Villa // Morby Lövsund 246

Villa // Morby Lövsund 246 // 4 790 000 kr Villa // Morby Lövsund 246 // 4 790 000 kr
  • 4 790 000 utgångspris

Villa // Morby Lövsund 246 // Morby Lövsund

Nyrenoverat // Täljstenskamin // Garage // Växthus // Fiber // 6 min fr skola & livsmedelsbutik // 10 min fr Uppsala // Naturnära // Barnvänligt omr

Här ges tillfälle att förvärva en stor nyrenoverad 1,5-plansvilla i barnvänligt område med natursköna omgivningar!

Huset har under 2022 genomgått en omfattande renovering och är således i mycket gott skick. De 149 kvm fördelar sig på ett väl tilltaget vardagsrum med burspråk, stor magnifik täljstenskamin samt utgång till altandäck. Vidare finns fyra sovrum, stort välutrustat kök med burspråk, två badrum, tvättstuga med groventré, rymligt allrum samt en stor välkomnande hall. Husets master bedroom, på plan två, har en egen walk-in-closet/klädkammare samt access till den stora balkongen.

På tomten finns ett isolerat 1-bilsgarage med anslutande vedbod/snickarbod samt ett bevarat hönshus med tillhörande gård. På fastigheten finner ni nysådda gräsytor och riklig växtlighet med bland annat päronträd och plommonträd. Här finns också ett rymligt växthus som idag inhyser rikligt med vindruvor och intill växthuset finns en flaggstång redo för årets alla högtider. Tomten är idag under avstyckning, se bifogad tomtöversikt.

Huset är bredbandsanslutet via fiber.

Perfekt för barnfamiljen!

Här får ni det bästa av två världar, den lantliga idyllen i kombination med närheten till både Uppsala (ca10 min), Knivsta C (ca 10 min) och Arlanda (ca 25 min). Med tåg från Knivsta C når ni Stockholm på bara 29 min. Bekvämt cykelavstånd till livsmedelsbutik, gym, skola, förskolor, lekplatser mm i Alsike, med bil tar sträckan endast ca 6 minuter. I nära anslutning till husen finns också hållplats för buss 102 som trafikerar sträckan Knivsta-Uppsala. Med bil når du påfart till E4 inom ett par minuter.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Villa

6 rum

Boarea 149 m2

Biarea 0 m2

Tomt 1350 m2

Garage finns

Byggår 1992

Driftkostnad 45 600 kr/år

Planlösning
Entréplan
Rymlig HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Här finns en garderob med spegelförsedd dörr. Klinkergolv med komfortvärme och parkettgolv i hallens förlängning. Fönster i entrédörr som ger trivsamt ljusinsläpp. Vitmålade väggar.

BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Här finns spegelskåp med integrerad belysning, kommod med bra förvaring, duschplats bakom vikbara glasväggar samt en wc. Praktiskt vädringsfönster som ger trivsamt ljusinsläpp.

TVÄTTSTUGA med separat groventré. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Här finns gott om förvaringsskåp, praktisk avlastningsbänk, torkskåp, tvättmaskin, tvättho samt en varmvattenberedare. Vitmålade väggar och klinkergolv med komfortvärme.

Rymligt SOVRUM med vitmålade väggar och parkettgolv. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Två garderober.

Stort välutrustat KÖK med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Stor dubbelho. Kakel på vägg ovan bänkytor. I taket löper en skena med riktbara spotlights. Den maskinella utrustningen består av en fullhöjdskyl, fullhöjdsfrys, mikro(-22), diskmaskin, spishäll/ugn samt en fläkt(-22). Härligt burspråk med flera fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Fönsterbänkar i sten. Matplatsen ger utrymme för ca 6-8 personer. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Stort VARDAGSRUM med gott om plats för varierande möblering som exempelvis soffgrupp, tv-lösning och matsalsmöblemang. Fönster i två väderstreck och ett trevligt burspråk. Här finns en påkostad och helt magnifik täljstenskamin av större modell, som skänker såväl värme som ökad trivselkänsla. Utgång till det stora altandäcket under tak.

Övre plan
Stort ALLRUM med flera fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Gott om plats för varierande möblering. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Husets största SOVRUM har en egen walk-in-closet/klädkammare samt acces till den stora balkongen i söderläge. Två stora fönster. Fönsterbänk i sten. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Takfönster som ger bra ljusinsläpp. Här finns en stor kommod med bra förvaring, spegelskåp med integrerad belysning, badkar med duschmöjligheter, handdukstork samt en wc.

Rymligt SOVRUM med parkettgolv och vitmålade väggar. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten.

SOVRUM med parkettgolv och vitmålade väggar. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten.

Byggnad
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Byggnadsår: 1992
Fasad: Trä
Stomme: Trä
Fönster: 3-glasfönster isoler
Bjälklag: Trä
Grundmur: Prefab betongbalkar
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Uteluftsventilerad krypgrund
Uppvärmning: Täljstenskamin samt luftburen värme med återvinning

Vatten/Avlopp:
Gemensamt vatten, Gemensamt avlopp.

TV- och internetanslutning
Tv & Bredband via fiber, köpare tecknar själv avtal efter eget behov.

Tomten
På tomten finns ett isolerat 1-bilsgarage med anslutande vedbod/snickarbod samt ett bevarat hönshus med tillhörande gård. På fastigheten finner ni nysådda gräsytor och riklig växtlighet med bland annat päronträd och plommonträd. Här finns också ett rymligt växthus som idag inhyser rikligt med vindruvor, intill växthuset har flaggstången placerats .

Uteplats
Stort altandäck under tak med access från vardagsrummet. Söderläge. Stor balkong med access från sovrum. Söderläge.

Parkering
Isolerat 1-bilsgarage med betongplatta. Plats för ytterligare bilar på ytan utanför garaget.

Övriga utrymmen
Byggnad som inhyser garage, vedbod/förråd samt hönshus. Växthus.

Ekonomi
Pris: 4 790 000 kr, eller bud.

Driftskostnader (0 personer):
El: 30 000 kr
Vatten och avlopp: 4 000 kr
Sotning: 600 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 6 000 kr
Vägavgift/samfällighet: 3 000 kr
Totalt: 45 600 kr

Driftkostnaderna för el, sotning och renhållning är uppskattade då nuvarande ägare ej varit bosatt i huset. Kostnaden för el inkluderar uppvärmning.

Taxering:
Taxeringsår: 2021
Byggnadsvärde: 1 936 000 kr
Markvärde: 826 000 kr
Summa taxeringsvärde: 2 762 000 kr

Det finns 5 pantbrev om totalt 1 750 000 kr

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan