5:a // Skogstorpsvägen 108

5:a // Skogstorpsvägen 108 // 3 788 888 kr 5:a // Skogstorpsvägen 108 // 3 788 888 kr
  • 3 788 888 KR eller bud

5:a // Skogstorpsvägen 108 // Lindbacken

Exklusivt bostadsrättsradhus // 133 kvm // Lugn gata // Barnvänligt // 2 uteplatser // Insynsskyddat // Burspråk mot park

Möjlighet att förvärva ett unikt och exklusivt bostadsrättsradhus i barnvänliga Lindbackens lugnaste del! Här bor du utan insyn precis intill populära Skogstorpsparken som du når direkt från den ena av bostadens två uteplatser. Både interiör och exteriör har en stilren och modern design som genomsyras av hög kvalité och funktionalitet. Förutom den höga originalstandarden så har man även här installerat exklusiva lamellgardiner och elektriska persienner för än högre komfort! Planlösningen erbjuder en entrévåning där kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra och blir hemmets naturliga samlingspunkt. Här kan ni slå er ner framför den öppna spisen en mysig höstkväll och njuta av den rogivande utsikten mot parken, eller slå upp dubbeldörrarna mot de båda uteplatserna en varm sommardag. På samma våningsplan finner ni också hemmets ena badrum samt tvättstugan. På det övre planet ligger de tre sovrummen som samtliga har smarta förvaringslösningar och där master bedroomet har en imponerande takhöjd som blir extra påtaglig tak vare ett 2,5 meter högt fönster. Även på denna våning finns ett badrum och ett vardagsrum där du kan slå dig ned i burspråket med sittnisch som vetter mot parken. I Lindbacken bor du i ett av Uppsalas mest expansiva områden med allt vad familjen behöver. Närhet till populära Jällaspåret för den aktiva familjen, en välsorterad ICA-butik och trevligt grannskap. För närvarande byggs en skola (F-5) som beräknas stå redo 2018. E-4:ans påfart och all önskvärd service vid Gränby centrum nås på endast 5 minuter med bil och via fina cykelvägar tar man sig också snabbt till centrum på cykel. Denna bostad bör ses och upplevas. Varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

5 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 133 m2

Byggår 2017

4 223 kr/mån

Bostaden består av två våningsplan

Planlösning
Planlösning: Hela nedervåning har vattenburen golvvärme.

Välkomnande hall med platsbyggd sittnisch och avhängning av ytterplagg på hatthylla med skoställ. I hallens inre del finns goda förvaringsutrymmen i inbyggd garderobsvägg. Ljusa väggar och stilrent hexagonklinker.

Rymlig tvättstuga smart belägen precis innanför entrédörren för smidig hantering av våta ytterplagg. Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Tvättställ och gott om förvaring i väggskåp och arbetsytor på bänkskiva i natursten. Ljusinsläpp från fönster.

Badrum med ljusgrönt klinker från Höganäs och ljust hexagonmosaik halvvägs upp på väggarna och resterande del målat. Lyxig tak- och handdusch, tvättställ med kommod med designat mässingsbeslag, wc och handdukstork. Belysning från vägghängd lampa samt dimbara spotlights i tak.

Härligt planerat kök som bjuder in till umgänge. Här ges gott om förvaring i vägg- och bänkskåp med stilrena ljusgröna luckor med mässingsbeslag. Arbetsytor och stänkskydd i natursten med underlimmad ho. Integrerad kyl och frys samt diskmaskin. Ugn och glaskeramikhäll. Plats för stort matbord där man ovanför har öppet upp till nock med takfönster som ger en luftig känsla. Här finns också utgång genom dubbeldörrar till framsidans uteplats. Trägolv i vitborstad ek och ljust målade väggar.

Det väl tilltagna vardagsrummet ligger i direkt anslutning till köket och har utsikt mot parken genom fönster och dubbeldörrar i glas. Här finns möjlighet att skapa ett ytterligare sovrum om behov finns. Plats tv-lösning och soffa vid öppen spis. Utgång till altan och gräsmatta som vetter mot park. Ljusa väggar och golv i vitborstad ek.

Det övre planet nås via trappa med en stilsäker och praktisk heltäckningsmatta i behaglig beige färg. Direkt när du når ovanvåningen slås du av vardagsrummets härliga burspråket med sittnisch ut mot den rogivande parken. Plats för soffgrupp och ytterligare möblemang.

Här finner ni tre bra planerade sovrum som alla erbjuder mycket bra förvaringslösningar i platsbyggda garderober. Det mindre av sovrummen passar perfekt som barn eller arbetsrum och master bedroomet har ett magnifikt fönsterparti med installerade elpersienner.

Badrum nr två har inkaklat badkar med tak- och handdusch. Här ges förvaring i rymlig kommod under tvättställ samt i fristående högskåp. Stilrena materialval och golvvärme. Belysning från vägghängd lampa samt dimbara spotlights.

Byggnad
Byggnadstyp: 2 plan
Byggnadsår: 2017
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme samt värmepump

TV- och internetanslutning
Anslutet till Telia Öppen Fiber för bredband och TV. Köparen väljer själv valfri leverantör bland Telia Öppen Fibers samarbetspartners.

Balkong/uteplats
Bostaden har två stycken uteplatser där den ena nås från vardagsrummet och vetter mot parken, här finns både trall och gräsyta. Även på husets framsida finns en uteplats och denna har stenplattor och nås via dubbeldörrar från köket. Fördelat mellan dessa två uteplatser kan nu njuta av solen i stort sett hela dagen!

Bilplats
På uppfarten finns plats för två bilar och eluttag finns att tillgå

Övriga utrymmen
På baksidan finns ett rymligt förråd.

Ekonomi
Pris: 3 788 888 kr, eller bud. Avgift 4 223 kr/mån. I avgiften ingår vatten och sophämtning

Driftskostnader:
El: 1 000 kr
Försäkring: 200 kr
Totalt: 1 200 kr

I hushållsströmmen ingår elen för värmepumpen som värmer upp entréplanet.

Bostadsrättsförening
Viva
Organisationsnummer: 769630-0370

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering