2.5:a // Lings väg 69

2.5:a // Lings väg 69 // Löten

Stor uteplats // Markplan // Badkar & dusch // Öppen planlösning // Nära Heidenstamstorg // Radhuskänsla //

Välkomna till populära kvarteret Ling! Här bor du bekvämt på markplan med egen ingång och mysig uteplats. Du får chansen att flytta in i en bra planerad lägenhet med funktion som en liten 3:a samt med social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Rymligt kök med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord för ca 4-6 personer. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-bänk och annat möblemang. Från vardagsrummet når du den trevliga uteplatsen med trätrall. Här kan man njuta av både grönska och sol i avskildhet. Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat mindre möblemang samt bra förvaring i garderober. Rymligt och helkaklat badrum med badkar och dusch. Det finns även en egen tvättstuga i anslutning till hallen. Charmig och ljus lägenhet med radhuskänsla som måste upplevas på plats. Så varmt välkommen på visning!

Här bor du i en mycket välmående och välskött förening med varierad bebyggelse och luftiga grönytor mellan husen. I föreningen finns flertalet tvättstugor, övernattningsrum, samlingslokal, gym mm. I närområdet finns mataffär, apotek och vårdcentral. Perfekt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart samt goda bussförbindelser ner till resecentrum. Till lägenheten hör även ett förråd.

Hoppas vi ses där!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2.5 rum

Uteplats finns

Boarea 69.5 m2

Byggår 1985-1986

4 230 kr/mån

Våning 1 av 2

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande HALL med plats för avhängning av ytterkläder och platsbyggd bänk med förvaring under samt en frigående garderob. Klinkergolv och vitmålade väggar. I anslutning till hallen finns tvättstuga med ytterligare förvaringsutrymme i två garderober. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och hyllplan ovanför. Klinkergolv och vitmålade väggar.

Ljust VARDAGSRUM med ljusinsläpp från två väderstreck och med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här får man plats med soffa, tv-möbel och ett stort matbord. Mörkt laminatgolv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet har man även utgång till en stor uteplats. Uteplatsen erbjuder eftermiddags- och kvällssol och vetter mot stor gräsyta. Platsbyggda blomlådor med infälld belysning.

Fint och stilrent KÖK med vit köksinredning, vitrinskåp med infälld belysning och marrakech kakel ovanför diskbänken. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro och ugn, kyl/frys med ismaskin samt integrerad diskmaskin.

Rymligt SOVRUM med plats för dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter i stor garderobssektion med skjutdörrar samt i dubbelgarderob med dörrar av spegelglas. Mörkt laminatgolv och vitmålade väggar.

HALVRUM som idag används som kontor men kan användas som barnrum eller en lyxig walk-in-closet. På golvet ligger ett mörkt laminatgolv och vitmålade väggar. Belysning från infällda spotlights i tak och ljusinsläpp från fönster mot hallen.

Helkaklat och renoverat BADRUM med smakfulla materialval och golvvärme. Belysning från infällda spotlights i tak. Dusch med glasdörrar och takdusch, badkar, toalett, handfat med kommod, spegelskåp och väggskåp.

Byggnad
Byggnadsår: 1985-1986
Övrigt:
Bostäderna byggdes 1985- 1986 och föreningen äger byggnaderna på fastigheterna Löten 8:1, Löten 8:3 och Löten 8:4. Här finns 31 bostadshus med 291 lägenheter (4 av lägenheterna är hyresrätter) samt 2 lokaler.
Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn. Juridisk person godkänns inte som medlem. Ekonomisk förvaltare: HSB. Föreningens hemsida:
https://www.hsb.se/uppsala/brf/ling/foreningen/
Renoveringar:
2019- Hissrenoveringar, fiberinstallation med gruppavtal samt låscylinerbyte.
2017- Byte av hissar har påbörjats.
2016- Byte av plåtdetaljer, etapp 1 samt målning av radhus,
invändning målning i soprum etc.
2015- Byte av styr- och reglersystem för värme och ventilation.
2014- Samtliga balkongsidor bytts till aluminiumprofiler.
2013- Lyftning och målning av garage. Bastun renoverad.
2012- Målning av räcken och stolpar på loftgångshus. Omasfalterat
och breddat kurva på Lings väg.
2010- Renovering av garagegavlar. Installation av
ventilationsaggregat i radhus och små loftgångshus.

TV- och internetanslutning
Kabel- TV via Comhem.
Fibernät i föreningen och har gruppavtal via Bahnhof. Alla har 1Gbit förbindelse i sina lägenheter via kabel och den medföljande routern ger alla tillgång till WIFI (obs, ej 1Gbit/s). Obligatoriskt tillägg på 150 kr/mån.

Balkong/uteplats
Stor uteplats med trätrall.

Bilplats
Finns 120 garage (300 kr/mån) och 99 p-platser med motorvärmare (225 kr/mån) och 48 utan el (175 kr/mån), varav 19 är besöksparkeringar.

Övriga utrymmen
I föreningen finns flertalet tvättstugor, övernattningsrum, samlingslokal, gym mm. Till lägenheten hör ett stort förråd.

Ekonomi
Pris: 1 995 000 kr, eller bud. Avgift 4 230 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: värme och vatten. Obligatoriskt tillägg 150 kr/mån för Internet.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 0.30954
Andel av årsavgiften: 0.30954

Driftskostnader (1 personer):
El: 600 kr
Försäkring: 98 kr
Totalt: 698 kr

Bostadsrättsförening
HSB 71 Ling
Organisationsnummer: 716401-3299

Läs mer
 • Visning
 • söndag
  25 april
  12:00-13:00

 • måndag
  26 april
  17:30-18:00

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: [email protected]

Intresseanmälan