2:a // Kamomillgatan 21

2:a // Kamomillgatan 21 // Årsta

Renoveringsbehov // Stamrenoverat badrum // Rymlig // Två stora balkonger // Snabbt tillträde möjligt // Nära Gränbystaden

Här ge möjlighet att förvärva en rymlig tvåa med renoveringsbehov där du kan skapa ditt drömboende! Bostaden har två rymliga balkonger där den ena är belägen i bästa sydvästläge men utsikt mot den grönskande baksidan. Planlösningen ger en rymlig hall med plats för avhängning och vackra glasdörrar. Stort sovrum med generösa förvaringsutrymmen i inbyggda garderober, nyligen stamrenoverat badrum med duschhörna och tvättmaskin. Kök med gott om förvarings- och arbetsytor, samt ett rymligt vardagsrum med matplats och utgång till balkong. För den som avser att renovera lägenheten finns möjlighet att ändra planlösningen och skapa ett ytterligare sovrum och en öppen planlösning (be ansvarig mäklare om mer information vid intresse).

I Brf Gräslöken bor du i en stor och välskött bostadsrättsförening med en mängd gemensamma anläggningar som t.ex. gym, tennisbana, bibliotek, bastu och mycket mer som medlemmarna kan nyttja. Här bor du med närhet till det expansiva Gränbystaden med sitt rika utbud av butiker och restauranger. Här finns också goda kommunikationer med båda cykelvägar och täta bussförbindelser in till citykärnan. För bilpendlaren så är E-4:ans påfart inte långt borta.

Varmt välkommen på visning för att se potentialen i detta hem!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong finns

Boarea 63 m2

Byggår 1972

3 875 kr/mån

1 trappa

Planlösning
Vid entrén finns en loftgång och bostaden läge längst ut på denna gör att den kan nyttjas som en balkong. Här kan du njuta av morgonkaffet i solen.

Rymlig hall med hatthylla och plats för skoställ. Glasdörrar in mot resten av bostaden. Trägolv och tapet på väggarna.

Stort sovrum med plats för dubbelsäng med sidobord. Mycket gott om förvaring i inbyggda garderober och ljusinsläpp från fönster. Plastmatta på golvet och ljusa tapeter. Utanför sovrummet finns en passage där man kan sätta in garderober om mer förvaring önskas.

Nyligen stamrenoverat badrum med våtrumsmatta på golvet och ljust kakel på väggarna. Duschhörna med vikbara glasdörrar, tvättställ med förvaring i kommod, spegelskåp med belysning, wc samt tvättmaskin.

Kök med förvaring i bänk- och väggskåp. Arbetsytor på diskbänk med dubbelho och bänkskiva, ljust kakel ovanför. Ugn/spis med glaskeramikhäll, fläkt och kyl/frys. Plastmatta på golvet och ljusa väggar. Ljusinsläpp från fönster.

Stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp, matplats och förvaringsmöbler. Parkettgolv och ljusa tapeter. Från vardagsrummet nås balkongen som är belägen i bästa sydvästläge.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1972
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Som köpare av en bostadsrätt i en HSB-förening behöver du också bli medlem i HSB. Du betalar vid inträdet en grundavgift om 500 kronor/ägare som innebär medlemskap i HSB Uppsala. Denna insats betalas tillbaka vid utträde. Som medlem betalar ni också en årsavgift på 300 kr. För mer information om föreningen besök hemsidan: www.hsb.se/uppsala/grasloken
Renoveringar:
1992: Byte av tak
2005. Ventilationsrengöring
2006: Målning av dörr- och fönsterkarmar samt fönsterbleck
2009: Garageportar
2012/2013: Renovering av tvättstugorna
2013-2014: Kulvertbyte
2014- Upprustning och färdigställande av övernattningsrum samt av samlingslokal
2015-16: Renovering av loftgångar
2019-2023: Stambyte med badrumsrenovering och installation av enhetsmätning av el.

TV- och internetanslutning
Tv, Bredband och Ip-telefoni från Tele2 ingår i den angivna avgiften.

Balkong/uteplats
Bostaden har en rymlig balkong som är belägen i bästa sydvästläge med sol eftermiddag och kväll. Vid entrédörren finns även en loftgång som ligger avskild från resten via en skärmvägg med dörr så även denna del går att möblera och nyttja som en balkong.

Bilplats
I föreningen finns 290 kallgarage med motorvärmare, 10st mc-garage, 182 p-platser med motorvärmare och 12st husvagnsplatser. Till samtliga parkeringsplatser är det separat kö. Det finns även 338 gästparkeringsplatser som även boende kan nyttja med p-tillstånd med taxan: 2 kr/timme 20 kr/dygn 50 kr/månad. Läs mer på föreningens hemsida

Övriga utrymmen
I föreningen finns tvättstugor, torkrum, välutrustat gym, tennisbana, boulebanor, bastu, vävstuga, hobbyrum, fotoateljé, lekplatser, trädgårdsmöbler, cykelrum, föreningslokal, extra kallförråd finns att hyra i garagelängorna (kölista).

Ekonomi
Pris: 1 750 000 kr, eller bud. Avgift 3 875 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv och Ip-telefoni.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 0.11502
Andel av årsavgiften: 0.11502

Driftskostnader (1 personer):
El: 250 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 350 kr

De angivna driftskostnaderna är schabloner.

Bostadsrättsförening
HSB 53 Gräslöken
Organisationsnummer: 717600-7644

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    29 maj

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan