3:a // Klarbärsgatan 111

3:a // Klarbärsgatan 111 // 1 790 000 kr 3:a // Klarbärsgatan 111 // 1 790 000 kr
 • 1 790 000 KR eller högstbjudande

 • Visningar

3:a // Klarbärsgatan 111 // Slavsta

Välplanerad // Stor balkong // Härlig utsikt // Hiss // Barnvänligt område // Utsökt pendlingsläge // Nära Bolandcitys stora handelsområde

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva en välplanerad gaveltrea i naturnära och omtyckta Slavsta!

Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier åt flera väderstreck och ett utsökt läge i huskroppen. Här bor ni i lugnt läge, helt insynsskyddat och med härlig utsikt.

Hiss från markplan!

Till bostaden hör ett stort vindsförråd.

Lägenheten ger två stora sovrum, rymlig hall med klädkammare, stort badrum, väl tilltaget kök med ordentlig matplats samt ett stort vardagsrum med utgång till solig balkongen i bästa sydvästläge. Väggen mellan kök och vardagsrum går att ta bort för den som önskar en mer öppen planlösning.

Slavsta bjuder på ett naturnära boende i lugn och barnvänlig miljö. I området finns förskola. Goda kommunikationer till Uppsala city via buss och cykelvägar. Utsökt pendlingsläge med närhet till E4-påfart. Kort avstånd till Årsta C, Gränby C samt det stora utbudet av butiker och restauranger som närliggande BolandCity har att erbjuda.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 80 m2

Byggår 2003

5 286 kr/mån

3 av 4

Planlösning
Rymlig HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Här finns en rymlig klädkammare samt ett städskåp. Ljusa väggar och parkettgolv.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Praktiskt vädringsfönster som ger bra ljusinsläpp. Här finns en duschplats, bra förvaringsskåp, generös avlastningsyta, handdukstork, tvättmaskin, torkskåp, handfat, spegelskåp samt en wc.

Stort SOVRUM med ljusa väggar och parkettgolv. Stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Här finns två garderober.

Stort KÖK med gott om förvaringsutrymmen och bra arbetsytor. Ordentlig matplats för ca 6-8 personer vid stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp. För den som önskar en mer öppen planlösning kan väggen mellan vardagsrum och kök tas bort. Den maskinella utrustningen består av en diskmaskin, kyl, frys, ugn, spishäll samt en fläkt. Ljusa väggar och parkettgolv.

Väl tilltaget VARDAGSRUM med gott om plats för varierande möblering. Fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp. Ljusa väggar och parkettgolv. Utgång till den stora balkongen i soligt sydvästläge och trivsam utsikt.

Stort SOVRUM med ljusa väggar och parkettgolv. Längs ena väggen löper en stor skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning. Fönster i två väderstreck ger rikligt med ljusinsläpp.

Byggnad
Byggnadsår: 2003

TV- och internetanslutning
Tv och bredband från ComHem, grundutbudet tv ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats
Stor balkong i soligt sydvästläge med härlig utsikt.

Bilplats
38 carport 4 p-platser 4 gästparkeringar

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett stort vindsförråd.

Ekonomi
Pris: 1 790 000 kr, eller bud. Avgift 5 286 kr/mån. I avgiften ingår, värme, vatten och grundutbudet tv.

Driftskostnader:
El: 700 kr
Försäkring: 140 kr
Totalt: 840 kr

Bostadsrättsförening
Klarbäret
Organisationsnummer: 769607-1443

Läs mer
 • Visning
 • måndag
  22 april
  13:45-14:45

 • tisdag
  23 april
  18:00-18:30

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: mattias@roimakleri.se

Boka värdering