2:a // Frodegatan 17 A

2:a // Frodegatan 17 A // 2 595 000 kr 2:a // Frodegatan 17 A // 2 595 000 kr

2:a // Frodegatan 17 A // Fålhagen

Mkt fint skick // Öppen spis // Rymligt kök // Stor balkong i söder // Vån 4/4 // Pendlarläge // Bra ljusinsläpp // Kort kö till p-plats

I hjärtat av Fålhagen finner ni denna ljusa tvåa i mycket fint skick! Bostaden är belägen högst upp i huset och har både en fungerande öppen spis och en stor balkong som är belägen i högt och fritt läge mot föreningens innergård. Planlösningen ger en välkomnande hall med generösa förvaringsutrymmen, stilrent och luftigt kök med gott om arbetsytor och stor matplats vid fönsterparti, sovrum som nås via vackra pardörrar där förvaring ges i både klädkammare och garderob med skjutdörrar, stamrenoverat badrum med ljust kakel/klinker samt ett underbart vardagsrum med öppen spis och balkong. Här bor du på perfekt pendarläge då Resecentrum ligger endast någon minuts promenad bort. All önskvärd service finner du vid affärshuset Kvarnen och i området finns flertalet restauranger och gym. Här finns verkligen något för alla. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 61 m2

Byggår 1944

3 163 kr/mån

Belägen på våning 4 av 4

Planlösning
Välkomnande hall med ljusgrått golv och förvaring i skjutdörrsgarderob samt plats för sitt/förvaringsmöbel längre in.

Luftigt och stilrent kök med ett härligt ljusinsläpp från två fönster. Förvaring i bänk- och väggskåp med gråa luckor som delvis är i vitrin. Vitt kakel ovanför väl tilltagna arbetsytor. Vitvaror i form av rostfri ugn och mikro i högskåp, kyl/frys, induktionshäll med fläkt ovanför samt integrerad diskmaskin. Plats för rejält matbord vid fönsterparti. Vackert vitt golv och målade väggar.

Sovrummet når du via vackra pardörrar och här finns plats för dubbelsäng med sidobord. Förvaring ges i både garderob med skjutdörrar samt i klädkammare. Målade väggar och mysig heltäckningsmatta på golvet.

Stamrenoverat (-98) badrum med ljust kakel - och klinker. Spegelskåp med belysning och kommod nedanför tvättställ. Duschhörna, handdukstork och wc. Plats finns för högskåp om extra förvaring önskas.

Vardagsrummet är som gjort för mysiga hemmakvällar. Vintertid är det bara att tända upp i den öppna spisen och sommartid kliver man ut på den stora balkongen och njuter av svalkan. Rummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare bostadens läge i huset och plats finns för större sofflösning med soffbord, tv-bänk samt förvaringmöbel. Vitt golv och väggarna är målade i en rogivande grå ton.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1944
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme

Övrigt:
Föreningen består av 44 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Upplands boservice.
Renoveringar:
2013 Undercentralen renoverades
2012 Fönster
2011 Trädgård
2009 Renovering av trapphus
2008 Installation av säkerhetsdörrar
2006 Tak och tvättstuga
1998 Vatten- och avloppsstammar
1989 Balkonger, fönster, el och fasad.

TV- och internetanslutning
Kabel-tv från ComHem där grundutbudet ingår i avgiften.
Bredband via Com-hem & Bredbandbolget (fiber) - boende står för kostnaden.

Balkong/uteplats
Stor balkong belägen i högt- och fritt söderläge mot föreningens innergård. Här finns plats för sittgrupp eller matbord för att njuta av varma sommardagar.

Bilplats
Föreningen har 20 p-platser med el-plint som hyrs för 300kr/mån. I området finns också möjlighet till boendeparkering som administreras av Uppsala kommun.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett rymligt vindsförråd som är bekvämt beläget på samma våningsplan. Föreningen har 2 tvättstugor som är belägna i respektive källare.

Ekonomi
Pris: 2 595 000 kr, eller bud. Avgift 3 163 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt tvättstuga.

Driftskostnader:
El: 220 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 320 kr

Bostadsrättsförening
HSB 20 Göran
Organisationsnummer: 717600-4930

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering