2244 kvm tomt // Södra Krycklinge

2244 kvm tomt // Södra Krycklinge // 550 000 kr 2244 kvm tomt // Södra Krycklinge // 550 000 kr
  • 550 000 FAST PRIS

2244 kvm tomt // Södra Krycklinge // Skuttunge

En av fem tomter som ska säljas // Ej bundet till husleverantör // 2244 kvm // Avlopp och väg ingår // Bredband framdraget // 20-25 min till Uppsala

Området består av 5 st tomter som, samtliga är till försäljning. Fastigheterna har ett lantligt och lugnt läge med ca en mil till både Björklinge och Bälinge med matbutiker, skolor, förskolor, fotbollsklubbar, hockeyklubbar mm och bussen går vid vägen precis utanför tomterna, buss nr 104 och till Uppsala är det ca 20-25 min med bil. . I området finns också flertalet hästgårdar, Edenhof golfbana samt fina bad, bla Långsjön i Björklinge och Bälingebadet.

Tomterna säljs separat och du kan själv välja husleverantör. I priset ingår ett gemensamt avlopp för samtliga tomter och anslutningsväg fram till varje tomt. Det kommer att vara egna borrade brunnar (ingår ej i priset) och bredband finns framdraget.

Möjlighet finns att köpa nyckelfärdigt hus för den som vill, pris ca 3.495.000 kr, huset köps då av BWN Bygg AB. En påkostad enplansvilla med genomgående gedigna materialval och en väl genomtänkt planlösning där man bla erbjuds möjlighet att ha öppet till nock i sällskapsdelarna allrum/kök, ett master bedroom med eget badrum och walk in closet, ett extra allrum/tv-rum och 3-4 sovrum. Förutom det rymmer de ca 126 kvm ett exklusivt badrum med natursten på golvet och kakel på väggarna samt en tvättstuga med groventré. Ett kvalitetskök från Vedum som är fullt maskinellt utrustat och samtliga vitvaror från Siemens. Vita skåpluckor, mörk bänkskiva samt blandare från Tapwell.

Hela bostaden har genomgående 3-stavs ekparkett med möjlighet att välja vitpigmenterad utan extra kostnad (i hallen ligger klinkers). Takhöjden är 2,5 meter och samtliga väggar kommer att målas (kulör enligt ök). Du som köpare av detta hus kommer att få goda möjligheter att påverka hur ditt hem kommer att se ut, ev frågor om tillval, ändringar eller allmänt, kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för visning.

Alternativ planlösning
Alternativ planlösning

Vatten/Avlopp:
Egen borrad brunn (ingår ej men kan köpas till) samt gemensamt avlopp med infiltration med ytterligare 4 fastigheter (ingår i priset).

Ekonomi
Pris: 550 000 kr, eller bud.

Driftskostnader (0 personer):

Taxering:
Taxeringsår: 2018

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]

Intresseanmälan