Villa // Rosenvägen 42b

Villa // Rosenvägen 42b // 7 990 000 kr Villa // Rosenvägen 42b // 7 990 000 kr
  • 7 990 000 KR eller bud

Villa // Rosenvägen 42b // Sunnersta

Perfekt för barnfamiljen // 8 rok // Pool // Generösa ytor // Tomt med sol hela dagen // Vackra ytskikt // Stort sovrum med anslutande badrum

Välkommen till denna rymliga och gedigna familjevilla i populära Sunnersta som gör sig perfekt för den moderna familjen! Villan erbjuder rejäla ytor såväl utomhus som inomhus och tomten är belägen i optimalt solläge som gör att poolen kan nyttjas till max under årets varmare månader. De 195 kvm fördelar sig på 8 rum och kök (varav 5 sovrum). Rummen är stora och ljusa, högkvalitativa golv från Kährs ligger genomgående på båda våningar. Spotlights i tak och fönster bidrar till en gemytlig och harmonisk atmosfär i hela huset. Den stora altanen erbjuder sociala ytor utöver det vanliga, och den stora, lättskötta tomten ger förutom den upplysta poolen även generösa ytor för lek och umgänge. Tomten ritades om av trädgårdsmästare och totalrenoverades under 2017 och man satte b.la. en vacker Avenbokshäck som beräknas växa ca 30 cm/säsong och skapa ett vackert och rogivande insynsskydd. I anslutning till huset finns också garage samt parkering med plats för tre bilar. Huset ligger i ett lugnt område och den massiva häcken skärmar av gatan där kommunikationer tar er in till stadskärnan och Akademiska sjukhuset på 15 minuter. Här på Rosenvägen bor ni bekymmersfritt med förskolor och skola på bekvämt gångavstånd, välsorterad mataffär och all önskvärd service i närcentrum och naturen med sina många sportmöjligheter inpå knuten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visningstid!

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Villa

Biarea 0 m2

8 rum

Driftkostnad 45 091 kr/år

Tomt 1242 m2

Garage finns

Boarea 195 m2

Byggår 1992/2007

Planlösning
Planlösning: Hela hemmet har vackra parkettgolv, och vitmålade väggar med fina lister och foder. Samtliga fönster har infällda spotlights.

Välkomnade hall med klinker vid entrédel. Generösa förvaringsutrymmen i skjutdörrsgarderob samt i rymlig klädkammare. Belysning från infällda spotlights i taket.

Helkaklat badrum med ljusa material och golvvärme. Bubbelbadkar med plats för två personer, tvättställ med kommod samt extra förvaring i vägghylla. Wc, handdukstork, vädringsfönster samt belysning från infällda spotlights.

Sovrum som passar perfekt som barnrum med förvaringsutrymmen i skjutdörrsgarderob. Plats för säng, skrivbord och ytterligare förvaring. Ljusinsläpp från fönster.

Rymligt sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob. Här ryms dubbelsäng med sidobord samt ytterligare förvaringslösningar om så önskas.

Fantastisk matplats med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Här kan du ha middagsbjudningar för stora sällskap (12-15 personer) och om vädret tillåter kan man ta sittningen ut till altanen som du enkelt når från matplatsen.

Vardagsrum med en vacker inmurad öppen spis för kyliga vinterkvällar. Plats för soffa, soffbord och tv-lösning. Ljusinsläpp från fönsterparti och belysning från infällda spotlights i taket.

Köket har ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck varav det ena är ett vackert burspråk med djup fönsterbänk. Här ges gott om arbetsytor på massiv ekbänkskiva samt på rostfri diskbänk med belysning från spotlights i taket. Förvaring i bänk - och väggskåp med ljusa luckor. Rostfria vitvaror med fullhöjds kyl- och frys, fläkt, glaskeramikhäll, ugn samt diskmaskin. Plats för mikro finns inne i högskåp. Plats för matbord vid fönster mot altan och poolområde.

Rymligt sovrum med behaglig belysning från infälld stjärnhimmel i taket. Dubbelsäng med sidobord och förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar. Ljusinsläpp från stort fönsterparti. Anslutande badrum i toppskick med stilren inredning. Helkaklat med mörkt klinker med golvvärme och ljust kakel. Stor duschdel med lyxig tak- och handdusch samt mörktonad glasvägg. Tvättställ med förvaring nedtill och spegel ovanför. Vägghängd wc, handdukstork och spotlights i taket.

Groventrén har en fullt utrustad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Mörkt klinkergolv med golvvärme. Förvaring i underskåp nedan tvättho samt i skjutdörrsgarderob.

Det övre planet når du via den fina trappan med inbyggda spotlights.

Stort allrum som passar perfekt som uppehållsrum för barn i alla åldrar då plats finns för både soffgrupp och lekhörna. Ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt belysning från spotlights i taket.

Helkaklad gäst-wc med tvättställ och spegel.

Rymligt sovrum med ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om utrymme för säng, skrivbord och förvaringslösningar.

Rymligt sovrum med ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om utrymme för säng, skrivbord och förvaringslösningar.

Byggnad
Byggnadstyp: 2 plan
Byggnadsår: 1992/2007
Övervåning tillbyggd 2007
Fasad: Trä
Stomme: Trä
Fönster: 3-glasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor/Plåt
Grundläggning: Krypgrund
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump

Vatten/Avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV- och internetanslutning
Fiber finns indraget till huset där det är fritt att välja leverantör för Tv och bredband efter önskemål.

Tomten
Tomtarea 1 242 m² (friköpt). Vackert planerad trädgårdstomt som totalrenoverades 2017 med stora gräsytor som gör sig perfekt för barnens lek och spring.

Uteplats
Underbar altan som omgärdar poolen samt har plats för flera matgrupper så att man kan njuta av solen från förmiddag till sen kväll. Kvällstid kan du med fördel tända upp de inbyggda spotlightsen för maximal känsla!

Parkering
Garage med plats för 1 bil och gott om förvaring. På uppfarten finns plats för ytterligare 3 bilar.

Övriga utrymmen
Garage som inrymmer 1 bil samt ger bra förvaringsutrymmen.

Ekonomi
Pris: 7 990 000 kr, eller bud.

Driftskostnader:
El: 30 000 kr
Vatten och avlopp: 7 566 kr
Renhållning: 2 525 kr
Försäkring: 5 000 kr
Totalt: 45 091 kr

Kostnadsposten hushållsel innehåller även uppvärmning av både hus och pool.

Taxering:
Taxeringsår: 2015
Byggnadsvärde: 2 109 000 kr
Markvärde: 1 725 000 kr
Summa taxeringsvärde: 3 834 000 kr

Det finns 10 pantbrev om totalt 6 301 000 kr

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering