3:a // Industrigatan 21

3:a // Industrigatan 21 // Kungsängen/Industristaden

2 balkonger // Gavel // Härligt ljusinsläpp // Låg avgift // Öppen planlösning // Pendlarläge // Bredband ingår // Ett stenkast från Stadsparken

Välkommen till denna 3:a i toppskick på bästa läge i citynära Kungsängen! Bostaden är belägen på våning 4 av 7 och har två rymliga balkonger där den ena har viss utsikt mot Fyrisån! Planlösningen ger ett fullutrustat kök från Vedum med vitvaror från Siemens. Rymligt badrum med tvättavdelning, duschhörna och golvvärme. Stort vardagsrum med bra ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgång till balkong, två bra sovrum med generösa förvaringsutrymmen intill. Här bor du precis intill Fyrisån och endast en kort promenad bort finner du Stadsparkens grönområden, centrumkärnans puls och shopping samt Resecentrums kommunikationer för pendlaren. Denna bostad är verkligen något utöver det vanliga och bör ses! Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 83 m2

Byggår 2017

3 595 kr/mån

Våning 4 av 7

Planlösning
Bostaden har genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar.

Ljus och välkomnande hall med grått klinkergolv och gott om förvaring i skjutdörrsgarderob i hallens inre del.

Rymligt och helkaklat badrum med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta som ger goda arbetsytor. Förvaring i spegelskåp, kommod och i extra väggskåp. Duschhörna med glasvägg och lyxig tak/handdusch samt wc.

Stilrent och modernt vinkelkök från Vedum som ger mycket bra förvaring i bänk- och väggskåp. Arbetsytor på bänkskiva med dubbelho, ljust kakel ovanför. Vitvaror från Siemens med fullhöjds kyl och frys, fläkt, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt ugn och mikro i högskåp. Matplats som ligger i direkt anslutning och sammanbinder köket med vardagsrummet och skapar trevliga umgängesytor.

Vardagsrummet inrymmer större soffa, soffbord samt tv-förvaring. Underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck.

Sovrum som passar utmärkt som barnrum där plats finns för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster.

Mycket rymligt sovrum som är delvis avdelat och skapar utrymme för arbetsplats. Djup garderobsvägg med skjutdörrar som ger generösa förvaringsmöjligheter. Plats för dubbelsäng med sidobord och ljusinsläpp från fönster. Härifrån når du hemmets andra balkong som även den har trätrall och plats för sittgrupp. Här kan du sitta och se båtarnas färd längs Fyrisån.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2017
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 70 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

TV- och internetanslutning
Telias grundutbud för tv ingår i avgiften.
Bredband 100/100 mbit via Telia ingår i månadsavgiften

Balkong/uteplats
Bostaden har två rymliga balkonger med trätrall och plats för sittgrupp. Den ena nås från vardagsrummet och den andra från det största sovrummet varifrån du även kan se Fyrisån!

Bilplats
Föreningen har 33 garageplatser i huset källare som hyrs för 700 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett förråd som är beläget i husets källare. I källarplan finns också cykelförvaring. Det finns även ett övernattningsrum som är beläget i grannföreningen och som medlemmar kan boka för 200 kr/natt.

Ekonomi
Pris: 3 195 000 kr, eller bud. Avgift 3 595 kr/mån. I avgiften ingår värme, internet och kabel-tv. Hushållsel samt vatten mäts individuellt och debiteras efter faktisk förbrukning.

Överlåtelseavgift: 1163 kr
Pantsättningsavgift: 465 kr
Andel i föreningen: 1.6545
Andel av årsavgiften: 1.65451

Driftskostnader (3 personer):
El: 300 kr
Vatten och avlopp: 400 kr
Försäkring: 225 kr
Totalt: 925 kr

Bostadsrättsförening
Åsikten 2
Organisationsnummer: 769627-6463

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    17 november
    12:00-13:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan