5:a // Vattholmavägen 8B

5:a // Vattholmavägen 8B // 5 395 000 kr 5:a // Vattholmavägen 8B // 5 395 000 kr
  • 5 395 000 Utgångspris

5:a // Vattholmavägen 8B // Kapellgärdet

Bli först att flytta in // Stor hörnbalkong på 22 kvm // Gavel // Fantastisk utsikt // Pendlarläge // Barnvänligt // Inflyttning möjlig Feb-23

Unik möjlighet att förvärva en rymlig, välplanerad gavellägenhet med fantastisk hörnbalkong och 121 kvm boarea fördelat på 5 rum och kök i citynära Kapellgärdet!

Nuvarande ägare har gjort många påkostade tillval i lägenheten. Separat dokument med alla tillval finns längre ner i denna annons.

Det utsökta gavelläget på våning 6/7 bjuder på rikligt med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Här får ni också en fantastisk hörnbalkong på hela 22 kvm som har access från såväl sovrum som vardagsrum. Dessa hörnbalkonger är de största i föreningen. Det stora vardagsrummet ger gott om utrymme för varierande möblering i form av soffgrupp, tv-lösning, matsalsmöblemang och mycket annat. Den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum öppnar upp för fin kontakt med era minglande matgäster. Det välutrustade köket pryds av en påkostad bänkskiva i kompositsten. Lägenheten har fyra sovrum med bra klädförvaring, ett av sovrummen har dessutom en klädkammare. Två badrum varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bägge badrummen är försedda med golvvärme. Vid entrén möts du av en stor välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt en stor skjutdörrsgarderob. Bostaden har genomgående vitlaserade ekparkettgolv i alla rum och hallen är försedd med klinker.

I Brf Diskuskastaren får du ett klimatsmart boende där det kommer att finnas övernattningsrum, bilpool, cykelpool med lådcyklar och gemensamma utrymmen som en härlig takterrass med utekök och en relaxdel med bastu. På innergården kommer det att finnas utegym, löparbana och sociala ytor.

Kapellgärdet är ett barnvänligt område med närhet till en av Uppsalas främsta skolor i Dommarringen, bad- och träningsmöjligheter vid Fyrishov och Gränby sportcenter och med en nyanlagd lekplats precis runt hörnet. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till Resecentrum och stadskärnan på endast några enstaka minuter med cykel. Även Röbos skogsområden och motionsspår finner du inom behagligt avstånd.

Det här är en bostad ni kommer trivas i!

Bostaden säljs på ritning av privatperson och då bostaden ännu är under uppförande så finns det ingen möjlighet till visning på plats. Inflyttning möjligt från 2023-02-07.

Gemensam takterrass
Gemensam takterrass
Gemensam bastu
Gemensam bastu

Bostadsrätt

Hiss finns

5 rum

Balkong finns

Boarea 121 m2

Byggår 2022

6 542 kr/mån

6 av 7

Planlösning
Bostaden har genomgående vackra vitlaserad ekparkettgolv och ljust målade väggar. Nätverksuttag finns strategiskt utplacerade i alla rum.

Rymlig HALL med bra förvaringsutrymme bakom skjutdörrar. Klinkergolv.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Duschhörna bakom välvda glasdörrar, förvaring i spegelskåp samt i kommod under tvättställ. Wc. Handdukstork. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk avlastningsyta på bänkskivan ovanför. Infällda spotlights i taket.

WC/DUSCH med helkaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Duschplats bakom glasvägg. Ledbelyst spegel. Förvaring i kommod med tillhörande handfat. Handdukstork. Infällda spotlights i taket.

SOVRUM 1 är ca 10 kvm och har stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Här finns utsökt klädförvaring i klädkammare.

SOVRUM 2 är ca 10 kvm och har stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Rummet är utrustat med en garderob.

KÖK och VARDAGSRUM ligger i social öppen planlösning och har stora fönster i två väderstreck vilket ger hela hemmet ett härligt ljus och en fantastisk utsikt. Här kan ni ha en god kontakt med era minglande matgäster medan ni tillreder middagen. Köket har generösa arbetsytor på bänkskiva i exklusiv kompositsten och gott om förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp med vita luckor. Belysning under överskåp. Infällda spotlights i taket. Den maskinella utrustningen i rostfritt utförande består av en fullhöjds kyl- och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och varmluftsugn i högskåp, induktionshäll samt en vägghängd fläkt. Plats för stort matbord vid fönsterparti. Vardagsrummet har gott om utrymme för soffgrupp, tv-lösning och annat möblemang. Här finns också utgång till den stora härliga hörnbalkongen på ca 22kvm.

SOVRUM 3 är ca 13 kvm och har en rymlig skjutdörrsgarderob. Härligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck.

SOVRUM 4 är ca 14 kvm och har också en rymlig skjutdörrsgarderob. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti samt egen utgång till den härliga balkongen som sträcker sig runt husets gavel.

Byggnad
Byggnadsår: 2022
Fönster: Isolerglasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning
Grundutbud tv och bredband viaTele 2 (100/10 Mbit/s), ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats
Fantastisk hörnbalkong på hela 22 kvm som vetter åt söder och väster.

Bilplats
Föreningen disponerar 33 st bilplatser i garage, varav 9 laddplatser. Kostnad 1 100 kr/mån. Elförbrukning till laddplatserna debiteras separat. Kösystem tillämpas, inga platser lediga i dagsläget (2022-09-27). Eftersom det ska vara enkelt att leva hållbart finns en lådcykel- och elbilspool – perfekt när du vill transportera dig med gott samvete.

Övriga utrymmen
Högst upp i fastigheten finner ni den fantastiska takterrassen. Grannskapets takterrass har två delar; en relax med bastu och avgränsad uteterrassdel samt en del med kök, bord och stolar med tillhörande utedel. I föreningen finns även ett övernattningsrum. Dessa utrymmen delas med grannföreningarna Brf Stavhopparen och Brf Trestegshopparen. Cykelförråd i källarplan med ingång från garage samt cykelställ på gård. Barnvagnsrum/Rullstol i källare. Alla lägenheter har ett förråd i källare. Det finns ingen gemensam tvättstuga utan alla lägenheter är utrustade med tvättmöjligheter. På innergården finns löparbana, utegym samt grillplats. Innergården delas med Brf Stavhopparen och Brf Trestegshopparen.

Ekonomi
Pris: 5 395 000 kr, eller bud. Avgift 6 542 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband 100Mbit/s och grundutbud TV genom Tele2.

Andel i föreningen: 2.3648

Driftskostnader (4 personer):
El: 504 kr
Vatten och avlopp: 232 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 886 kr

Driftskostnaderna är tagna från föreningens kostnadskalkyl och är schabloner.

Bostadsrättsförening
Diskuskastaren
Organisationsnummer: 769639-4555

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan