finns ej

Boarea 29 m2

Byggår 2017

2 094 kr/mån

Våning 2 av 7

Planlösning
Rumsbeskrivning : Välkomnande HALL med plats för avhängning och bra med förvaring i garderober. Entré till hall med klinkergolv och ekparkettgolv.

Helkaklat BADRUM med golvvärme och dusch. Handfat med kommod, WC, spegelskåp och förberett för tvättmaskin.

Praktiskt KÖK med bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, mikro, induktionshäll och fläkt.

RUM med plats för säng, soffgrupp och mindre matplats. Genomgående ekparkett och ljusa väggar.

Byggnad
Byggnadsår: 2017
Övrigt:
På fastigheten finns 2 byggnader med 101 lägenheter uppförda samt en lokal. Byggnaderna är uppförda 2017. Fastighetens adress är Råbyvägen 55 A-H.
Föreningen godkänner delat ägande mellan barn och förälder. Juridisk person godkänns inte.

TV- och internetanslutning
Bredband, tv och ip-telefoni via Telia triple-play.

Bilplats
Parkeringsplatser finns i garaget (Skulptören). Totalt 23 plaster tillhör Brf Konstnären. Pris 750 kr/mån. Lediga platser finns i dagsläget (Kontrollerat 2020-11-26). Finns även lediga platser för el-bil i dagsläget (1150 kr/mån).

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett förråd. Det finns även cykelrum, barnvagnsförråd och tvättstuga i föreningen. I huset finns ett gym (Puls & Träning) på entréplan.

Ekonomi
Pris: 1 450 000 kr, eller bud. Avgift 2 094 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: värme, vatten, Internet och TV via Telia triple-play.

Andel i föreningen: 0.74701
Andel av årsavgiften: 0.74727

Driftskostnader (1 personer):
El: 230 kr
Försäkring: 170 kr
Totalt: 400 kr

Bostadsrättsförening
Konstnären 1
Organisationsnummer: 769630-2855

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    6 december

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: [email protected]

Intresseanmälan