1.5:a // Portalgatan 4F // FAST PRIS

1.5:a // Portalgatan 4F // FAST PRIS // 1 990 000 kr 1.5:a // Portalgatan 4F // FAST PRIS // 1 990 000 kr
  • 1 990 000 FAST PRIS

1.5:a // Portalgatan 4F // FAST PRIS // Kapellgärdet

FAST PRIS // Funktion som mini-tvåa // Inglasad balkong // Högst upp i huset // Ledig garageplats finns // Hiss // Stor sovalkov // Lugnt läge

OBS! FAST PRIS - Först-till-kvarn-principen gäller. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Välkomna till denna ljusa välplanerade 1,5:a i lugnt läge, högst upp i huset med stor inglasad balkong!

Denna bostad passar perfekt för både en eller två personer då den har funktion som en mini-tvåa.

Ledig garageplats finns!

Här får du en lägenhet med öppen och social planlösning i modern standard. De välplanerade 42 kvm fördelar sig på hall med förvaring, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Stort och ljust vardagsrum som ansluter till en stor sovalkov med plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet tar du dig ut till den stora inglasade balkongen med morgonsol. Fullt utrustat Myresjö-kök med gott om förvaringsutrymmen, generösa arbetsytor och en matplats för ca 4 personer. Genomgående parkettgolv i samtliga rum och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Till bostaden hör också ett källarförråd.

Bostaden når ni bekvämt via hiss från markplan och garage.

Bredband 250 Mbit/s ingår i månadsavgiften!

Här bor du mycket nära city och på endast 5 minuters cykeltur tar du dig ner till Uppsala centrum, där finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Perfekt pendlingsläge för den som pendlar och nära till resecentrum. Du har även närhet till både gym och kiosk i området.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

1.5 rum

Balkong finns

Boarea 42 m2

Byggår 2008

2 977 kr/mån

4 av 4

Planlösning
Rymlig HALL med gott om plats för avhängning. Här finns en garderob och ett städskåp. Parkettgolv och ljusa väggar.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns ett badkar med duschmöjligheter och en praktisk duschvägg. Vidare finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vägghängt förvaringsskåp, spotlightbelyst spegelskåp, handfat med underskåp samt en wc.

Rymligt ALLRUM med gott om plats för soffgrupp, tv-lösning samt exempelvis en arbetsplats. Stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Ljusa väggar samt en mörkare fond. Parkettgolv. Här finns en avskild SOVALKOV som är väl tilltagen och ger plats för stor dubbelsäng. Stor garderobsvägg med spegelförsedda skjutdörrar. Den praktiska skenan i taket möjliggör att ni kan dra för gardin och på så sätt skärma av alkoven från allrummet.

Rymligt Myresjö-KÖK, i öppen planlösning med allrummet. Här finns gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Kakel på vägg ovan bänk. Matplats för ca 4 personer. Stort fönsterparti som ger härligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Den maskinella utrustningen består av en kyl/frys, kombinerad ugn/mikro, diskmaskin, spishäll samt en fläkt. Parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till den stora inglasade balkongen som vetter mot den fina grönskande innergården, sydöstläge.

Byggnad
Byggnadsår: 2008
Uppvärmning: Fjärrvärme

Renoveringar:
2021: Stamspolning
2021: Renovering utav innegården med gungor, sittplatser och uppfräschning av sandlåda.
2021: Uppdatering utav brandvarnare i samtliga lägenheter.
2022: Installation av 12 st laddplatser i carporten.

TV- och internetanslutning
Telia Triple Play, kanalpaketet lagom och bredband 250/250 Mbit/s, ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Stor inglasad balkong i sydöstläge.

Bilplats
Föreningen har 71 garageplatser (800 kr/mån). 20 carportplatser med eluttag (400 kr/mån), 12 av dessa platser har laddningsmöjligheter för elbilar. Kösystem tillämpas. I dagsläget finns det lediga garageplatser (2022-07-11)

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett källarförråd på ca 3 kvm. I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd samt en härlig grönskande innergård.

Ekonomi
Pris: 1 990 000 kr, eller bud. Avgift 2 977 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten samt Telia Triple Play med kanalpaketet lagom, bredband 250/250 Mbit/s samt IP-telefoni (exkl. samtalsavgifter). Även bostadsrättstilläggsförsäkring ingår.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 0.5702

Driftskostnader (2 personer):
El: 350 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 500 kr

Schablon

Bostadsrättsförening
Brf Kapellgärdet 1
Organisationsnummer: 769614-5726

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan