Villa // Storstensvägen 7

Villa // Storstensvägen 7 // Lindbacken

Exklusivt boende // Påkostade tillval // Härlig planlösning // Stora ytor såväl inne som ute // Modernt och stilrent // Spabad på taket

Det som verkligen sticker ut med denna bostad förutom genomgående hög standard och en tilltalande planlösning är den stora takterrassen med en fantastisk utsikt över Lindbackens takåsar. Här finns en spabad för upp till 6 personer (Viskan Spa) samt gott om plats för flera sittgrupper.

Bostaden är i mycket bra skick och de 176 kvm fördelar sig på en välkomnade hall med stora ljusa keramikplattor, plats för hatthylla samt en inbyggd garderob med belysning. Groventré till tvättstugan där också värmepumpen sitter. Ett fullt utrustat kök med en modern design och fönster i tre väderstreck. Köket är från Ballingslöv och samtliga vitvaror är från Miele. Köket är öppet mot vardagsrummet med härliga sällskapsytor och stora fönsterpartier, bla en extra stor skjutdörr mot uteplatsen på baksidan där det finns en stor el-driven markis (ca 24 kvm) vilket ger känslan av ett uterum när den är utdragen. Badrum med italiensk marmor på golvet (golvvärme) och vita kakelplattor på väggarna, dusch, WC och handfat med kommod. Under trappa upp ligger ett förråd.

En trappa upp ligger ett ordentligt allrum med ett stor fönsterparti samt tre väl tilltagna sovrum, ett med egen klädkammare och i de övriga finns gott om plats för förvaring. Ett stort badrum, även här med italiensk marmor på golvet (golvvärme) och laserskurna kakelplattor på väggarna. Ett snyggt designbadkar, dusch med fällbara glasväggar, handfat med kommod, WC samt ett fönster.

På våning tre finns två utgångar till takterrassen, den ena direkt i hallen ovanför trappan, där det också finns en klädkammare/förråd där det borde gå att bygga en separat WC, men detta är ingen garanti. Sen finns ett stort sovrum/arbetsrum med en garderobsvägg med skjutdörrar samt den andra utgång till takterrassen.

Hela bostaden har en ljus och modern färgsättning och 1-stavs ekparkett som är slipbar, entréplan har 2,5 meter i tak och de övriga planen har 2,4 meter. Samtliga fönster på våning två har duettgardiner istället för persienner. Uppvärmning via frånluftvärmepump (väl tilltagen) med vattenburen golvvärme på markplan och radiatorer på plan 2 och 3.

Tomten är även den mycket välskött och har delvis en stenmur mot ena granntomten och en uppväxt häck runt hela tomten. Från långsidan går ett trädäck hela vägen till baksidan och täcker större delen av tomten med gott om plats för div utemöbler. Efter långsidan av huset finns också en pergola. Det finns fasadbelysning samt infällda lampor i trädäcket. Sommartid ligger solen på från tidig morgon till sen kväll. Uppfarten är stenlagd och har plats för 2 bilar, här finns också ett ordentligt varmbonad förråd på ca 9 kvm.

Lindbacken är ett lugnt och barnvänligt område med bra skolor och förskolor. Området växer ständigt och har bla en matbutik och en ny sporthall. Här finns också fotbollsplan, motionsspår samt ett utegym. Till Uppsala är det mycket goda kommunikationer med buss och med bil når du Gränby centrum på ca 5 min, detsamma gäller påfart till E4:an.

Villa

6 rum

Boarea 176 m2

Biarea 9 m2

Tomt 318 m2

Garage finns ej

Byggår 2015

Driftkostnad 37 892 kr/år

Byggnad
Byggnadsår: 2015
Övrigt:
Se besiktningsprotokoll.

Vatten/Avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV- och internetanslutning
Tv och bredband, öppen fiber.

Övriga utrymmen
Ett varmbonat förråd på ca 9 kvm.

Ekonomi
Pris: 5 190 000 kr, eller bud.

Driftskostnader (4 personer):
El: 17 300 kr
Vatten och avlopp: 11 392 kr
Försäkring: 6 000 kr
Övrigt: 3 200 kr
Totalt: 37 892 kr

I vattenavgiften ingår också renhållning och under övrig så är det samfälligheten som sköter snöskottning mm samt sophämtning. Om man väljer att köra spabadet året runt så tillkommer en kostnad på ca 5000 kr per år.

Taxering:
Taxeringsår: 2018
Byggnadsvärde: 2 540 000 kr
Markvärde: 1 112 000 kr
Summa taxeringsvärde: 3 652 000 kr

Det finns 3 pantbrev om totalt 3 620 000 kr

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: daniel@roimakleri.se

Intresseanmälan