3:a // Solskensgatan 13

3:a // Solskensgatan 13 // Gränby

Välkommen till detta moderna hem med en tilltalande planlösning och en ordentlig balkong i söder. Bostaden är i ett mycket gott skick och tack vare fönster i två väderstreck får bostaden ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen ger en hall med avhängningsmöjligheter, ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, två bra sovrum med plats för förvaring. En öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, där det finns gott om plats för en stor matplats samt en ordentlig soffgrupp mm.

I Brf Solskenet bor du i en modern förening där man gjort allt för att medlemmarna ska trivas, här finns en gemensamhetslokal på innergården med övernattningsmöjligheter. Gränbybacke är ett barnvänligt område med naturen precis intill och all önskvärd service finner du i expansiva Gränbystaden som från hösten även kommer ha biosalonger och sportbar! Detta är verkligen ett boende som passar alla.

Varmt välkommen på visning och för att boka en förhandsvisning, kontakta ansvarig mäklare.

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 74.5 m2

Byggår 2015

4 234 kr/mån

Våning 3 av 5

Byggnad
Byggnadsår: 2015

TV- och internetanslutning
Tv och bredband från Telia, ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
En ordentlig balkong med ett fint och soligt läge i söder.

Bilplats
Föreningen har 43 st p-platser med el-plint som kostar 400 kr per månad, kort kö i dagsläget. Det finns också möjlighet till laddstolpe om man har el-bil. Dessa kostar 600 kr plus förbrukning per månad.

Övriga utrymmen
På innergården finns ett gårdshus som medlemmarna får låna gratis för tex kalas. Här finns också sängplatser för övernattande gäster.

Ekonomi
Pris: 2 290 000 kr, eller bud. Avgift 4 234 kr/mån. I avgiften ingår värme och Telia Triple Play. Hushålls-el debiteras av föreningen efter förbrukning varje månad, detsamma gäller vatten (kallt och varmt).

Andel i föreningen: 1.54148
Andel av årsavgiften: 1.57595

Driftskostnader (0 personer):
El: 350 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 500 kr

Driftskostnaderna är uppskattade.

Läs mer
  • Visning
  • onsdag
    19 februari

  • söndag
    23 februari
    11:00-11:30

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: daniel@roimakleri.se

Intresseanmälan