4:a // Portalgatan 84

4:a // Portalgatan 84 // 3 750 000 kr 4:a // Portalgatan 84 // 3 750 000 kr
  • 3 750 000 KR eller budgivning

4:a // Portalgatan 84 // Kapellgärdet

Kapellgärdet // 4:a // Öppen planlösning // 100 kvm // 2 inglasade balkonger & 2 badrum // Garage finns // Låg avgift // Barnvänligt // Pendlarläge

Detta är en kommande försäljning med tilltänkt inflyttning till sensommaren 2020. K

Välkommen att flytta in i toppfräsch och välplanerad 4:a i citynära Kapellgärdet! Här har man verkligen tänkt till för att skapa ett stilrent och funktionellt hem som möter den moderna familjens alla krav. Bostadens naturliga mittpunkt blir det ljusa vardagsrummet som ansluter till det stilrena och välutrustade köket där det garanterat kommer att anordnas middagsbjudningar! I övrigt erbjuder bostadens 100 kvm, tre sovrum, två badrum med badkar respektive dusch och golvvärme, gott om förvaringsutrymmen i två stora klädkammare samt två inglasade balkonger där den ena är belägen i bästa västerläge där du kan se Domkyrkans torn! På Kapellgärdet bor du i barnvänligt område med närhet till en av Uppsalas främsta skolor i Dommarringen, bad och träningsmöjligheter vid Fyrishov och Gränby sportcenter och med en nyanlagd lekplats precis runt hörnet. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till Resecentrum och stadskärnan på endast några enstaka minuter med cykel. Även Röbos skogsområden och motionsspår finner du inom behagligt avstånd. Detta är kort och gott en bostad som passar alla!

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong finns

Boarea 100 m2

Byggår 2015

4 745 kr/mån

Våningsplan 2 av 4 (1 trappa).

Planlösning
Rumsbeskrivning: Bostaden har genomgående vackra ekparkettgolv och ljusa väggar.

Välkomnande hall där ytterplagg kan hängas av i garderobsvägg. I anslutning finns även en rymlig klädkammare som ger mycket gott om förvaringsutrymmen.

Sovrum 1 som idag används som kontor. Här finns plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Passar perfekt som barnrum.

Underbart vardagsrum som ligger i direkt anslutning till köket. Det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna ger hela bostaden en luftig känsla. En stilren och praktisk skiljevägg möjliggör olika alternativ för placering av tv och plats finns för stor soffgrupp. Från vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen i solsäkert västerläge varifrån du kan skymta Domkyrkans torn.

Välplanerat och påkostat kök med mycket bra arbetsytor på bänkskiva i ek med stilrent ljust kakel ovanför. Gott om förvaring i bänk- och väggskåp med dimbara spotlights. Fullt utrustat med vitvaror från Electrolux i form av integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, side-by- side kyl och frys samt inbyggd ugn och mikro i högskåp.

Badrum 1 är stort och har ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme. Badkar med handdusch. Tvättmaskin och torktumlare under ljus bänkskiva. Förvaring i spegelskåp med belysning samt i rymliga väggskåp. Tvättställ med kommod samt wc.

Badrum 2 har ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme. Praktisk duschhörna med vikbara glasväggar och tak- och handdusch. Tvättställ med förvaring i kommod och väggfast spegel med belysning ovanför. Wc

Sovrum 2 är rymligt och har bra förvaring i garderobsvägg. Plats för dubbelsäng med sidobord samt ytterligare förvaringsmöbel. Ljus mönstrad tapet och fönster mot innergården.

Sovrum 3 är rymligt och har bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Plats för dubbelsäng med sidobord samt ytterligare förvaringsmöbel. Ljust målade väggar med fondvägg i behaglig grå ton. Fönster och utgång till bostadens andra balkong som vetter ut mot innergården.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2015
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 44 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.

TV- och internetanslutning
Digital-Tv från ComHem ingår i avgiften.
Bredband, hastighet 100 Mbit/S och bredbandstelefoni via ComHem.

Balkong/uteplats
Bostaden har två inglasade balkonger där den största nås från vardagsrummet och är belägen i solsäkert västerläge med utsikt mot Uppsala domkyrka! Balkong nr två nås från ena sovrummet och vetter mot den trevliga innergården.

Bilplats
Föreningen har 29 st garageplatser som hyrs för 870 kr/mån. Det finns även 5 p-platser som hyrs för 350 kr/mån. I dagsläget (3/1 2020) finns lediga platser.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett rymligt källarförråd. I källaren finns även cykel- och barnvagnsförvaring samt en tvättstuga som delas med grannföreningarna.

Ekonomi
Pris: 3 750 000 kr, eller bud. Avgift 4 745 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, samt tv, bredband och Ip-telefoni via ComHem. Bostadsrättstillägg ingår via föreningens försäkring. Individuell avläsning av varmvattenförbrukning samt debitering därav tillkommer på angiven månadsavgift

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 2.6989

Driftskostnader (3 personer):
El: 400 kr
Vatten och avlopp: 200 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 750 kr

Bostadsrättsförening
Brf Positiv
Organisationsnummer: 769625-8214

Övrigt
Föreningen består av 44 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum UBC.

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan