Villa // Nåntuna backe 28

Villa // Nåntuna backe 28 // Nåntuna Backe

Barnvänligt område // Naturen intill // Ostört läge // Rymlig // Underbart ljusinsläpp // Garage // Högt i tak // Flexibel planlösning

Varmt välkommen till denna rymliga och välskötta villa belägen i natursköna och mycket barnvänliga Nåntuna Backe! Husets läge längst in i området och med angränsande allmänningar ger ett lugnt och ostört läge som passar den stora familjen. Här får man generösa umgängesytor både utomhus och inomhus och behövs ytterligare sovrum så kan det enkelt skapas på husets båda plan. Kombinationen av de många och stora fönsterpartierna tillsammans med den generösa takhöjden gör att hela bostaden har en luftig och inbjudande känsla som verkligen ger ett hem att trivas i.

Husets 160 kvm fördelar sig på två plan där det nedre ger ett helkaklat badrum med golvvärme och badkar, kök med mycket gott om förvaring och arbetsytor, ett rymligt sovrum samt ett fantastiskt rymligt vardagsrum som badar i ljus från höga fönsterpartier i två väderstreck. Från vardagsrummet kliver man också ut på husets baksida med väl tilltagen trätrall samt gott om gräsytor som omgärdas av häckar. Det övre planet ger ett stort allrum med imponerande takhöjd, två stora sovrum med förvaring i klädkammare samt ett mindre som passar perfekt som barnrum. Även här finns ett helkaklat badrum med golvvärme.

Nåntuna Backe är ett område som har det mesta du kan önska. Hela området ligger inbäddad i naturen med skog och grönytor som skapar oändliga möjligheter till lek för barnen. På gång- och cykelavstånd finner ni naturreservatet lunsen, skolor och förskolor, vårdcentral samt en välsorterad livsmedelsbutik.

Varmt välkommen att boka in er på visning för att uppleva denna pärla på plats!

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Villa

6 rum

Boarea 160 m2

Biarea 0 m2

Tomt 689 m2

Garage finns

Byggår 2002

Driftkostnad 45 723 kr/år

Planlösning
Huset har genomgående parkettgolv och ljust målade väggar.

Välkomnande hall med klinkergolv och plats för avhängning av ytterkläder. Förvaring i garderob med skjutdörrar.

Groventré med tvättho, tvättpelare och torkskåp. Klinkergolv och ljust målade väggar.

Helkaklat badrum med komfortgolvvärme. Handfat, spegelskåp med belysning, badkar, wc samt vädringsfönster.

Rymligt kök med mycket goda förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp. Generösa arbetsytor på bänkskiva med dubbelho samt på fristående köksö som man kan ta bort om man önskar ha ett matbord i köket. Rostfria vitvaror i form av ugn med glaskeramikhäll, diskmaskin, mikro i väggskåp samt fullhöjds kyl- och frys. Ljusinsläpp från stort fönsterparti.

Underbart vardagsrum vars storlek möjliggör oändliga möbleringsalternativ. Här finns plats för både stor matplats och soffgrupp. Det rikliga ljusinsläppet från fönsterpartier som börjar i golvnivå gör att rummet formligen badar i ljus. Via dubbeldörrar kan du kliva ut på husets baksida som har både ett stort trädäck och gräsytor.

Stort sovrum där plats finns för dubbelsäng med sidobord och förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster. Mönstrad tapet på väggarna.

Övre plan:

Väl tilltaget allrum som kan bli ytterligare ett sovrum om så önskas. Ljusinsläpp från två väderstreck och snedtak som ger en imponerande takhöjd.

Stort sovrum med ljusinsläpp från stort fönsterparti i två väderstreck. Plats för dubbelsäng med sidobord, arbetsplats och förvaringsmöbel. Anslutande klädkammare ger bra förvaringsutrymmen. Fondvägg med mönstrad tapet.

Stort sovrum med ljusinsläpp från fönsterparti. Plats för dubbelsäng med sidobord, arbetsplats och förvaringsmöbel. Anslutande klädkammare ger bra förvaringsutrymmen.

Sovrum med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Plats finns för säng, skrivbord och förvaringsmöbel.

Helkaklat badrum med ljusa materialval och komfortgolvvärme. Duschhörna med skiljevägg i glas. Förvaring i spegelskåp och i kommod under handfat. Wc och vädringsfönster.

Byggnad
Byggnadstyp: 2 plan
Byggnadsår: 2002
Fasad: Puts
Stomme: Trä
Fönster: 3-glasfönster isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor/Ytpapp/Plåt
Grundläggning: Platta på mark
Uppvärmning: Fjärrvärme

Renoveringar:
Målat träfasaden 2013 och 2021 (ej garaget).

Vatten/Avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV- och internetanslutning
Ansluten till Tv via kabelnätet.
Bredband via kabelnätet.

Tomten
Trädgårdstomt med gräsytor, fruktträd och planteringar. Tomten omgärdas av tujor.

Uteplats
Underbar insynsskyddad baksida som vetter mot sydöst. Här finns både gräsytor och rymligt trädäck med plats för både stor matgrupp och loungedel. I direkt anslutning till baksidan ligger en skogsdunge som barnen kan leka i.

Parkering
Garage med plats för en bil. Har finns också plats för förvaringslösningar och arbetsbänk. På uppfarten finns också plats för två bilar.

Övriga utrymmen
Garage

Ekonomi
Pris: 5 750 000 kr, eller bud.

Driftskostnader (5 personer):
Uppvärmning: 18 825 kr
El: 9 776 kr
Vatten och avlopp: 4 240 kr
Renhållning: 1 736 kr
Försäkring: 6 274 kr
Vägavgift/samfällighet: 4 872 kr
Totalt: 45 723 kr

Taxering:
Taxeringsår: 2021
Byggnadsvärde: 2 706 000 kr
Markvärde: 1 226 000 kr
Summa taxeringsvärde: 3 932 000 kr

Det finns 7 pantbrev om totalt 4 405 000 kr

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan