2:a // Fyrisvallsgatan 8A

2:a // Fyrisvallsgatan 8A // 2 150 000 kr 2:a // Fyrisvallsgatan 8A // 2 150 000 kr
  • 2 150 000 KR FAST PRIS

2:a // Fyrisvallsgatan 8A // Luthagen

FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLARE FÖR ATT BOKA IN VISNING

Balkong // Cykelavstånd till city // Granne med fyrisån // Nyproduktionsanda // Välplanerad

Välkommen hem! Här flyttar du in i en välplanerad och ljus lägenhet med mysig balkong i söderläge. Här erbjuds nu en kvadratsmart och social tvårummare med sociala ytor, bra förvaringsmöjligheter och fint ljusinsläpp. Bostaden som ligger två trappor upp erbjuder en härlig rymd med öppna ytor och modern utrustning. De 57 kvm fördelar sig på hall med förvaring i garderober. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, toalett och dusch. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum som innefattar både matplats och umgängesytor. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och bra med förvaring bakom stora skjutgarderober. Från vardagsrummet tar du dig ut till den härliga och mysiga balkongen. Välkommen att flytta in och koppla av!

Här bor du i en välmående förening med hiss från markplan. Bo nära allt vad Uppsala kan erbjuda med 5 minuters cykelväg till centrala Uppsala. Eller njut av en promenad längs Fyrisån som ligger alldeles intill. Optimalt läge med gångavstånd till Mimmi Ekholms plats med all tänkbar vardagsservice som livsmedelsbutik, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. I föreningen finns det garage, gemensam tvättstuga, festlokal/ övernattningsrum, cykel- och barnvagnsförråd och ett stort källarförråd.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 57 m2

Byggår 2011

3 266 kr/mån

Våning 2 av 5

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande HALL med bra förvaringsmöjligheter i garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Stort helkaklat BADRUM med dusch, WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare, handdukstork och bra avställningsyta vid handfatet.

Rymligt KÖK med plats för matbord. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd micro och ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Vita skåpsluckor med svart kakel över arbetsbänken.

Stort VARDAGSRUM med plats för soffgrupp, tv-bänk och annat möblemang. Härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Utgång till den stora balkongen som väter ut mot innergården i soligt sydläge.

SOVRUM med plats för dubbelsäng och mycket bra förvaringsmöjligheter bakom skjutgarderober. Parkettgolv och ljus fondtapet.

Byggnad
Byggnadsår: 2011
Övrigt:
Föreningens fastigheter är byggda 2011.
Antal lägenheter med bostadsrätter: 40 st.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Mediator. Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem. Föreningens hemsida: http://brfbruno.se/

TV- och internetanslutning
Obligatorisk kostnad för kabel-TV/ telefoni / bredband via Telia Triple Play på 160 kr/mån.

Balkong/uteplats
Balkong finns

Bilplats
Parkeringsplatser med el-plint 22 st: 430 kr/ mån. Garageplatser 11 st: 754 kr /mån. Separat kösystem till respektive platser.

Övriga utrymmen
I föreningen finns det garage, gemensam tvättstuga, festlokal/ övernattningsrum, cykel- och barnvagnsförråd och ett stort källarförråd.

Ekonomi
Pris: 2 150 000 kr, eller bud. Avgift 3 266 kr/mån. I månadsavgiften ingår: Värme, kabel- tv och Internet.

Andel i föreningen: 1.7243
Andel av årsavgiften: -
Reparationsfond: 0 kr

Driftskostnader:
El: 120 kr
Vatten och avlopp: 250 kr
Försäkring: 130 kr
Totalt: 500 kr

Bostadsrättsförening
Brf Bruno

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: tove@roimakleri.se

Intresseanmälan