3:a // Kvarntorget 7

3:a // Kvarntorget 7 // 4 390 000 kr 3:a // Kvarntorget 7 // 4 390 000 kr
  • 4 390 000 KR eller bud

3:a // Kvarntorget 7 // Höganäs

Takvåning // 3:a // 91 kvm // Vacker solnedgång // Exklusiva materialval // Stora sällskapsytor // 2 balkonger // 2 badrum // Endast 3293 kr i avgift

En exklusiv bostad högst upp i huset på våning 10 av 10 med kanske Uppsalas vackraste solnedgång. Detta ihop med en genomgående mycket hög materialstandard och smakfulla färgval samt fönster i tre väderstreck gör bostaden både unik och extremt trivsam. Inget har glömts bort, golven har slipats och oljats till en mörkare ton, samtliga väggar har fått en stilren färgsättning och planlösningen erbjuder stora sällskapsutrymmen. Sovrum med en walk-in-closet på ca 7 kvm, bänkskivor i köket är i sten, stänkskydd i marmor (grön hexagon), infällda spotlights i båda badrummen (i det större finns plats för badkar), lampor och många uttag kan styrs via en app (Plejd), platsbyggda hyllor samt en inbyggd vinkyl och två balkonger varav den större med utgång från vardagsrummet är inglasad. Härifrån ser du kanske Uppsalas vackraste solnedgång.

En stabil brf med låga avgifter och gott om garageplatser. På våning tre som man enkelt når med hissen ligger en fantastisk japansk trädgård utan insyn från andra fastigheter. Här finns gott om sittgrupper, en australiensisk grill och solstolar, en liten oas för medlemmarna.

Uppsalas absoluta city når du på ca 10 minuters promenad och detsamma gäller Centralstationen. I direkt närhet finns gym, restaurang, närlivs mm och affärshuset Kvarnen med apotek, systembolag, matbutik mm ligger ca 5 minuters promenad bort.

Bokade visningar, kontakta ansvarig mäklare för att boka tid.

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 91 m2

Byggår 2015

3 293 kr/mån

Våningsplan 10 av 10 (9 trappor).

Byggnad
Byggnadsår: 2015

TV- och internetanslutning
Fastigheten har bredband, IP-telefoni och digital-TV via ComHem, en avgift på 165 kr per månad tillkommer och är obligatoriskt.

Balkong/uteplats
Bostaden har två st balkonger, en stor inglasad (plissegardiner) med morgon- och kvällssol. Här finns gott om utrymme för tex ett matbord här har du en fantastisk utsikt. Balkong nr två med utgång från sovrummet har sol från tidig morgon till eftermiddag.

Bilplats
40 platser i garage med hiss direkt till bostadsvåningarna finns att hyra. Åtta st är utrustade med laddningsstation för elbilar. Kostnaden är 1000 kr/mån och samtliga platser är uthyrda men ingen kö.

Övriga utrymmen
I föreningen finns en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och mangel, ett hobbyrum och till bostaden hör ett ordentligt källarförråd.

Ekonomi
Pris: 4 390 000 kr, eller bud. Avgift 3 293 kr/mån. I avgiften ingår värme och bostadsrättstillägg. Vatten debiteras efter förbrukning av föreningen, 4 ggr per år. 165 kr per månad tillkommer för tv, bredband och ip-telefoni.

Andel i föreningen: 1.8693

Driftskostnader (1 personer):
El: 300 kr
Vatten och avlopp: 200 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 650 kr

Bostadsrättsförening
Kvarntornen
Organisationsnummer: 769625-8255

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: daniel@roimakleri.se

Intresseanmälan