2:a // Apelgatan 5C

2:a // Apelgatan 5C // Salabacke

Låg avgift // Balkong i sydväst // Väl tilltagna rum // Populär förening // Bredband ingår // Nära till allt

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade 2:a om 59,5 kvm i bra skick med balkong i bästa sydvästläge i populära Salabacke! Bostaden erbjuder en välkomnande hall med klinkergolv, rymligt kök med stor matplats och ett rikligt ljusinsläpp, helkaklat badrum med tvättmaskin och badkar. Stort sovrum med gott om förvaring i inbyggda garderober samt ett väl tilltaget vardagsrum där man även når den underbara balkongen där du kan njuta av solen större delen av dagen. Här bor du i en mycket populär och välskött förening med god ekonomi där bredband och elnäts-avgift ingår i avgiften.

I Salabacke finner du matbutik, bageri, frisörsalong mm på Brantingstorg samtidigt bor du med närhet till både Gränby centrum med all önskvärd service samt centrumkärnan som du enkelt når med stadsbuss eller några minuters cykeltur. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong finns

Boarea 59.5 m2

Byggår 1956

3 220 kr/mån

2,5 trappor

Planlösning
Välkomnande hall med plats för förvaringsmöbel och avhängning av ytterkläder på hatthylla. Ljusa väggar och klinkergolv vid entrédelen. I den inre hallen är det laminatgolv och här finns plats för ytterligare förvaringsmöbel.

Köket har bra förvaring i bänk- och väggskåp med ljusa luckor. Arbetsytor på bänkskiva med ljust kakel ovanför. Diskmaskin, kyl/frys, spis/ugn samt fläkt. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti mot innergård. Plats för rejäl matgrupp. Klinkergolv och ljust målade väggar.

Stamrenoverat badrum med ljust kakel och klinker. Badkar, toppmatad tvättmaskin, handfat, spegelskåp med belysning samt wc.

Stort sovrum med ljusinsläpp från fönster mot innergård. Plats för dubbelsäng med sidobord och utrymme finns också för arbetsplats/förvaringsmöbel. Mycket generösa förvaringsutrymmen i inbyggda garderober och klädkammare. Ljusa väggar och laminatgolv.

Rymligt vardagsrum vars storlek möjliggör olika möblemangslösningar. Plats för soffa, soffbord, tv-bänk samt förvaringsmöbel/arbetsplats. Ljusa väggar och parkettgolv. Här finns också utgången till den mysiga balkongen belägen i högt- och fritt solläge (sydväst) med sol i stort sett hela dagen!

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1956
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 236 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.
Renoveringar:
2017: Spolning av stammar
2012: Individuell mätning och debitering för el.
2004: Byte av centralfläktar samt yttre målningsarbeten.
2000: Installation av säkerhetsdörrar
1998: Stamrenovering, ventilation, nya el-ledningar, renovering trapphus, fönster med isolerglas.
1982: Tilläggsisolering fasad.

TV- och internetanslutning
Kabel-tv via ComHem där grundutbudet ingår i avgiften.
Bredband via Bredbandsbolaget (100 Mbit) ingår i månadsavgiften. En anslutningsavgift på 600kr tillkommer (engångskostnad)

Balkong/uteplats
Härlig balkong som är belägen i högt- och fritt sydväst läge med sol i stort sett hela dagen!

Bilplats
Föreningen har 34 st garageplatser som kostar 400 kr/mån, 57 st p-platser med elplint 250 kr/mån, 35 st p-plaster 100 kr/mån och 4 st MC-platser. Till samtliga parkeringsplatser är det separat kö. Hanteringen av p-platser sköts av Riksbyggen. I området finns även gott om 48h parkering

Övriga utrymmen
Till bostaden hör två källarförråd. I källaren finns även tvättstuga med tillhörande tork och mangelrum samt cykelförråd. Föreningen har också bastu med duschmöjligheter och en festlokal som medlemmarna kan hyra för 200kr. Dessa är belägna på Verkmästargatan 5.

Ekonomi
Pris: 1 890 000 kr, eller bud. Avgift 3 220 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, bostadsrättstillägg samt grundutbud för Tv. Föreningen har även gemensamt upphandlad el som faktureras efter faktisk förbrukning.

Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Andel i föreningen: 0.46287
Andel av årsavgiften: 0.4632

Driftskostnader (3 personer):
El: 150 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 275 kr

Bostadsrättsförening
RB BRF Uppsalahus nr 6
Organisationsnummer: 717600-6216

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    1 augusti
    11:00-12:00

  • måndag
    2 augusti

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan