4:a // Portalgatan 84

4:a // Portalgatan 84 // 3 595 000 kr 4:a // Portalgatan 84 // 3 595 000 kr
  • 3 595 000 KR Utgångspris

4:a // Portalgatan 84 // Kapellgärdet

Radhuskänsla // Två stora uteplatser // Markplan // Två badrum // Låg avgift // Bra pendlarläge // Barnvänligt

Välkommen till denna välplanerade och härliga fyrarummare i populära Kapellgärdet. Här får du chansen att flytta in i en lägenhet med öppen och social planlösning samt med genomgående modern och smakfull standard som har högsta kvalitet! Bostaden som ligger på markplan i huset erbjuder en härlig rymd med öppna ytor och fint ljusinsläpp från två väderstreck. De 99 kvm fördelar sig på en välkomnade hall med bra förvaringsmöjligheter och tre rymliga sovrum (9-13 kvm) som alla rymmer säng, garderob och annat mindre möblemang. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum som innefattar både matplats och umgängesytor. Från vardagsrummet tar du dig ut till den rymliga uteplatsen på ca 15 kvm i västerläge. Du når även den andra stora och möblerbara uteplatsen på ca 30 kvm från ett av sovrummen med utsikt mot innergården. Två helkaklade badrum med både dusch samt badkar. Här har du nu möjlighet att förvärva en av föreningens mysigaste lägenheter med radhuskänsla och med snyggt parkettgolv i samtliga rum och smakfulla materialval. Denna lägenhet måste upplevas på plats!

Här bor du i en mycket välskött förening med närhet till city och på endast 5 minuters cykeltur tar du dig ner till Uppsala centrum, där finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Perfekt pendlingsläge för den som pendlar och nära till resecentrum. Du har även närhet till både gym och kiosk i området. I föreningen finns det garage, cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd och gemensam tvättstuga. Till bostaden hör ett stort källarförråd.

Här kommer ni att trivas så varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong finns

Boarea 99 m2

Byggår 2015

4 715 kr/mån

Våning 1 av 4

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande och rymlig HALL med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. Garderob och plats för avhängning finns. Plats för sitt- och förvaringsmöbel.

KÖK med vitvaror från Husqvarna och bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Vitmålade väggar, parkettgolv och plats för ett större matbord. Gott om förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor.

Öppen planlösning mellan VARDAGSRUM och KÖK och där finns plats för soffa, soffbord, tv-bänk. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen på ca 15 kvm i västerläge. Här finns även möjlighet till inglasning.

BADRUM 1 har ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme. Praktisk duschhörna med glasvägg. Tvättställ med förvaring i kommod och väggfast spegel med belysning samt WC.

SOVRUM 1 har plats för dubbelsäng, sängbord och annat mindre möblemang. Här finns också en angränsande och rymlig klädkammare. Från vardagsrummet når du den underbara uteplatsen på ca 30 kvm som vetter mot föreningens innergård och omgärdas av insynsskyddad häck. Plats finns för stor sittgrupp samt matplats.

SOVRUM 2 har förvaring i garderober och plats finns för säng, skrivbord och förvaringsmöbel.

SOVRUM 3 har förvaring i garderober och plats finns för säng, skrivbord och förvaringsmöbel.

BADRUM 2 är stort och har ljust kakel och mörkare klinker med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva. Förvaring i spegelskåp med belysning samt i rymliga väggskåp. Tvättställ med kommod, badkar, WC samt handdukstork.

Byggnad
Byggnadsår: 2015
Övrigt:
Föreningens fastigheter är byggda 2015 och innefattar Portalgatan 82, 84, 86 och 88.
Antal lägenheter med bostadsrätter: 44 st.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.
Föreningen tillåter delat ägande. Juridisk person accepteras inte.
Föreningens hemsida: https://www.egrannar.se/brfpositiv

TV- och internetanslutning
Basutbud via Com hem AB av fast telefoni, bredband och digital-Tv. (Avgiften ingår i hyran).

Balkong/uteplats
Mysig balkong i västerläge och även en stor uteplats på ca 30 kvm med utsikt mot innergården.

Bilplats
Föreningen har garageplatser i det tillhörande parkeringsgaraget beläget under huset (870 kr/mån). Finns även parkeringsplatser utomhus (350 kr/mån). Till samtliga parkeringar gäller separat kösystem. I dagsläget är det ingen kö till parkeringen.

Övriga utrymmen
Varje bostadsrätt har varsitt tillhörande förråd med gallerdörrar belägna i källaren i respektive trapphus. Föreningen har även barnvagnsförråd och cykelförråd med cylinderlås samt i port 88 finns tvättstuga.

Ekonomi
Pris: 3 595 000 kr, eller bud. Avgift 4 715 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: kallvatten, värme, tvättstuga, bredband, digital- TV och hemtelefoni.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 2.6814

Driftskostnader (4 personer):
El: 369 kr
Vatten och avlopp: 120 kr
Försäkring: 350 kr
Totalt: 839 kr

Bostadsrättsförening
Brf Positiv
Organisationsnummer: 769625-8214

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: tove@roimakleri.se

Intresseanmälan