4:a // Torgny Segerstedts allé 9

4:a // Torgny Segerstedts allé 9 // Rosendal

4:a Södra Rosendal // K57 // Exklusiva materialval // Högt och lugnt läge // Dubbla badrum & Dubbla balkonger

Välkommen till denna välplanerade och ljusa 4:a med exklusiva materialval om 91 kvm. Dessa är fördelade på en välkomnande och möblerbar hall med gott om förvaring bakom en garderobslänga, ett vardagsrum i öppen planlösning mot ett fullt utrustat kök med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt utgång till bostadens ena balkong, ett master bedroom med garderobslänga och utgång till ytterligare en balkong. Vidare finner du två sovrum med varsin garderob, ett större helkaklat badrum med bl.a. Carraramarmor, badkar, tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare ett helkaklat badrum med bl.a. takdusch och Carraramarmor. Denna bostad andas exklusivitet och har genomgående fina ytskikt med målade väggar och ekparkettgolv.

Rosendal växer i snabb takt och har under kort tid blivit ett absolut favoritområde för många Uppsalabor. Förmodligen är det närheten till stan i kombination med det naturnära läget som gör området så populärt. Ett område som andas massor av optimism, näringsidkare i området vittnar om att de sällan eller aldrig stött på så många positiva och fysiskt aktiva kunder som de nu gör i Rosendal. Området sticker ut i mängden även vad gäller närheten till service. Inom 200 meter från denna fantastiska lägenhet finner du ICA, 2 st. olika gym, tennisbanor (inne + grus), padel såväl inomhus som utomhus, basketplan, bordtennis, frisbeebana, bank, apotek, dansstudio, cykelverkstad, foodcourt, salladsbar, frisörsalong, dubbla pizzerior, solarium, medicinsk fotvård, kiropraktor, löpcentrum, skönhetssalong, Blomsterlandet med mera. Allt detta ovan är beläget i Södra Rosendal, i Norra Rosendal som ligger ca 1 km från den södra delen finner du yogastudio, fler restauranger och pizzerior samt stadens kanske främsta sushi. Stor vårdcentral i Familjeläkarna, Hemköp, stort café/inredningsbutik (Kvarteret Rosendal), anrika bageriet Leijon, delikatessbutik med mera.
Stadsskogen är granne till Rosendal och här finns det oändliga möjligheter till fritidsaktiviteter för familjen eller för den enskilde.

Vidare om området kan tilläggas att Rosendal ligger på "rätt sida av staden" för den som har följande intressen;
Hammarskog friluftsområde, har i alla år varit i Uppsalabornas givna val för friluftsliv och rekreation.
Golf - Söderby Golf med bil ca 15 minuter.
Ridning - Lurbo ridklubb med bil ca 10 minuter.
Skidor - Sunnersta, utförsåkning, med bil ca 9 minuter.
Skarholmens båtklubb ca 11 minuter.
Strandliv i Sunnersta och Vårdsätra, magisk miljö.

Akademiska sjukhuset, BMC, SLU, Ångströms, samtliga nås i princip snabbast via cykel då de ligger så nära Rosendal.

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong finns

Boarea 91 m2

Byggår 2018

4 550 kr/mån

Planlösning
Välkomnande och ljus HALL med plats för avhängning samt ytterligare hallmöbler. Förvaring bakom skjutdörrsgarderober längre in. Vitmålade väggar och ekparkett.

VARDAGSRUM och KÖK i öppen planlösning med ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Utgång till bostadens ena balkong. Modernt kök från HTH med ljusa luckor och gott om förvaring, en fantastiskt bänkskiva i marmor med spotlights ovanför. Maskinell utrustning i form av integrerad kyl och frys, integrerad ugn och mikro i arbetshöjd, spishäll och fläkt. Vitmålade väggar och ekparkett.

Rymligt MASTER BEDROOM med garderobsvägg och utgång till balkong. Gråmålade väggar och ekparkett.

Ytterligare två jämnstora SOVRUM med varsin garderob. Ena målad i vitt och andra beige. Ekparkett.

Helkaklat STORT BADRUM med Carraramarmor på golvet och vitt kakel på väggarna. Stilrent badkar med takdusch, WC, handdukstork, stort handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanpå. Golvvärme och spotlights i taket.

Ytterligare ett helkaklat BADRUM med Carraramarmor på golvet och vitt kakel på väggarna. WC, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med glasdörr och takdusch.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glasfönster

TV- och internetanslutning
Boende står för eget bredbandsabonnemang och telefoni. Via IP Onlys portal kan man se vilka tjänsteleverantörer som finns att beställa från. Den boende får endast kostnader om de själva beställt en tjänst. Det tillkommer alltså inga kostnader från BRF eller IP Only om den boende inte beställer något.

Bilplats
Föreningen hyr ut 62 st parkeringsplatser i garage (900:-/mån), varav 3 st MC-platser (450:-/mån) och 2 handikappsanpassed platser. Kösystem tillämpas - just nu är det 14 st i kö (juli -22). Under hösten kommer 12 st laddstationer för elbilar installeras i garaget.

Övriga utrymmen
I föreningen finns en gemensam innergård, grovtvättstuga belägen i källaren med två tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare, strykbräda och strykjärn samt en mindre mangel, cykel-/barnvagnsrum, garage och hobbyrum med verktyg, perfekt för dig som gillar att mecka med cykeln eller snickra.

Ekonomi
Pris: 4 195 000 kr, eller bud. Avgift 4 550 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.

Överlåtelseavgift: 1162 kr
Pantsättningsavgift: 465 kr
Andel i föreningen: 1.14624

Driftskostnader (3 personer):
El: 422 kr
Försäkring: 145 kr
Totalt: 567 kr

Bostadsrättsförening
Stadsskogen Kåbo 57:1
Organisationsnummer: 769629-8855

Övrigt
Föreningen äger fastigheten Uppsala Kåbo 57:1 med 160 st bostadsrätter.
Ekonomisk förvaltare: Fastighetsekonomi Michael Adamsson AB

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Hans Moberg

Hans Moberg
Fastighetsmäklare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5831212
E-post: [email protected]

Intresseanmälan