3:a // Storgatan 2 C

3:a // Storgatan 2 C // Höganäs / Centrum

Vån 4/4 // Hiss finns // Underbar balkong // Ledig p-plats // Helt insynsskyddat // Citynära // Genomgående planlösning // Grönskande omgivningar

Varmt välkommen till denna ljusa och rymliga genomgångslägenhet vars insynsskyddade läge högst upp i hus med hiss passar perfekt för den som vill bo ostört men med stadens puls på kort promenadavstånd! Här finner du en bostad med ett rikligt ljusinsläpp och en fullkomligt underbar balkong som sommartid känns mer som en trädkoja tack vare det höga och insynsskyddade läget. Planlösningen ger ett luftigt kök med utsikt mot intilliggande kolonilotter, stilrent badrum med infällda spotlights och lyxig takdusch, vidare finns här två bra sovrum med gott plats för förvaring samt ett stort vardagsrum varifrån man kliver ut på den rymliga balkongen. Detta är verkligen en bostad att trivas i och som bjuder in till umgänge både inom- och utomhus!

Här bor du i en välskött bostadsrättsförening där du får det bästa av båda världar då du utanför dörren har en blomstrande innergård men endast några minuter bort finner du Resecentrum, affärshuset Kvarnen samt citykärnans utbud av butiker av restauranger. Kort och gott har denna bostad något för alla så varmt välkommen att boka in dig på visning för att uppleva denna pärla på plats!

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 77 m2

Byggår 1989

4 238 kr/mån

Vån 4 av 4

Planlösning
Bostaden har genomgående vacker enstavsparkett och målade väggar.

Välkomnade hall med mörkt klinkergolv och plats för hatthylla och skoställ.

Luftigt kök med gott om förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor. Arbetsyta på ljus bänkskiva med stänkskydd i koppar ovanför. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, glaskeramikhäll, ugn, fläkt samt kyl/frys. Plats för matbord och ljusinsläpp från fönster med rogivande utsikt mot intilliggande kolonilotter. Belysning från infällda spotlights.

Stilrent och helkaklat badrum med mörkt klinker och ljusare kakel. Duschhörna med vikbara glasdörrar och lyxig tak- och handdusch. Tvättställ med generösa förvaringsutrymmen i kommod. Spegel, wc samt belysning från infällda spotlights i taket.

Sovrum med plats för dubbelsäng och sidorbord. Gott om plats för förvaring. Ljusinsläpp från fönster med utsikt mot intilliggande kolonilotter.

Rymligt vardagsrum där plats finns för soffa, soffbord och förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster samt utgång till den underbara balkongen vars insynsskyddade läge högst upp i huset kommer bli er alldeles egna oas! Här finns plats för stor loungegrupp, parasoll samt blomlådor.

Sovrum med ljusinsläpp från takfönster. Här ryms dubbelsäng med sidobord och förvaringsutrymmen finns i skjutdörrsgarderob med skjutdörrar.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1989
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 46 st lägenheter
Renoveringar:
2019-2021: Byte av hissar
2019: Radonmätning

TV- och internetanslutning
Kabel-tv från ComHem ingår i avgiften.
Öppen fiber från IP-only där medlemmarna själv tecknar avtal efter önskemål.

Balkong/uteplats
Underbar balkong i högt och insynsskyddat läge. Här sitter du bland trädtopparna och blickar ut mot den grönskande innergården. Plats för stor loungedel, parasol och bord.

Bilplats
Föreningen har 31 st p-platser med el-plint som hyrs för 280kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett förråd beläget i källaren. I föreningen finns också tvättstuga.

Ekonomi
Pris: 3 350 000 kr, eller bud. Avgift 4 238 kr/mån. I avgiften ingår kabel-tv, värme, vatten samt tvättstuga. Avgiften kommer att höjas med 2% 2022-07-01 vilket motsvarar 85kr/mån för denna bostad. El köps genom föreningen för en förmånlig obligatorisk avgift om 67kr/mån som tillkommer på månadsavgiften.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 2.02081

Driftskostnader (0 personer):

Bostadsrättsförening
Askungen
Organisationsnummer: 716422-3542

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    3 juli
    15:45-16:15

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan