3:a // Portalgatan 68

3:a // Portalgatan 68 // Kapellgärdet

Mkt rymlig // Stor uteplats & solsäker inglasad balkong // Genomgående planlösning // Låg avgift // Barnvänligt // 2,60 m i tak // Pendlarläge

Välkommen att flytta in i denna rymliga och välplanerad 3:a med både stor uteplats och inglasad balkong med trätrall i solsäkert läge, belägen i citynära Kapellgärdet! Här finner du ett stilrent och funktionellt hem med 2,60 m i takhöjd och där samtliga rum är väl tilltagna vilket möjliggör olika möbleringslösningar. Bostadens naturliga mittpunkt blir det ljusa och luftiga vardagsrummet där man vid behov kan dela av och skapa ytterligare ett sovrum! I övrigt erbjuder bostadens 87 kvm två bra sovrum där det största är hela 16 kvm samt har utgång till en underbar insynsskyddad uteplats med trätrall som vetter mot föreningens mysiga innergård. Badrum med golvvärme och badkar, samt gott om förvaringsutrymme i stor klädkammare och garderobslösningar. På Kapellgärdet bor du i ett barnvänligt område med och med en nyanlagd lekplats precis runt hörnet samt bad och träningsmöjligheter vid Fyrishov och Gränby sportcenter. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till Resecentrum och stadskärnan på endast några enstaka minuter med cykel. Även Röbos skogsområden och motionsspår finner du inom behagligt avstånd. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 87 m2

Byggår 2016

4 426 kr/mån

Belägen i markplan

Planlösning
Bostaden har genomgående vackra ekparkettgolv och ljust målade väggar.

Rymlig och välkomnande hall med gott om förvaring i klädkammare samt dubbelgarderob. Plats finns för sitt- och förvaringsmöbel. Mörkt klinkergolv vid entrén.

Välplanerat Marbodalkök med bra arbetsytor på bänkskiva i ek med stilrent ljust kakel ovanför. Gott om förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor. Fullt utrustat med vitvaror från Electrolux i form av integrerad diskmaskin, induktionshäll, fullhöjds kyl- och frys samt inbyggd ugn och mikro i högskåp. Plats för stort matbord i direkt anslutning till vardagsrummet.

Luftigt vardagsrum där utrymme finns för stor soffgrupp, soffbord samt förvaringslösningar. I rummets ena hörn finns en "alkovdel" som med fördel kan användas som arbetsplats eller läshörna med det går även att sätta upp en vägg för att skapa ett ytterligare ett sovrum vid behov. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som är belägen i solsäkert söderläge.

Rejält badrum som har ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme. Badkar med praktisk vikbar glasvägg som stänkskydd. Tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva. Förvaring i spegelskåp med belysning samt i rymliga väggskåp. Tvättställ med kommod samt wc.

Mycket rymligt sovrum om hela 16 kvm med förvaringsutrymme i platsbyggd garderob med skjutdörrar. Utgång till den mysiga uteplatsen (18kvm) med trätrall där den lummiga häcken skapar ett naturligt insynsskydd mot föreningens innergård. Här finns plats för både matgrupp och loungedel.

Sovrum som passar perfekt som barnrum där förvaring ges i fristående garderob. Plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 75 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.

TV- och internetanslutning
Bredband (250mb), kabel-tv samt uppkoppling för IP-telefoni ifrån ComHem ingår i den angivna avgiften.

Balkong/uteplats
Bostaden har en underbar uteplats som med lätthet inrymmer både matbord och loungedel. Uteplatsen omgärdas av en insynsskyddande häck och vetter mot föreningens mysiga innergård. Det finns även en stor inglasad balkong med trätrall där plats finns för olika möblemangslösningar, denna nås från vardagsrummet.

Bilplats
Föreningen har 50 garageplatser, 3 mc platser samt 9 p-platser utomhus. Dessa handhas av Qpark och separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett rymligt källarförråd. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har också en tvättstuga som kan bokas av medlemmarna.

Ekonomi
Pris: 2 795 000 kr, eller bud. Avgift 4 426 kr/mån. I avgiften ingår Bredband, Kabel-tv, Ip-telefoni, värme samt kallvatten.

Andel i föreningen: 1.3991
Andel av årsavgiften: -
Reparationsfond: 0 kr

Driftskostnader:
El: 500 kr
Vatten och avlopp: 130 kr
Försäkring: 164 kr
Totalt: 794 kr

Bostadsrättsförening
Klangen
Organisationsnummer: 769616-8959

Läs mer
 • Visning
 • söndag
  25 augusti
  11:30-12:30

 • måndag
  26 augusti
  17:30-18:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan