2:a // Murargatan 22C

2:a // Murargatan 22C // Salabacke

Balkong // Bra förening // Bra planerad // Närhet till grönskande område // Två förråd // Nära Gränby centrum

I populära Salabacke ges nu tillfälle att förvärva denna härliga tvåa i omtyckt förening med mycket god ekonomi. Här erbjuds nu en kvadratsmart och optimal tvårummare med sociala ytor, rymliga rum och härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Bostaden ligger två trappor upp och har närhet till grönskande område. Den väl tilltänkta planlösningen ger en välkomnande och rymlig hall, renoverat kök med plats för matgrupp och utgång till balkong med morgon- och förmiddagssol. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Rymligt och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-bänk samt matbord. Stamrenoverat badrum med dusch och förberett för tvättmaskin. Till bostaden hör ett stort vindsförråd och ett matkällarförråd.

Här bor du i en mycket välmående och välskött förening med låga avgifter. Kort gångavstånd till expanderande Gränbystaden som erbjuder stort utbud av shopping och restauranger. Även behagligt cykelavstånd till Uppsala centrum. Perfekt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart samt goda bussförbindelser ner till resecentrum. I föreningen finns tvättstuga samt cykel-/ barnvagnsförråd. Denna lägenhet måste upplevas på plats.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong finns

Boarea 56.1 m2

Byggår 1957

2 776 kr/mån

Våning 2 av 4

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande och rymlig HALL med plats för hatt-och skohylla. Klinkergolv och laminatgolv och ljust målade väggar.

Mysigt KÖK med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin (2011) , spis/ugn (2011), kyl/frys och rostfri fläkt. Här får du plats för matbord för 4 personer. Utgång till balkong med morgon- och förmiddagssol.

Stort SOVRUM med plats för dubbelsäng och annat mindre möblemang. Stora garderober med plats för förvaring. Tapetserade väggar och laminatgolv. Fönster mot mysig innergård.

Helkaklat badrum med WC, handfat och dusch. Förberett för tvättmaskin.

Stort VARDAGSRUM med plats för soffgrupp, tv-bänk och matgrupp. Härligt ljusinsläpp från stora fönster.
Ekparkettgolv och målade väggar.

Byggnad
Byggnadsår: 1957
Övrigt:
Föreningens fastighet består av 4 st flerbostadshus med totalt 110 st bostadsrätter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Föreningen tillåter delat ägande. Juridisk person accepteras inte som ägare. Föreningens hemsida: http://www.murgronan.se/
Renoveringar:
1993 – Nya balkonger.
1999 – Stamrenovering, ny el i lägenheterna, säkerhetsdörrar, bredband.
2000 – Sophuset togs i bruk.
2005 – Hemsidan skapades.
2006 – Nya fönster.
2013 – Installation av radiatorer för reglering av värmen
– Byte av tryckkärl i undercentralen
– Renovering av lekplats

TV- och internetanslutning
BRF Murgrönan har ett avtal med Bredbandsbolaget för både TV & Bredband och detta är inkluderat i månadsavgiften. Det som ingår är: En stycken TV-box för TV och abonnemanget T-2 Flex En router för bredband och abonnemang med hastighet 100/100 mbit

Bilplats
Inom föreningen finns det 28 st garage 425 kr/mån och 41 st parkeringsplatser 125 kr/ mån.

Övriga utrymmen
I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd och barnvagnsrum. Till lägenheten hör två förråd, ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Ekonomi
Pris: 1 750 000 kr, eller bud. Avgift 2 776 kr/mån. I månadsavgiften ingår: värme, vatten, kabel-tv och Internet.

Andel i föreningen: 0.8499
Andel av årsavgiften: -
Reparationsfond: 0 kr

Driftskostnader:
El: 380 kr
Försäkring: 124 kr
Totalt: 504 kr

Bostadsrättsförening
Murgrönan
Organisationsnummer: 717600-2850

Läs mer
 • Visning
 • söndag
  18 augusti
  14:30-15:30

 • måndag
  19 augusti
  17:30-18:00

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: tove@roimakleri.se

Intresseanmälan