3:a // Johannesbäcksgatan 88D - ACCEPTERAT PRIS!

3:a // Johannesbäcksgatan 88D - ACCEPTERAT PRIS! // 2 250 000 kr 3:a // Johannesbäcksgatan 88D - ACCEPTERAT PRIS! // 2 250 000 kr
  • 2 250 000 KR accepterat pris

3:a // Johannesbäcksgatan 88D - ACCEPTERAT PRIS! // Salabacke

Accepterat pris // Högst upp // Nyrenoverad // Balkong // Två förråd // Granne med Gränby centrum

I populära Salabacke ges nu tillfälle att förvärva denna härliga trea i omtyckt förening med mycket god ekonomi. Bostaden som ligger högst upp i huset har ett underbart ljusinsläpp med fönsterpartier i två olika väderstreck. Lägenheten är renoverad med fina tillval och håller en hög standard vilket skapar en positiv och trivsam atmosfär i hela bostaden. Den väl tilltänkta planlösningen ger en välkomnande hall med bra klädförvaring i klädkammare. Snyggt och fullt utrustat kök med bra arbetsytor och högblanka skåpluckor. Vardagsrummet är stort och ljust och du får plats med både soffgrupp, tv-bänk samt matbord. Två stora och fina sovrum där man får plats med dubbelsäng och annat mindre möblemang. Utgång från ena sovrummet till rymlig balkong med trätrall där du kan avnjuta ditt morgonkaffe i solen mot föreningens innergård. Helkaklat badrum med badkar. Till bostaden finns även ett tillhörande vinds- och matkällarförråd.

På Johannesbäcksgatan 88D bor du i en välmående och välskött förening med närhet till det mesta. Mycket kort gångavstånd till expanderande Gränbystaden som erbjuder ett stort utbud av shopping och restauranger. Även behagligt cykelavstånd till Uppsala centrum. Perfekt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart samt goda bussförbindelser ner till resecentrum. I föreningen finns två stycken tvättstugor med tillhörande torkrum. Även cykelrum och hobbyrum finns att tillgå i källaren. Denna lägenhet måste upplevas på plats så varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

3 rum

Balkong finns

Boarea 72.3 m2

Byggår 1963

3 892 kr/mån

Våning 3 av 3

Planlösning
Rumsbeskrivning : Rymlig och välkomnande HALL med gott om förvaring i tillbyggd praktisk klädkammare. Parkettgolv och målade väggar.

Påkostat och renoverat KÖK med stora arbetsytor och ljusa vita skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys med ismaskin, keramikhäll, ugn och diskmaskin. Parkettgolv och ljusa väggar. Matplats för ca 4 personer.

Rymligt och ljust VARDAGSRUM med gott om ljusinsläpp från stora fönster. Målade väggar i en härlig grön nyans och parkettgolv. Här får man plats med både soffgrupp, matbord och annat mindre möblemang.

SOVRUM 1 är rymligt och vetter mot innergården och med utgång till balkongen. Ljust målade väggar och parkettgolv samt plats för stor garderob.

SOVRUM 2 har ljust målade väggar och parkettgolv. Förvaring i klädkammare.

Stilfullt och helkaklat BADRUM. Badrummet är utrustat med badkar, WC och handfat med kommod.

Byggnad
Byggnadsår: 1963
Övrigt:
Föreningens fastighet är Sala Backe 12:2 och föreningens byggnader utgörs av tre stycken trevåningshus med 93 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och fyra lokaler, som upplåts med hyresrätt.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo. Föreningen godkänner delat ägande (minst 10%). Juridisk person tillåts ej som medlem. Föreningens hemsida:
http://gradskivan.bostadsratterna.se/
Föreningen håller på att upphandla om att eventuellt bygga bastu och relax.
Renoveringar:
2008 - Renoveringar balkonger
2010 - Stambyte
2010 - El & balkonger
2012 - Nya utvändiga källardörrar
2012 - Målning garageportar
2014 - Fönsterbyte
2017- Lekplats, källardörrar
2018 - Entréportar
2019 - Tak
2020 - Låsbyte

TV- och internetanslutning
Comhem (Standardutbud 19 st analoga kanaler ingår) / Telenor (Fiber), internet ingår ej i månadsavgiften.

Bilplats
29 stycken parkeringsplatser och 47 stycken varmgarage. Garage, från 500 kr/mån. P-plats, 125 kr/mån. P-plats, 250 kr/mån med elplint. Separat kösystem tillämpas till både parkering och garage.

Övriga utrymmen
I föreningen finns två stycken tvättstugor med tillhörande torkrum. Cykelrum och hobbyrum finns att tillgå i källaren. Till varje lägenhet hör en matkällare och ett vindsförråd.

Ekonomi
Pris: 2 250 000 kr, eller bud. Avgift 3 892 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: Värme, vatten och kabel- TV.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 1.253

Driftskostnader (2 personer):
El: 430 kr
Försäkring: 226 kr
Totalt: 656 kr

Bostadsrättsförening
Gradskivan
Organisationsnummer: 717600-0656

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: tove@roimakleri.se

Intresseanmälan