3:a // Ringgatan 2D

3:a // Ringgatan 2D // Luthagen

Öppen planlösning // Rymlig // Intill Fyrisån // Bredband ingår // Stor balkong // Flexibelt tillträde //Genomgående planlösning

Välkommen till denna luftiga 3:a belägen intill Fyrisåns mysiga promenadstråk i populära Luthagen. Här flyttar du in i en lägenhet med öppen och social planlösning med en rymlig balkong som vetter mot föreningens grönskande innergård. Bostaden erbjuder en härlig rymd med öppna ytor och stora fönster. Här bor du i en förening med god ekonomi och låga avgifter. Välkomnande hall med avhängning och förvaring i klädkammare i den inre delen. Stort och helkaklat badrum med tvättpelare och duschhörna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger generösa sällskapsytor för umgänge. Här ryms både matgrupp, soffgrupp, tv-bänk och annat möblemang. Två bra sovrum där det största har utgång till den rymliga balkongen.

Området är lugnt, trivsamt och barnvänligt. Precis intill finns stora grönytor vid vackra Seminarieparken på ena sidan och badbryggor och volleybollplan längs med Fyrisån på andra sidan. Fyrishov ligger bara ett stenkast bort och här finns olika träningsmöjligheter i form av simning och Friskis och Svettis. Stadskärnan med butiker och restauranger når du snabbt och enkelt via vackra promenadstråk längs med Fyrisån.

Möjlighet till förhandsvisning finns!

Varmt välkommen!

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 82.5 m2

Byggår 2007-2010

4 426 kr/mån

Belägen i markplan

Planlösning
Välkomnande hall med grått klinkergolv vid entrédelen. Plats för både hatt-och skohylla samt generösa förvaringsutrymmen i klädkammare i hallens inre del.

Vinkelkök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vita skåpluckor med bra förvaringsmöjligheter. Bänkskiva i sten med mosaikmönstrat kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av fullhöjds kyl- och frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro i högskåp, diskmaskin samt spisfläkt. Plats för matbord vid fönster som ger bra ljusinsläpp.

Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till köket med plats för både soffgrupp, tv-bänk och annat mindre möblemang. Stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Fint och välutrustat badrum med moderna färgval, mörkt klinker och ljust kakel. Duschhörna med vikbara dörrar i glas. Vägghängd toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork och tvättpelare.

Luftigt sovrum med gott om förvaring i garderobsvägg. Plats för dubbelsäng med sidobord samt förvaringsmöbel. Parkettgolv och ljust målade väggar. Utgång till den rymliga balkongen som vetter mot föreningens grönskande innergård.

Sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster mot innergården. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2007-2010
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme samt värmepump
Övrigt:
Föreningens byggnader är uppförda 2007-2011
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Upplands Boservice. Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB Uppsala. När du går med i HSB Uppsala betalar du en andel på 500 kr (som återbetalas vid eventuellt utträde). Dessutom betalar du en årlig avgift på 300 kr/år. Om du går med i HSB Uppsala efter den 1/7 betalar du 150 kr för innevarande år.
Föreningens hemsida: https://www.hsb.se/uppsala/brf/fyrisvallen/
Renoveringar:
2018 : Bytt ut tvättmaskiner i tvättstugan
2018: OVK-besiktning
2017: Byte av radiatorfilter, ventilationsaggregrat och filter
2017: Solpaneler på taket

TV- och internetanslutning
För kabel-tv finns ett gruppanslutningsavtal med ComHem (basutbud) och bredband och telefoni från Telenor, ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats
Rymlig balkong som vetter mot innergården. Plats finns för sittgrupp med bord

Bilplats
Det finns p-platser och garage som kostar mellan 400kr/mån-975kr/mån beroende på plats. Separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett källarförråd. I föreningen finns också en föreningslokal som också nyttjas som övernattningsrum samt cykelförråd.

Ekonomi
Pris: 2 750 000 kr, eller bud. Avgift 4 426 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten, värme bredband, tv och bostadsrättstillägg. El och varmvatten debiteras retroaktivt efter faktisk förbrukning.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 0.87265
Andel av årsavgiften: 0.87265

Driftskostnader (2 personer):
El: 350 kr
Vatten och avlopp: 100 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 575 kr

Driftskostnaderna är baserade på schabloner då bostaden säljs av ett dödsbo.

Bostadsrättsförening
HSB 98 Fyrisvallen
Organisationsnummer: 769608-3190

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    9 oktober
    11:00-11:30

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan