2:a // Lings väg 83

2:a // Lings väg 83 // 1 760 000 kr 2:a // Lings väg 83 // 1 760 000 kr
  • 1 760 000 KR FAST PRIS

2:a // Lings väg 83 // Löten

***FAST PRIS *** // Fint skick // Optimalt planerad // Hiss // Balkong // Nära service och kommunikationer

***OBS*** Bostaden säljs till fast pris enligt först till kvarn principen. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Välkomna till populära kvarteret Ling och denna fina bostad som totalrenoverades 2018! Här ges chansen att flytta in i en bra planerad lägenhet med social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Rymligt kök med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord för ca 4-6 personer. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-bänk och annat möblemang. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen med sol större delen av dagen. Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat mindre möblemang. Rymligt badrum med dusch och "tvättavdelning". Det finns även bra med förvaringsmöjligheter i både klädkammare och förråd som är beläget precis intill ytterdörren. Charmig och ljus lägenhet som bör upplevas på plats. Här bor du i en mycket välmående och välskött förening med varierad bebyggelse och luftiga grönytor mellan husen. I föreningen finns flertalet tvättstugor, övernattningsrum, samlingslokal, gym mm. I närområdet finns mataffär, apotek och vårdcentral. Perfekt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart samt goda bussförbindelser ner till resecentrum.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 65 m2

Byggår 1985

4 150 kr/mån

Våning 2 av 5

Planlösning
Välkomnande hall med plats för sko- och hatthylla och förvaring i garderob. Vitpigmenterat parkettgolv och mönstrad tapet. Separat förråd precis intill ytterdörren!

Luftigt kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Köksö som ger både matplats samt bra arbets- och förvaringsytor. Gott om förvaring i bänk- och väggskåp med stilrena gråa skåpluckor. Arbetsytor på bänkskiva i laminat med vitt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys samt micro i väggskåp. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Praktisk grå plastmatta och vitmålade väggar.

Rymligt vardags med plats för soffgrupp och tv-bänk. Vitpigmenterat parkettgolv och ljust målade väggar. Utgång till den stora balkongen med trätrall och rogivande utsikt mot föreningens gröna innergård.

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat mindre möblemang. Vitpigmenterat parkettgolv och mönstrad tapet. Vid ingången till sovrummet finns även en klädkammare.

Badrum från 2018 med våtrumsmatta på golv och vitt kakel på väggarna. Duschhörna med vikbara glasväggar och takdusch! Tvättmaskin och torktumlare med arbetsytor på bänkskiva ovanför. Gott om förvaring i väggskåp, spegelskåp samt i kommod under tvättställ. Wc.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1985
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Bostäderna byggdes 1985- 1986 och föreningen äger byggnaderna på fastigheterna Löten 8:1, Löten 8:3 och Löten 8:4. Här finns 31 bostadshus med 291 lägenheter (4 av lägenheterna är hyresrätter) samt 2 lokaler.
Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn. Juridisk person godkänns inte som medlem. Ekonomisk förvaltare: Upplands boservice
Renoveringar:
2019- Hissrenoveringar, fiberinstallation med gruppavtal samt låscylinerbyte.
2017- Byte av hissar har påbörjats.
2016- Byte av plåtdetaljer, etapp 1 samt målning av radhus,
invändning målning i soprum etc.
2015- Byte av styr- och reglersystem för värme och ventilation.
2014- Samtliga balkongsidor bytts till aluminiumprofiler.
2013- Lyftning och målning av garage. Bastun renoverad.
2012- Målning av räcken och stolpar på loftgångshus.

TV- och internetanslutning
Kabel-tv (grundutbud) från ComHem ingår i avgiften.
Fibernät i föreningen och har gruppavtal via Bahnhof. Alla har 1Gbit förbindelse i sina lägenheter via kabel och den medföljande routern ger alla tillgång till WIFI (obs, ej 1Gbit/s).

Balkong/uteplats
Underbar balkong med trätrall, belägen i bästa sydvästläge mot föreningens gröna innergård. Här kan du njuta av solen större delen av dagen!

Bilplats
Föreningen har 120 garage (300 kr/mån) och 99 p-platser med motorvärmare (150 kr/mån) och 48 utan el (95 kr/mån), varav 19 är besöksparkeringar.

Övriga utrymmen
I föreningen finns flertalet tvättstugor, övernattningsrum, samlingslokal, gym och bastu. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. I varje hus finns också cykel- och barnvagnsförråd.

Ekonomi
Pris: 1 760 000 kr, eller bud. Avgift 4 150 kr/mån. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, värme samt vatten.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 0.29277
Andel av årsavgiften: 0.29277

Driftskostnader (3 personer):
El: 250 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 400 kr

Bostadsrättsförening
HSB 71 Ling
Organisationsnummer: 716401-3299

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-838600
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan