1.5:a // Skyttelgatan 6

1.5:a // Skyttelgatan 6 // Kungsängen/Industristaden

Minitvåa // 44 kvm // Fantastisk uteplats om ca 30 kvm i söder // Pendlarläge // Öppen planlösning // Bredband ingår

1,5:a/minitvåa i mycket bra skick belägen på markplan med en stor uteplats på ca 30 kvm i ett lugnt söderläge mot innergården.

En välplanerad bostad med såväl stora öppna ytor som gott om förvaring och ett separat sovrum. De 44 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med klädkamamre, ett rymligt helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin med torktumlare. Sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet varifrån du kliver ut på den stora uteplatsen med både trätrall och gräsmatta som omgärdas av en häck med grind så du enkelt tar dig ut på den omtyckt innergård som erbjuder medlemmarna ett orangeri att nyttja vid tex kalas och fester. På gården finns också en lekplats, 2 st påkostade gjutjärnsgrillar, gungor samt grönytor.

Endast minuter bort finns matbutik, flera restauranger och till Uppsala city och Centralstationen är det ca 10 minuters promenad. Fyrisån och Stadsparken med sina vackra omgivningar och fina motionsspår när du på några fåtal minuter. I stadsparken ligger parksnäckan som har härliga konserter flera gånger i veckan sommartid. Även E4:an når du snabbt och enkelt med bil.

Snabbt tillträde går att få om man önskar, men inget krav.


Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

1.5 rum

Uteplats finns

Boarea 44 m2

Byggår 2015

2 643 kr/mån

Belägen i markplan.

Byggnad
Byggnadsår: 2015

TV- och internetanslutning
Tv från Telia med Tv-paket Lagom som ingår i avgiften.
Bredband 100/10 från Telia ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Fantastisk uteplats i söderläge om totalt 30 kvm där ca 12 kvm är belagd med trätrall och ca 18 kvm är gräsyta omgärdad av häckplantering. Härifrån kliver du enkelt ut genom din privata grind ut på den gemensamma innergården!

Bilplats
Föreningen har 50 st garageplatser som hyrs för 780kr/mån (med laddstolpe betalar man lite mer). Separat kö tillämpas.

Ekonomi
Pris: 1 995 000 kr, eller bud. Avgift 2 643 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband, kabel-tv och ip-telefoni. Varmvatten och el debiteras retroaktivt efter förbrukning.

Andel i föreningen: 0.9324

Driftskostnader (0 personer):
El: 180 kr
Vatten och avlopp: 80 kr
Försäkring: 75 kr
Totalt: 335 kr

Bostadsrättsförening
Brf Ulrika Eleonora
Organisationsnummer: 769628-4566

Övrigt
Till bostaden hör ett bra källarförråd. Föreningen består av 68 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: daniel@roimakleri.se

Intresseanmälan