5:a // Böljemolnsvägen 13

5:a // Böljemolnsvägen 13 // 3 195 000 kr 5:a // Böljemolnsvägen 13 // 3 195 000 kr
  • 3 195 000 KR eller bud

5:a // Böljemolnsvägen 13 // Fullerö

Exklusiv bostad // Modernt och stilrent // Stora fönsterpartier // Härliga sällskapsytor // 4 bra sovrum // 2 badrum // 2 st p-platser och förråd

En mycket påkostad bostad med ett bra läge i området, genomgående en tilltalande planlösning, exklusiva materialval och moderna färgval. Bostaden är bla utrustad med golvvärme på båda planen, målade väggar med microlit, integrerade vitvaror från Smeg, fönster med smal ram för att maximera glasytan, LED-spotlights från Maxel infällda i taket, massiva innerdörrar, isolerade innerväggar och rejäla plankgolv.

Entréplanet med en hall med klinkers samt ett badrum med dusch. Hela våningsplanet är designat med stora sällskapsytor med ett öppet kök/vardagsrum med en ordentlig köksö, plats för ett matsalsbord för många gäster samt gott om plats för en soffgrupp. Det är stora fönsterpartier från golv till tak på båda sidor om huset med gardinskenor i taket efter hela sidorna och totalt 3 st altandörrar till fram och baksida. På framsidan finns en gräsmatta och på baksidan finns också en gräsmatta och ett ordentligt trätrall med sol från lunch till sen kväll.
Till övre plan leder en trappa med infällda lampor och här finns ett stort badrum med badkar, tvättmaskin, torktumlare, bra arbetsytor samt gott om förvaring. Det finns också 4 st ordentliga sovrum med förvaring eller plats för förvaring och på södersidan finns eldrivna persienner som skyddar mot sol och insyn men med sikt från rummen och ut.

Till bostaden hör ett förråd som ligger i direkt anslutning samt en asfalterad uppfart med plats för 2 bilar.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 10-15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum med all tänkbar service på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala.

Varmt välkommen på visning.

Bostadsrätt

Hiss finns ej

5 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 136 m2

Byggår 2018

4 975 kr/mån

Bostad med två våningar

Byggnad
Byggnadsår: 2018
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, vattenburet system.

TV- och internetanslutning
Tv och bredband från ip-only, finns olika leverantörer att välja mellan.

Balkong/uteplats
Ett ordentligt trätrall på baksidan av huset som har ett lugnt läge, här ligger solen på från lunch till sen kväll. Vid huset finns det också plats att parkera bilen på vid uppfarten.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett ordentligt förråd på ca 9 kvm som ligger precis i anslutning, här finns också en asfalterad uppfart för parkering av bilar.

Ekonomi
Pris: 3 195 000 kr, eller bud. Avgift 4 975 kr/mån.

Andel i föreningen: 1.9619

Driftskostnader (3 personer):

Total driftskostnad ligger på ca 1750 kr per månad för nuvarande ägare och i den ingår värme, vatten, sophämtning, hemförsäkring och hushålls-el.

Bostadsrättsförening
Fullerö park

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: daniel@roimakleri.se

Intresseanmälan