3:a // Kapellgatan 3

3:a // Kapellgatan 3 // 2 490 000 kr 3:a // Kapellgatan 3 // 2 490 000 kr
  • 2 490 000 KR eller bud

3:a // Kapellgatan 3 // Kapellgärdet

Uteplats mot innergården på ca 26 kvm // Balkong i söder // Stort kök // Bra skick // Lugnt läge // Ca 10 min gång till centrum/centralstationen

Detta är en kommande försäljning och tillträde är i april 2020, om ni är intresserade av mer information eller visning, kontakta ansvarig mäklare.

Det som verkligen sticker ut med den här bostaden är den stora uteplatsen på 26 kvm som har ett lugnt läge mot innergården. Det är perfekt för den vill skapa ett alldeles eget uterum och samtidigt ha direkt tillgång till föreningens välplanerade innergård med lekplats, flertalet olika sorters sittplatser, grillplats, fina planteringar och stora gräsytor.

Bostadens 73 kvm är väl fördelade. Hallen, som har klinkers på golvet och plats för avhängning vi hatthylla och garderober, ligger i direkt anslutning till badrum och vardagsrum. Vardagsrummet, som erbjuder plats för både en soffgrupp och matsalsmöbel, är lägenhetens centrum med direkt anslutning till lägenhetens alla rum inklusive lägenhetens två sovrum. Det största sovrummet har fem garderober och det mindre sovrummet har också plats för förvaring (två originalgarderober står i källarförrådet). Från vardagsrummet nås också den ovan nämnda uteplatsen som har direkt anslutning till husets innergård.

De tilltagna öppningarna mellan vardagsrum och hall respektive vardagsrum och kök skapar en öppen och ljus känsla.

Det stora köket är utrustat med fullstor kyl och frys, samt ny spis (2019) och diskmaskin (2018). Här finns gott om plats för ett matbord samt gott om förvaring och bra arbetsytor. Från köket kommer du ut till lång och ljus balkong i söderläge med gott om plats för växter samt ett bord med stolar.

Bostaden har ett attraktivt läge såväl i huset som i området. Härifrån når du Uppsala city på cirka 10 minuters promenad och detsamma gäller Resecentrum vilket gör det perfekt för den som pendlar. Det finns fina cykelvägar och busshållplats ligger ett stenkast bort. Alldeles utanför huset ligger en nya fina portalparken med sin populära lekplats och Röbo med sina härliga motionsspår ligger på ett behagligt promenadavstånd. På samma gata som bostaden hittar du närbutik och på ett par minuter når du Kapellgärdesparken med stora gräsytor, lekplats och skatepark. (https://www.uppsala.se/kultur-och-fritid/parker-och-lekplatser/lekplatser/kapellgardsparkens-lekplats/)

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 73 m2

Byggår 2007

4 236 kr/mån

Våningsplan 1 av 5.

Planlösning
.:

Byggnad
Byggnadsår: 2007

TV- och internetanslutning
Ansluten till bredband från ComHem.
Bredband från Bredbandsbolaget (hastighet: 100 Mbit/s).

Bilplats
Garage:119 bilplatser som kostar 700 kr/mån. 12 MC-platser, 150 kr/mån för MC-plats. Föreningen har också laddstolpar i garaget.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett bra källarförråd på ca 6,5 kvm som enklast nås via hissen. I föreningen finns också flera tvättstugor, soprum med källsortering samt cykel- och barnvagnsförråd. Föreningen har också ett ett gästrum man kan hyra för 150 kr per dygn.

Ekonomi
Pris: 2 490 000 kr, eller bud. Avgift 4 236 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten kabel-tv, bredband och grundavgiften för ip-telefoni.

Överlåtelseavgift: 1163 kr
Pantsättningsavgift: 465 kr
Andel i föreningen: 0.56536
Andel av årsavgiften: 0.56536
Reparationsfond: 0 kr

Driftskostnader:
El: 400 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 550 kr

Bostadsrättsförening
HSB 88 Pedalen
Organisationsnummer: 769611-7527

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: daniel@roimakleri.se

Intresseanmälan