1.5:a // Ymergatan 26B

1.5:a // Ymergatan 26B // Fålhagen

Balkong i högt- och fritt läge // Snabb inflytt möjlig // Välplanerad // Sovalkov // Rymligt kök // Genomgående planlösning // Perfekt pendlingsläge

Varmt välkommen att flytta in i denna fina och välplanerade 1,5:a med balkong i populära Fålhagen! Här finner du en rymlig lägenhet i centralt läge med närhet till allt man kan tänkas önska. Bostadens 45 kvm fördelar sig på en hall med plats för avhängning av ytterkläder samt gott om förvaring i rymlig klädkammare, stort kök med generösa arbetsytor och plats för matbord (4-6 personer). Helkaklat badrum med dusch och golvvärme, yteffektivt halvrum som passar perfekt som sovalkov (120cm djup), rymligt och ljust vardagsrum med förvaring i klädkammare och plats för stor soffa samt arbetsplats. Härifrån nås också den underbara balkongen som är belägen i högt- och fritt läge där du ostört kan blicka ut över intilliggande takåsar och njuta av solen större delen av dagen! Här bor du på en lugn gata med direkt närhet till stadens puls. Fålhagen som är ett av Uppsalas populäraste områden erbjuder närhet till både Resecentrum och affärshuset Kvarnen där du finner matbutik, apotek, systembolaget och restauranger. I föreningen finns även tvättstuga, torkrum, cykelförråd samt hobbyrum.

Varmt välkommen att boka in dig på visning för att uppleva denna pärla på plats!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

1.5 rum

Balkong finns

Boarea 45 m2

Byggår 1939

2 903 kr/mån

Våning 4 av 4

Planlösning
Välkomnande hall med hatthylla och plats för skoställ. Gott om förvaring i rymlig klädkammare. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Stort och luftigt kök med ett rikligt ljusinsläpp från stort fönster. Förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor. Arbetsyta på diskbänk med dubbelho och på bänskiva med vitt kakel ovanför. Ugn/spis med glaskeramikhäll, fläkt, kyl/frys. Plats för rejält matbord. Laminatgolv och ljust målade väggar.

Helkaklat badrum med ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme. Duschhörna med fällbara glasdörrar. Förvaring i spegelskåp med belysning samt i tvättställsskåp. Wc.

Halvrum som passar perfekt som sovalkov (120 cm djup) men kan även användas som arbetsplats med stort skrivbord och förvaringsmöbel. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Vardagsrummet är mycket rymligt där förvaring ges i inbyggd garderob. Plats finns för stor soffa, soffbord och förvaringsmöbler. Parkettgolv och ljust målade väggar. Utgång till den underbara balkongen som har ett lugnt och rofyllt läge högst upp i huset. Här kan du ostört sitta och blicka ut över takåsar och Uppsala slott.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1939
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 24 lägenheter där 23 är upplåtna med bostadsrätt och den sista ägs av föreningen. Den avser föreningen att sälja under 2021 vilket kommer att ge ett föreningen en bra intäkt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Upplands boservice.
Renoveringar:
2021/2022: Säkerhetsdörrar
2019: Balkongrenovering
2017: Stamspolning
2012-13: Takrenovering
2009: Nya entrédörrar
2004: Omputsning fasad

TV- och internetanslutning
Com Hem är föreningens leverantör av kabel-tv. Avgiften för grundutbudet ingår i månadsavgiften. Önskas fler kanaler får man kontakta Com Hem direkt.
Bredband via Com Hem (kabelmodem) eller Telenor (bredbandsuttag som möjliggör hastigheter på upp till 1 Gbit). Medlemmarna tecknar avtal själva.

Balkong/uteplats
Underbar balkong belägen högst upp i huset vilket ger ett rofyllt och insynsskyddat läge. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till eftermiddag.

Bilplats
Föreningen har 8 bilplatser som hyrs för 300kr/mån. Separat kösystem. I området tillämpas även boendeparkering som administreras av Uppsala kommun.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett källarförråd. I föreningen finns tvättstuga med torkrum, hobbyrum, bastu med dusch samt cykelförvaring.

Ekonomi
Pris: 1 995 000 kr, eller bud. Avgift 2 903 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt tvättstuga.

Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Andel i föreningen: 3.39074
Andel av årsavgiften: 3.391

Driftskostnader (1 personer):
El: 220 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 320 kr

Bostadsrättsförening
Torymer
Organisationsnummer: 769607-6285

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    19 september
    12:30-13:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan