1:a // Prefektgatan 1

1:a // Prefektgatan 1 // 1 495 000 kr 1:a // Prefektgatan 1 // 1 495 000 kr
  • 1 495 000 KR FAST PRIS

1:a // Prefektgatan 1 // Rosendal

FAST PRIS // Nyproduktion // Först att flytta in // Balkong // Låg avgift // Möjlighet till snabbt tillträde // Optimal planlösning

*** FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN *** Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Välkommen till denna exklusiva och nyproducerade etta med mysig balkong. Här blir du först med att flytta in i en exklusiv bostad med fina tillval. De 27 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter. Från hallen tar du dig till det fina köket med skåpluckor i dimblått och härliga koppardetaljer. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, ugn och induktionshäll och samtliga är från Siemens. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en härlig sällskapsyta för umgänge. Här får du plats med både soffgrupp, tv-bänk, säng och annat mindre möblemang. Stora fönsterpartier från golv till tak. Från vardagsrummet tar du dig ut till den mysiga balkongen. Helkaklat badrum med golvvärme och dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Finns även ett förråd beläget i källarplan.

Denna bostad passar perfekt för dig som söker ditt första boende med möjlighet till snabbt tillträde. Här bor du i brf Botanikerns miljövänliga trähus med hållbarhet, design och funktion i fokus. Inredningen är framtagen i samarbete med Årets Designbyrå 2016, Note Design Studio. Botanikern är ett av Uppsalas första flerbostadshus med trästomme. På den stora gemensamma takterrassen, med utsikt över slottet och domkyrkan, kommer det finnas ett rejält utekök med flera ombonade matplatser. Rosendal är en växande stadsdel med närhet till naturen och på bara 7-8 minuters cykelfärd är du nere på city. Här bor man ett stenkast från Stadsskogen och i Södra Rosendal finns både ICA-butik, apotek, USIF Arena och gym. Denna lägenhet måste upplevas på plats så hoppas vi ses där!

Bostadsrätt

Hiss finns

1 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 27 m2

Byggår 2019

1 503 kr/mån

Våning 2 av 6

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande HALL med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna från golv till tak. Här finns garderob, skoskåp och avhängning för kläder. Vitlaserat holländskt parkettgolv och målade väggar.

Exklusivt helkaklat BADRUM med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Duschväggar, kommod, WC och handdukstork.

Fint och exklusivt KÖK med fina detaljer och handtag i koppar. Kyl/frys, induktionshäll, ugn, diskmaskin och fläkt samtliga från Siemens. Bra arbetsytor och skåpluckor i dimblått.

VARDAGSRUM/ SOVALKOV med plats för säng, soffa, matbord och annat mindre möblemang. Vitlaserat holländskt parkettgolv och målade väggar. En garderob med plats för avhängnig av kläder. Härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna från golv till tak. Här tar du dig ut till den mysiga balkongen med morgon- och förmiddagssol.

Byggnad
Byggnadsår: 2019
Uppvärmning: Fjärrvärme

Övrigt:
Föreningens fastigheter är byggda 2017-2019.
Antal lägenheter med bostadsrätter: 133 st.
Antal lokaler: 3
Föreningen tillåter delat ägande. Juridisk person accepteras att köpa.

TV- och internetanslutning
Fastigheten ansluts till fiber via Telenor och Open universe. TV och data via fiber. Obligatorisk avgift för tv/bredband: 225 kr/mån.

Balkong/uteplats
Balkong med morgon- och förmiddagssol

Bilplats
Garage i källaren 1500 kr/månad (42 st).

Övriga utrymmen
Det finns ett separat källarförråd till varje lägenhet. Finns även cykelförråd, barnvagnsförråd, rullstolsförråd, soprum, takterrass och garage.

Ekonomi
Pris: 1 495 000 kr, eller bud. Avgift 1 503 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: värme och kall/varmvatten.

Driftskostnader:
El: 120 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 270 kr

Bostadsrättsförening
Botanikern

Övrigt
Hitta hit: Från centrum, följ Dag Hammarskjölds väg, ta direkt höger efter rondellen (där det finns extra stoppljus uppsatta). Ta höger vid stoppljusen in på skogsvägen. Håll till vänster där vägen delar sig. Fortsätt rakt fram till den stora grusparkeringen. Parkera där och håll till höger (norrut) bort mot byggarbetsplatsen. Följ där Torgny Segerstedts Allé fram till Kansliskrivaregatan och ta sedan första höger in på Prefektgatan 1.

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: tove@roimakleri.se

Boka värdering